ZTE demonstreert succesvol het eerste commercieel beschikbare Carrier DevOps-platform

BARCELONA, Spanje, 2 maart 2017 /PRNewswire/ -- ZTE Corporation (0763.HK / 000063.SZ), een belangrijke internationale provider van solutions op het gebied van telecommunicatie en zakelijke en consumententechnologie voor het mobiele internet, heeft vandaag tijdens het Mobile World Congress (MWC) Barcelona 2017 de succesvolle lancering bekendgemaakt van het eerste commercieel beschikbare Carrier DevOps-platform. De demonstratie was volledig gebaseerd op de DevOps-workflow en illustreerde de DevOps-werkomgeving en de voordelen van netwerkslices in DevOps voor klanten.

ZTE maakte haar toonaangevende Cloud Works (Carrier DevOps)-solution als eerste bekend tijdens MWC Barcelona 2016. Een jaar later, tijdens deze editie van de beurs, is de solution klaar voor commercialisatie, wat de snelheid van innovatie weerspiegelt. De ZTE Cloud Works-solution, die is geïmplementeerd op basis van virtuele netwerkfunctie (virtual network function (VNF)) microservices componenten, DevOps-tools en Docker-technologie, levert agile-ontwikkeling, doorlopende integratie en doorlopende dienstenlevering voor exploitanten of partners. Dit helpt exploitanten scenario-georiënteerde gebruikerssegmentatie te bereiken en het maakt ook praktisch maatwerk op aanvraag en snelle dienstverlening mogelijk.

ZTE netwerkslicing, gebaseerd op Carrier DevOps, heeft niet alleen de kenmerken van tweedeklas elasticiteit, razendsnelle implementatie en wizard-gestuurd Dev-design, maar levert ook inzicht in de levenscyclus van end-to-end slicing, AI-aangedreven Ops-implementatie en een onderhoudsomgeving. Dit alles zorgt voor een efficiëntere netwerkaanleg, gebruik en onderhoud (operation and maintenance (O&M)).

In november 2016 won de ZTE Cloud Works-solution de NFV Innovation of the Year-award van Telecom Asia, wat haar innovatieve capaciteiten en leiderschap binnen het veld van cloudificatie aantoont. Als een pionier op het gebied van mondiale cloud-netwerken, heeft ZTE een grondige kennis van klantbehoeften, met focus op kerninnovaties zoals netwerk functie virtualisatie/softwaregedefinieerd netwerken (NFV/SDN), de evolutie van 5G-integratie en de samenkomst van gebruikersgegevens en netwerkmogelijkheden voor open communicatie. Het introduceert ook een toonaangevende commerciële netwerkslicing-solution die telecomexploitanten helpt cloud-netwerktransformatie te bereiken.

Over ZTE

ZTE is een leverancier van geavanceerde telecommunicatiesystemen, mobiele apparaten en zakelijke technologische solutions voor consumenten, serviceproviders, bedrijven en klanten in de publieke sector. Als onderdeel van haar M-ICT-strategie is ZTE toegewijd aan het voorzien in geïntegreerde eind-tot-eind-innovaties voor de levering van uitmuntendheid en waarde nu de telecommunicatie- en informatietechnologiesector samenkomen. Met een notering aan de aandelenbeurzen van Hongkong en Shenzhen (H-aandelencode: 0763.HK / A-aandelencode: 000063.SZ), worden ZTE's producten en diensten verkocht aan meer dan 500 exploitanten in meer dan 160 landen. ZTE reserveert 10 procent van haar jaarlijkse inkomsten voor onderzoek en ontwikkeling en vervult leiderschapsrollen in internationale standaardisatieorganisaties. ZTE is toegewijd aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en is lid van de VN Global Compact. Kijk voor meer informatie op www.zte.com.cn [http://www.zte.com.cn/].

Mediacontacten:


Margrete Ma Daniel Beattie

ZTE Corporation AxiCom

Tel: +86 755 26775207 Tel: +44 (0)20 8392 8071

E-mail: ma.gaili@zte.com.cn E-mail: daniel.beattie@axicom.com
---------------------------------


ZTE Corporation


Web site: http://www.zte.com.cn/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234