Gratis ijs! Ben & Jerry's bedankt zijn fans over de hele wereld op 4 april!

SOUTH BURLINGTON, Vermont, 1 maart 2017 /PRNewswire/ -- Aan alle ijsliefhebbers: zet dinsdag 4 april alvast in de agenda, want Ben & Jerry's viert feest tijdens Free Cone Day en jij bent uitgenodigd. Om alle fans te bedanken, zal het bedrijf op verschillende plaatsen in de wereld gratis heerlijk Ben & Jerry's ijs uitdelen gevuld met chunks en swirls.

Hier kun je het interactieve persbericht zien: https://www.multivu.com/players/nl/8026453-ben-and-jerrys-global-free-cone-day/ [https://www.multivu.com/players/nl/8026453-ben-and-jerrys-global-free-cone-day/]

Free Cone Day begon in 1979 toen medeoprichters Ben Cohen en Jerry Greenfield (amper) hun eerste jaar als ondernemers hadden overleefd. Ze besloten om de lokale gemeenschap in Vermont te bedanken voor haar steun door gratis bolletjes van hun euforische ijs smaken uit te delen. Vandaag de dag bereiken zij de hele wereld; op 4 april delen zij wereldwijd meer dan één miljoen gratis ijsjes uit. De fans kunnen kiezen uit een klassieke smaak of iets helemaal nieuws.

"Wij menen dat het belangrijk is leuke dingen te doen en onze fans elk jaar op onze verjaardag te bedanken met gratis ijs," zei Jostein Solheim, algemeen directeur bij Ben & Jerry's. "Wij gebruiken de kracht van ijs om sterke banden te vormen en samen aan positieve sociale verandering te bouwen. Free Cone Day is een manier om onze waardering voor onze fans te tonen."

Bezoek http://benjerrys.co/FreeConeDayNL [http://www.benjerry.nl/verkooplocaties/free-cone-day] om deel uit te maken van de euforie en voor verdere details over Free Cone Day bij jou in de buurt.

Over Ben & Jerry's Ben & Jerry's maakt al fantastische ijsjes sinds het bedrijf in 1978 werd opgericht door schoolvrienden Ben Cohen en Jerry Greenfield. Het is ons doel (en dat is altijd al zo geweest!) om de lekkerste ijsjes te maken op de best mogelijke manier. Onze ingrediënten zijn Fairtrade gecertifieerd, we geloven in gedeelde welvaart en we treffen maatregelen om onze koolstofvoetafdruk zo klein mogelijk te houden. Voor meer informatie over onze manier van zaken doen, bezoek www.benjerry.nl [http://www.benjerry.com/]


Ben & Jerry's Homemade Inc.


CONTACT: Kerry Thorpe, +44 7826 927 120, Public Relations Manager,Europe, Ben & Jerry's


Web site: http://www.benjerry.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234