Pluralsight lanceert eerste spel om de leerervaring van aspirant-spelontwikkelaars te verbeteren

"Swords and Shovels", een spel ontworpen door veteranen in de gamingindustrie voor training in spelontwikkeling, kan gratis gedownload worden vanaf 23 februari 2017SILICON SLOPES, Utah, 24 februari 2017 /PRNewswire/ -- Pluralsight [http://go.pluralsight.com/C0016813], het leerplatform voor technologie in de bedrijfswereld, heeft vandaag de lancering aangekondigd van "Swords and Shovels [http://go.pluralsight.com/C0016812]", een gratis spel dat kan worden gedownload om de leerervaring van aspirant-spelontwikkelaars te verbeteren.

Als het eerste in zijn soort op het technologieleerplatform biedt het spel "Swords and Shovels" een praktische kans aan spelontwikkelaars om een spel te spelen waarvan ze daarna leren om het volledig te recreëren door middel van een reeks cursussen die ze op Pluralsight kunnen volgen.

http://mma.prnewswire.com/media/405106/Pluralsight_Logo.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/405106/Pluralsight_Logo.jpg]

De cursussen vormen een sequentiële training die gebruik maakt van het Game Environment Modeling [http://go.pluralsight.com/C0016814] leertraject. Het is de meest rechtstreekse weg voor de spelontwikkelaars om hun bekwaamheid te verbeteren op het gebied van gamingomgevingen, karaktermodellering en spelelementen, waarbij gebruik wordt gemaakt van toonaangevende software-instrumenten zoals Maya, Unity, Photoshop, ZBrush, enz.

"Naarmate de technologie complexer wordt, zal de kunst van de spelontwikkeling in toenemende mate een interdisciplinaire activiteit worden," zei Andy Rahden, vicevoorzitter van creatief ontwerp en engineering bij Pluralsight. "Door een praktisch en interactief medium zoals "Swords and Shovels" en het Game Environment Modeling leertraject te gebruiken, helpen we spelontwikkelaars om de hele interne werking van een game te begrijpen en te zien waar elk klein stukje in past en een interactie vertoont binnen de pijpleiding. Ook zullen ze de vaardigheden die ze nodig hebben om succes te boeken, meester worden."

"Swords and Shovels" is een "dungeon crawler"-spel waarin de personages hun weg zoeken doorheen een labyrint, tegen monsters vechten en een schat plunderen. Het spel en het bijhorende lesmateriaal zijn ontworpen en opgesteld door Josh Kinney, curriculummanager bij Pluralsight, in samenwerking met Jean Simonet, Jonah Lobe, Dan Cox, Michael Baker en Alex Jerjomin, veteranen in de sector van de spelontwikkeling die bekend zijn voor hun bijdrage aan "Elder Scrolls V: Skyrim", "Fallout 4", "Fable Legends", "Splinter Cell Blacklist" en "Below."

"Leren hoe je games ontwikkelt is momenteel één van de moeilijkste en meest veeleisende uitdagingen op tech terrein," zei Jean Simonet, voormalig AAA-ontwikkelaar voor "Skyrim", "Fallout" en "Oblivion" en hoofdontwikkelaar voor het project. "Gezien de complexiteit van de moderne games zijn de ontwikkelaars veelal verplicht zich te specialiseren, wat hun ervaring en blootstelling aan de verschillende elementen van de videogame-ontwikkeling beperkt. Met "Swords and Shovels" en de leerervaring door middel van Pluralsight kunnen de spelontwikkelaars van het hele spelontwikkelingsproces proeven en daarna beslissen op welk aspect dat ze het meest aantrekkelijk vinden ze hun verdere leerproces willen richten."

"Swords and Shovels" kan rechtstreeks gedownload worden van Pluralsight.com/gamedev [http://go.pluralsight.com/C0016812] en kan ook gespeeld worden in stand #244 op de Game Developers Conference (GDC) van Pluralsight die zal plaatsvinden in San Francisco van 1 tot en met 3 maart 2017.

Voor meer informatie over Pluralsight kunt u terecht op pluralsight.com [http://go.pluralsight.com/C0016813].

Over PluralsightPluralsight is een leerplatform voor technologie in de bedrijfswereld dat een uniforme en volledige leerervaring biedt aan bedrijven wereldwijd. Met een abonnementsdienst kunnen de bedrijven zich verplaatsen met de snelheid van de technologie en hun bekwaamheid, innovatie en efficiëntie verbeteren. Het bedrijf is opgericht in 2004 en geniet het vertrouwen van Fortune 500-ondernemingen. Pluralsight biedt zijn leden toegang op verzoek tot een digitaal ecosysteem van leerinstrumenten, waaronder tests inzake adaptieve vaardigheden, gerichte leertrajecten, door deskundigen opgestelde cursussen, interactieve labo's en live-mentoring. Voor meer informatie, bezoek pluralsight.com [http://go.pluralsight.com/C0016813].

Perscontact:Heidi Lowell, (503) 796-9822Liaison Inc. [http://www.liaiosnpr.com/]Heidi@liaisonpr.com [mailto:Heidi@liaisonpr.com]

Pluralsight PRMariangel Babbel, (801) 784-9150Sr. Manager, Communicationsmariangel-babbel@pluralsight.com [mailto:mariangel-babbel@pluralsight.com]

Logo - http://mma.prnewswire.com/media/405106/Pluralsight_Logo.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/405106/Pluralsight_Logo.jpg]Photo: http://mma.prnewswire.com/media/405106/Pluralsight_Logo.jpghttp://mma.prnewswire.com/media/405106/Pluralsight_Logo.jpg


Pluralsight


Web site: http://www.pluralsight.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234