ZTE Pre-5G FDD Grootschalige MIMO bereikt 2,6Gbps

BARCELONA, Spanje, 27 februari 2017 /PRNewswire/ -- ZTE Corporation (0763.HK / 000063.SZ), een belangrijke internationale provider van solutions op het gebied van telecommunicatie en zakelijke en consumententechnologie voor het mobiele internet, heeft vandaag bekendgemaakt dat haar Pre-5G FDD Grootschalige MIMO-solution een scenario heeft gedemonstreerd van acht gelijktijdig aangesloten 4G-terminals. Er werd een maximumdatasnelheid bereikt van 2,6Gbps per afzonderlijke cel, een verbetering van acht keer.

ZTE heeft ʹs werelds eerste FDD-LTE-gebaseerde Grootschalige MIMO-solution gelanceerd in december 2016, na onderzoek door middel van pre-commerciële praktijktesten met China Unicom en praktijktesten met China Telecom. Gebaseerd op rijke applicaties van TDD Grootschalige MIMO, is er een grote hoeveelheid data over verzendingseigenschappen verzameld. ZTE heeft een gepatenteerd algoritme voorgesteld voor het meten en schatten van Grootschalige MIMO-kanalen om FDD macroscopische kanaalwederkerigheid te bereiken en spectrumefficiëntie sterk te verbeteren zonder de noodzaak de 4G-terminals te verwisselen. ZTE's vector verwerkingschip, de MCS2.0, biedt de sterke signaalberekening en het verwerkingsvermogen voor het volbrengen van het complexe FDD Grootschalige MIMO-algoritme.

Dhr. Zhang Jianguo, senior vicepresident van ZTE, licht toe: "Grootschalige MIMO is een vlaggenschiptechnologie van ZTE's Pre-5G-aanbod. Na de toonaangevende release en commercialisering van TDD Grootschalige MIMO, zijn we doorgegaan met de verdere ontwikkeling van de introductie van Grootschalige MIMO in FDD-LTE-netwerken, de meest verspreide 4G-technologie wereldwijd. We hebben 5G-kerntechnologieën geleverd aan 4G-netwerken voor de naadloze aankondiging van het 5G-netwerk. Samen met de commerciële groei van FDD Grootschalige MIMO, zal het bewijzen dat we in staat zijn de meest concurrerende Pre-5G-solution te leveren en de voordelen voor onze klanten te maximaliseren."

Door de introductie van Grootschalige MIMO-Pre-5G-kerntechnologie in een FDD-systeem, zal het commerciële gebruik van Pre-5G de komende tijd flink worden uitgebreid. Eind 2016 waren meer dan 40 Pre-5G-netwerken geïmplementeerd in 30 landen wereldwijd. Gebaseerd op de baanbrekende voordelen van Grootschalige MIMO, zal ZTE in 2017 snel de commerciële toepassingen lanceren van FDD Grootschalige MIMO om te voldoen aan de omvangrijke eisen voor hogere spectrumefficiëntie en een nieuwe weg plaveien voor 5G-evolutie voor 4G-exploitanten over de hele wereld.

Over ZTE

ZTE is een leverancier van geavanceerde telecommunicatiesystemen, mobiele apparaten en zakelijke technologische solutions voor consumenten, serviceproviders, bedrijven en klanten in de publieke sector. Als onderdeel van haar M-ICT-strategie is ZTE toegewijd aan het voorzien in geïntegreerde eind-tot-eind-innovaties voor de levering van uitmuntendheid en waarde nu de telecommunicatie- en informatietechnologiesector samenkomen. Met een notering aan de aandelenbeurzen van Hongkong en Shenzhen (H-aandelencode: 0763.HK / A-aandelencode: 000063.SZ), worden ZTE's producten en diensten verkocht aan meer dan 500 exploitanten in meer dan 160 landen. ZTE reserveert 10 procent van haar jaarlijkse inkomsten voor onderzoek en ontwikkeling en vervult leiderschapsrollen in internationale standaardisatieorganisaties. ZTE is toegewijd aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en is lid van de VN Global Compact. Kijk voor meer informatie op www.zte.com.cn [http://www.zte.com.cn/].


Mediacontacten:

Margrete Ma Daniel Beattie

ZTE Corporation AxiCom

Tel: +86 755 26775207 Tel: +44 (0)20 8392 8071

E-mail: ma.gaili@zte.com.cn E-mail: daniel.beattie@axicom.com
ZTE Corporation

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234