International Signs and LED Exhibition (ISLE) 2017 brengt grote namen bijeen om innovatieve ideeën te lanceren

GUANGZHOU, China, 24 februari 2017 /PRNewswire/ -- International Signs and LED Exhibition (ISLE) 2017, waarop de nieuwste technologieën werden voorgesteld en zakelijke kansen werden geboden aan industriële spelers om innovatieve ideeën uit te wisselen, eindigde op 18 februari. Meer dan 208.000 professionals, met inbegrip van aankoopmissies van meer dan 100 landen zoals de VS, India, Duitsland, Rusland, Saoedi-Arabië, Egypte, Thailand, Maleisië en vele anderen, kwamen bijeen in Guangzhou.

Foto - http://mma.prnewswire.com/media/471345/ISLE.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/471345/ISLE.jpg]

Malek Alwazzan, Consul-Generaal van Koeweit in Guangzhou, was onder de indruk van de beurs en merkte op dat de Chinese LED-producten momenteel in een aantal megaprojecten in Koeweit worden gebruikt. "Deze beurs heeft me de kans gegeven om meer te weten te komen over LED-schermen met een fijne steek, gebogen schermen, transparante schermen en de gloednieuwe technologie voor LED-verlichting op zonne-energie."

Eén van de hoogtepunten van de ISLE dit jaar, het scherm met een fijne steek, onderging een fundamentele innovatie want op de beurs werd duidelijk dat de P2.5 LED-schermen voor binnenshuis (met een pixeldichtheid van minder dan 2,5mm) een conventioneel product zijn geworden. Mondiale spelers zoals Leyard, Abson en Ledman toonden hun P1.81, P1.5 LED-schermen op de beurs terwijl een aantal andere bedrijven bekendmaakten dat de P1.5 en P0.6 op microafstand gebaseerde producten naar verwachting in de nabije toekomst beschikbaar zullen zijn.

Naast de baanbrekende technologieën waren er tijdens de ISLE 2017 een groot aantal fora en lezingen zodat de deelnemers hun marketinginzichten konden delen met leiders van de LED-sector en de sector van de apparatuur voor reclamedoeleinden. Op het topforum dat efi, de toonaangevende aanbieder van producten en diensten inzake de transformatie van analoge naar digitale beelden, organiseerde, sprak Dr. Wang Bing, uitvoerend directeur bij efi Greater China, over de nieuwste logoproductiemethode en stelde hij de nieuwste trends betreffende inkjet voor.

De heer Lee Yingjie, directeur van ISLE, zei dat de ISLE-beurs dit jaar een groot aantal technologische innovaties heeft onderschreven. "We gaan verder met de integratie van middelen om de industriële spelers aan te moedigen innovaties te introduceren met het oog op duurzame ontwikkeling."

Over ISLE

De International Signs and LED Exhibition (ISLE) 2018 zal worden georganiseerd door Canton Fair Advertising Co., Ltd. en China Foreign Trade Guangzhou Exhibition General Corp (CFTE) van 3 tot en met 6 maart. De beurs zal gericht zijn op de ontwikkeling van een volledig geïntegreerd oplossingsplatform voor de LED-industrieketen van professionele, charismatische en intelligente reclameborden.

Voor meer informatie, bezoek http://www.isle.org.cn/en/ [http://www.isle.org.cn/en/]

CONTACT:

Linda Chen+86-20-8926-8256chenyanhui@cantonfairad.com [mailto:chenyanhui@cantonfairad.com]Photo: http://mma.prnewswire.com/media/471345/ISLE.jpg


International Signs and LED Exhibition


Web site: http://www.isle.org.cn/en/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234