ZTE Pre-5G TDD Grootschalige MIMO 2.0 vestigt nieuw record voor single-site topsnelheid op MWC 2017

BARCELONA, Spanje, 1 maart 2017 /PRNewswire/ -- ZTE Corporation (0763.HK / 000063.SZ), een belangrijke internationale provider van solutions op het gebied van telecommunicatie en zakelijke en consumententechnologie voor het mobiele internet, heeft vandaag bekendgemaakt dat haar Pre-5G TDD Grootschalige MIMO 2.0-product de hogesnelheidsservice in een multi-userscenario heeft laten zien. Tijdens een demonstratie op het Mobile World Congress (MWC) 2017 in Barcelona werd een topsnelheid gehaald van 2.1Gbps, een nieuw record voor single-site topsnelheid.

De power-on-service van ZTE's Pre-5G TDD Grootschalige MIMO 2.0-product levert zeer hoge snelheid door 16-kanaals ruimtelijke multiplexing, 3 CA (carrier aggregation), en 256-QAM (kwadratuur-amplitudemodulatie) en openbaart een nieuw stadium van Pre-5G-R&D.

Voor het oplossen van conflicten tussen de toename in capaciteitsbehoeften en onvoldoende sitevoorzieningen in bestaande netwerken, bereikt ZTE's outdoor Pre-5G Massive Grootschalige macrobasisstation veel hogere snelheid en capaciteit dan die in 4G-netwerken door het gebruik van bestaande sites en spectrumhulpbronnen. Tijdens MWC Barcelona 2016 won ZTE de Beste Doorbraak Mobiele Technologie (Best Mobile Technology Breakthrough)-onderscheiding en de Uitmuntende Algemene Mobiele Technologie (Outstanding Overall Mobile Technology)-award 2016, de keuze van de CTO's voor haar Pre-5G Grootschalige MIMO-technologie. Tijdens het Broadband World Forum (BBWF) 2016, won ZTE de Beste Draadloze Breedband Innovatie (Best Wireless Broadband Innovation)-award. De ontwrichtende innovatie en hoge commerciële waarde van dit product is erkend door exploitanten wereldwijd, wat heeft bijgedragen aan de commerciële implementatie in Europa, Japan en vele andere hoogwaardige markten.

ZTE heeft Pre-5G Grootschalige MIMO 2.0 voor hoogwaardige markten gelanceerd in september 2016. De solution ondersteunt frequentiebanden en past zich aan aan TDD-frequentiebanden. Vanwege het kleinere formaat en de combinatie met een architectuur van basisbandeenheid en actieve antenne-eenheid (BBU+AAU) is het beter geschikt voor 5G-evolutie. Het levert ook ondersteuning voor aggregatie van meerdere serviceproviders om te voldoen aan de vraag van exploitanten naar grote capaciteit. Door 16-kanaals overdracht kan een single-site in theorie een topsnelheid behalen van 2.9Gbps, wat de deuren opent naar een Gbps-tijdperk. Pre-5G Grootschalige MIMO 2.0 is gelanceerd in China en Japan, en is naar verwachting wereldwijd commercieel beschikbaar in 2017.

Over ZTE

ZTE is een leverancier van geavanceerde telecommunicatiesystemen, mobiele apparaten en zakelijke technologische solutions voor consumenten, serviceproviders, bedrijven en klanten in de publieke sector. Als onderdeel van haar M-ICT-strategie is ZTE toegewijd aan het voorzien in geïntegreerde eind-tot-eind-innovaties voor de levering van uitmuntendheid en waarde nu de telecommunicatie- en informatietechnologiesector samenkomen. Met een notering aan de aandelenbeurzen van Hongkong en Shenzhen (H-aandelencode: 0763.HK / A-aandelencode: 000063.SZ), worden ZTE's producten en diensten verkocht aan meer dan 500 exploitanten in meer dan 160 landen. ZTE reserveert 10 procent van haar jaarlijkse inkomsten voor onderzoek en ontwikkeling en vervult leiderschapsrollen in internationale standaardisatieorganisaties. ZTE is toegewijd aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en is lid van de VN Global Compact. Kijk voor meer informatie op www.zte.com.cn [http://www.zte.com.cn/].

Mediacontacten:


Margrete Ma Daniel Beattie

ZTE Corporation AxiCom

Tel: +86 755 26775207 Tel: +44 (0)20 8392 8071

E-mail: ma.gaili@zte.com.cn E-mail: daniel.beattie@axicom.com
---------------------------------


ZTE Corporation


Web site: http://www.zte.com.cn/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234