ZTE onthult toekomstgerichte "5uper Generation" smartphone met downloadsnelheden tot 1Gbps

BARCELONA, Spanje, 27 februari 2017 /PRNewswire/ -- ZTE, een mondiale toonaangevende producent van mobiele apparaten, keert voor de 13(e) keer terug naar Barcelona voor de onthulling van de Gigabit Phone, ʹs werelds eerste smartphone met downloadsnelheden tot aan 1Gbps. Dankzij ZTEʹs zelf ontwikkelde Pre5G Giga+ MBB-solution en smartapparaten, waren on-site bezoekers getuige van een succesvolle test met downloadsnelheden tot wel 1Gbps op de Gigabit Phone, een indicatie van de kracht van ZTE's technologie in de aankomende "5uper Generation".

Foto - http://mma.prnewswire.com/media/472126/ZTE_Gigabit_Phone.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/472126/ZTE_Gigabit_Phone.jpg]

Bereik 1Gbps door middel van een geavanceerd systeem en eindapparaatDe ZTE Gigabit Phone, die wordt aangedreven door het mobiele platform Qualcomm® Snapdragon(TM) 835 met een geïntegreerde Snapdragon X16 LTE-modem, maakt gebruik van een combinatie van aggregatie van serviceproviders, 4x4 MIMO-antennetechnologie en 256-QAM modulatie. Daarmee kan tot wel 10 keer sneller worden gedownload dan LTE-apparaten van de eerste generatie.

Dankzij de kracht van ZTEʹs technologie in 5G en Pre-5G Giga+ MBB-solutions, is de ZTE Gigabit Phone drie keer krachtiger in de verbetering van het vermogen van dataverwerking in het huidige netwerk. Het is de hoeksteen van ZTEʹs introductie van 5G in 4G-netwerken en het leveren van Pre-5G-solutions aan internetproviders wereldwijd.

Met standaard downloadsnelheden van 1Gbps en de kracht van ZTEʹs technologie in 5G-systemen en -netwerken, zal de mobiele ervaring op smartapparaten in de toekomst worden verhoogd tot een onvoorstelbaar niveau.

Downloadsnelheid tot wel 1Gbps verandert het menselijk leven voorgoedDe Gigabit phone zal de grenzen van de wereld en de menselijke zintuigen op de proef stellen. De onvoorstelbare snelheid van tot 1Gbps verbetert de levensstijl van gebruikers vanwege de mogelijkheden van panoramische VR-video, directe cloudopslag, entertainment upgrades en snelle cache van ultra hifi-muziek en -films, en instant app, waardoor het niet meer nodig is om applicaties te downloaden of te installeren.

De introductie van ZTEʹs Gigabit-klasse mobiele telefoons is een belangrijke mijlpaal voor het mobiele 5G-tijdperk. Deze telefoon revolutioneert niet alleen communicatie maar ook de menselijke connectiviteit met een nieuwe standaard in snelheid en brengt daarmee een kwalitatieve sprong naar een nieuwe wereld van mobiele ervaring.

"We zijn zeer verheugd met de introductie van ʹs werelds eerste smartphone met downloadsnelheden tot aan 1Gbps. Met dit nieuwe apparaat zal de manier waarop mensen met elkaar verbonden blijven voorgoed zijn veranderd", aldus een woordvoerder van ZTE. "De focus op 5G-technologieën zal een van de topprioriteiten zijn van ZTEʹs wereldwijde ontwikkeling. ZTE zal haar technologische kracht en ervaring met 5G graag inzetten voor samenwerking met overheden en zakenpartners in het overleggen en mogelijk maken van het aankomende 5G-tijdperk."

Tijdens MWC 2017 zal ZTE zich concentreren op toonaangevende 5G-evolutie, verbetering van cloudificatie, creëren van het Internet der Dingen, en lancering van de allernieuwste apparaten. De ZTE-stand op MWC 2017 bevindt zich op 3F30, Hal 3, Fira Gran Via, Barcelona. Bezoekers mogen de laatste baanbrekende technologie voor het nieuwe verbonden tijdperk uitproberen, spannende holografische videoʹs bekijken, en ze kunnen de Axon 7 & Google Daydream-experience en de Axon7 Max en Blade V8 3D foto-experience ontdekken.

Over ZTE Mobiele ApparatenZTE Mobiele Apparaten is een divisie van ZTE Corporation, een mondiaal bedrijf voor telecommunicatieapparatuur, netwerken en mobiele apparaten dat is gevestigd in het Chinese Shenzhen. ZTE is een bedrijf waarvan de aandelen zijn genoteerd aan de aandelenbeurzen van Hongkong en Shenzhen.

ZTE is de samenwerking aangegaan met 231 belangrijke serviceproviders, waaronder de 50 beste van over de hele wereld. Wat betreft het aantal internationale octrooiaanvragen staat ZTE sinds 2011 al zes achtereenvolgende jaren op nummer 3.

Als een van ʹs werelds toonaangevende producenten van smartapparaten, houdt ZTE zich sinds 1998 bezig met het onderzoek naar en de ontwikkeling en productie van mobiele telefoons. Met meer dan 19 jaar geschiedenis doet ZTE zaken in meer dan 160 landen en regioʹs over de hele wereld. Kijk voor meer informatie op: www.ztedevice.com/ [http://www.ztedevice.com/]


Mediacontacten:

Li Kai

ZTE Corporation WE Communications

Tel: +86-21-68895357 Tel: +86-10-59001278

E-mail: li.kai@zte.com.cn E-mail: ztechina@we-worldwide.com

Photo: http://mma.prnewswire.com/media/472126/ZTE_Gigabit_Phone.jpg


ZTE Corporation


Web site: http://www.ztedevice.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234