ZTE 5G-solutions klaar voor commerciële pre-implementatie

BARCELONA, Spanje, 28 februari 2017 /PRNewswire/ -- ZTE Corporation (0763.HK / 000063.SZ) heeft bekendgemaakt dat de commerciële pre-implementatie van haar 5G-solutions staat gepland vanaf het derde kwartaal van 2018. ZTE stelt exploitanten in staat de tijd voor het bouwen van netwerken die klaar zijn voor 5G te minimaliseren.

Tijdens het Mobile World Congress 2017 dat deze week plaatsvindt in Barcelona, onthult ZTE een nieuwe serie 5G-producten en geeft exploitanten zo pioniersvoordelen in hun transitie naar de volgende generatie diensten. ZTE voorspelt dat haar 5G-producten in het eerste kwartaal van 2019 zullen worden geïmplementeerd in commerciële 5G-netwerken.

Op MWC 2017 lanceert ZTE een volledige reeks nieuwe mmWave en sub-6Ghz basisstations. De nieuwe 5G-solutions ondersteunen 5G New Radio (NR) etherinterfaces van derdegeneratiepartnerschapsproject (3GPP) en mainstream 5G-frequentiebanden in de industrie. De nieuwe ZTE 5G-basisstations maken gebruik van grootschalige multiple input, multiple output (MIMO), beam tracking, bundelvorming en andere 5G-kerntechnologieën en voldoen aan de pre-commerciële implementatievereisten voor 5G.

ZTE investeert jaarlijks meer dan RMB 1 miljard in onderzoek en ontwikkeling van 5G, en was ʹs werelds eerste verkoper die de kerntechnologieën van 5G mmWave en sub-6GHz toetste in 2016 en succesvol de 5G mmWave-praktijktesten doorstond. ZTE was de eerste die alle onderdelen van de eerste fase van China's Nationale 5G-testen met succes aflegde ZTE heeft het 5G single-point-technologie en prototypeonderzoek afgerond en zit momenteel in de verificatiefase van de solution en de onderzoek en ontwikkeling (R&D)-fase.

ZTE's gepatenteerde Pre-5G-solutions stellen exploitanten in staat de prestatie van 5G-netwerken te evenaren op bestaande 4G LTE-infrastructuur, wat winst oplevert in de datadoorvoer en verlagingen in latentie. ZTE's Pre-5G-solutions zijn ontworpen om in de toekomst eenvoudig opwaardeerbaar te zijn naar 5G en zijn geïmplementeerd in meer dan 40 netwerken in 30 landen over de hele wereld.

Als leverancier van end-to-end-innovaties voor 5G, gaat ZTE ook aan kop in de ontwikkeling van toekomstgeoriënteerde mobiele apparaten en terminals. Tijdens MWC 2017 heeft ZTE ʹs werelds eerste Gigabit smartphone onthuld, die een dataoverdrachtssnelheid ondersteunt van 1 Gbps. Dat is een kwantumsprong in gebruikerservaring.

Als een leider in 5G-technologie heeft ZTE strategische samenwerkingsovereenkomsten inzake de ontwikkeling van 5G getekend met de beste serviceproviders ter wereld, zoals Deutsche Telekom, Telefonica, SoftBank, KT Group, China Mobile, China Telecom en China Unicom.

Over ZTE

ZTE is een leverancier van geavanceerde telecommunicatiesystemen, mobiele apparaten en zakelijke technologische solutions voor consumenten, serviceproviders, bedrijven en klanten in de publieke sector. Als onderdeel van haar M-ICT-strategie is ZTE toegewijd aan het voorzien in geïntegreerde eind-tot-eind-innovaties voor de levering van uitmuntendheid en waarde nu de telecommunicatie- en informatietechnologiesector samenkomen. Met een notering aan de aandelenbeurzen van Hongkong en Shenzhen (H-aandelencode: 0763.HK / A-aandelencode: 000063.SZ), worden ZTE's producten en diensten verkocht aan meer dan 500 exploitanten in meer dan 160 landen. ZTE reserveert 10 procent van haar jaarlijkse inkomsten voor onderzoek en ontwikkeling en vervult leiderschapsrollen in internationale standaardisatieorganisaties. ZTE is toegewijd aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en is lid van de VN Global Compact. Kijk voor meer informatie op www.zte.com.cn [http://www.zte.com.cn/].

Mediacontacten:


Margrete Ma Daniel Beattie

ZTE Corporation AxiCom

Tel: +86 755 26775207 Tel: +44 (0)20 8392 8071

E-mail: ma.gaili@zte.com.cn E-mail: daniel.beattie@axicom.com
---------------------------------
ZTE Corporation


Web site: http://www.zte.com.cn/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234