Forum Systems onderzoekt de basis van API-beveiliging tijdens reeks evenementen in maart

API-evenementen in Londen en Amsterdam zullen gericht zijn op best practices in het mitigeren van bedreigingen van API-architectuur

BOSTON, 28 februari 2017 /PRNewswire/ -- Forum Systems Inc. [http://www.forumsys.com/] heeft vandaag bekendgemaakt dat het bedrijf in maart een reeks evenementen zal houden, gericht op het onderzoeken van de basis van API-beveiliging. Tijdens API-evenementen in Londen en Amsterdam zullen Jason Macy, CTO van Forum Systems, en andere toonaangevende experts het thema "Bedreigingen in uw API-architectuur mitigeren" bespreken. Tijdens de evenementen laat Forum Systems zien hoe zijn bekroonde API Security Gateway, Forum Sentry, bedrijven helpt verbindingen te maken en een balans te creëren tussen innovatie en beveiliging als de hoeksteen van zijn algehele strategie voor API Security Management.

Volgens Deloitte "zijn API's verheven van een ontwikkeltechniek tot een stimulans voor bedrijfsmodellen en worden ze besproken in directiekamers". ProgrammableWeb bevestigt deze ontwikkeling van API's en host "'s werelds grootste API-opslag" met bijna 17.000 openbare API's. Daarnaast heeft Gartner onlangs voorspeld dat in 2020 20,4 miljard verbindingen in gebruik kunnen zijn en dat het aantal API's naar verwachting explosief zal stijgen.

"API-architecturen zijn een noodzakelijk aspect geworden van innovatie en modernisering. Goede architectuurprincipes en veilige API-producttechnologieën zijn essentieel voor een succesvolle en veilige API-strategie", stelt Macy. "Producten uit het verleden kunnen niet beschermen tegen de bedreigingen van de toekomst, en afhankelijkheid op verouderde technologie brengt organisaties, klanten en partners zeker in gevaar."

"Het Verenigd Koninkrijk heeft sneller dan welk ander land ook API-beveiligingstechnologie omarmd", zo gaat Macy verder. "Het Verenigd Koninkrijk dient als het 'zenuwcentrum' voor best practices voor het ontwerp van API-beveiligingsarchitectuur en de acceptatie van API Security Gateway-technologie. Het is dan ook niet verrassend dat Londen de plek is waar we onze reeks API-evenementen van start zullen laten gaan."

Op donderdag 9 maart om 9.00 uur GMT organiseert Forum Systems de zesde jaarlijkse London API Summit [http://info.forumsys.com/forum-systems-api-summit-london-2017-0] in The Grange St. Paul's Hotel. Met de sessie 'How the UK is Making its Architectures Future-Proof and Superior' onderzoekt het evenement belangrijke onderwerpen waaronder:-- Essentiële overwegingen voor een succesvolle API-strategie;
-- Integratie met de Azure IoT Hub (zonder codering); en
-- Top 10 kwetsbaarheden van API's en hoe een organisatie zichzelf
hiertegen kan wapenen.

Het gratis evenement duurt een hele dag en wordt gevolgd door een diner in de Bread Street Kitchen. Ga voor meer informatie en registratie naar: http://info.forumsys.com/forum-systems-api-summit-london-2017-0 [http://info.forumsys.com/forum-systems-api-summit-london-2017-0].

"De toename van API's is indrukwekkend en die toename heeft een goede reden! API's bieden snelle en flexibele integratie waardoor organisaties bestaande IT-investeringen kunnen gebruiken en tegelijkertijd gebruik kunnen maken van innovaties zoals de cloud en mobiel werken. Maar API's zijn van nature onveilig en daarom hebben we onlangs de handen ineen geslagen met Forum Systems", aldus Jaap Franse, Managing Director van Systemation. "Het bedrijf is als een gelijkgezinde partner en zijn 'security by design', Forum Sentry, is een welkome aanvulling op ons productportfolio. We verwachten een enorme vraag van klanten in Europa naar geavanceerde API-beveiligingsoplossingen en zijn dan ook erg blij dat we kunnen samenwerken met Forum Systems aan een eerste evenement dat een blauwdruk biedt voor beveiligingsarchitectuur voor de op API gerichte organisaties van nu."

Op donderdag 15 maart om 12.30 uur GMT organiseert Forum Systems de eerste jaarlijkse Amsterdam API Summit [http://info.forumsys.com/forum-systems-api-summit-amsterdam-2017] in Loetje aan 't IJ. Dit gratis evenement duurt een halve dag en wordt gesponsord door Systemation en Agile Technology Partners. Tijdens het evenement wordt de strategische rol van API's in beveiligingsarchitecturen van ondernemingen besproken. Alle geregistreerde deelnemers ontvangen tevens een gratis exemplaar van het KuppingerCole-rapport, "Leadership Compass: API Security Management." Ga voor meer informatie en registratie naar: http://info.forumsys.com/forum-systems-api-summit-amsterdam-2017 [http://info.forumsys.com/forum-systems-api-summit-amsterdam-2017].

Eerder deze maand won Forum Systems [http://www.forumsys.com/featured/forum-systems-wins-2017-cybersecurity-excellence-award-for-privileged-access-management/] de Cybersecurity Excellence Award 2017 voor beheer van geprivilegieerde toegang. Met een award die tijdens de RSA Conference 2017 werd aangekondigd, werd het bedrijf erkend voor API-beveiliging met 'klanttractie', aantoonbare resultaten en de beste technologie.

Over Forum Systems
Forum Systems Inc. is de marktleider op het gebied van API Security Management. Het bedrijf biedt gecentraliseerde beveiliging, identiteit en integratie voor API-communicaties en de API Security Gateway, Forum Sentry, stelt ondernemingen in staat complexe API-strategieën op een efficiënte, flexibele en zeer veilige manier te beheren. Er worden dagelijks meer dan 10 miljard transacties wereldwijd verwerkt en ontworpen op basis van het principe 'beveiliging eerst. Forum Sentry levert ongeëvenaarde bescherming tegen de API-kwetsbaarheden van nu. Forum Sentry is de enige FIPS 140-2- en NIAP NDPP-gecertificeerde API Security Gateway in de sector waarmee veilige connectiviteit tussen gebruikers, toepassingen en de cloud mogelijk is. Ga voor meer informatie naar www.forumsys.com [http://www.forumsys.com/].

Alle producten en bedrijfsnamen die in dit artikel worden genoemd, kunnen handelsmerken van hun respectievelijke eigenaars zijn.
Forum Systems Inc.


CONTACT: Neem voor meer informatie contact op met: Liza Vilnits, CHEN PR,+1 781 672 3141, lvilnits@chenpr.com

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234