DPS Engineering zal Project ERP van Deltek gebruiken voor meer eenheid in zijn activiteiten

Het mondiale ingenieursbureau zal Deltek gebruiken ter ondersteuning van zijn nieuwe zakelijke structuur en schaal met het oog op de geplande groei in de toekomstHERNDON, Virginia, 23 februari 2017 /PRNewswire/ -- Deltek [http://www.deltek.com/], de toonaangevende wereldwijde leverancier van zakelijke software en informatieoplossingen voor op project gebaseerde ondernemingen, heeft vandaag aangekondigd dat internationaal ingenieursbureau DPS Engineering beslist heeft om de integrale ERP-projectoplossing van Deltek te gebruiken als zijn standaard. Zo zal het bedrijf meer eenheid brengen in zijn activiteiten, het beheer van zijn middelen verbeteren en de onderneming uitrusten met een toekomstbestendige infrastructuur.

http://photos.prnewswire.com/prnvar/20160406/352355LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnvar/20160406/352355LOGO]

Zowel de omzet als het aantal werknemers van DPS Engineering, dat zijn hoofdkantoor in Ierland heeft, zijn aanzienlijk gegroeid in de afgelopen vier jaar. DPS heeft op dit moment meer dan 1.200 medewerkers in de meeste belangrijke regio's wereldwijd, waaronder Ierland, het Verenigd Koninkrijk, Noord-Amerika, het Midden-Oosten en Pacifisch Azië. Het was een uitdaging om de activiteiten van het bedrijf te beheren gezien deze aanzienlijke groei omdat er veel verschillende systemen en manuele processen waren. Het bedrijf had behoefte aan een optimale oplossing om eenheid te brengen in zijn activiteiten en zijn nieuwe zakelijke structuur en schaal te ondersteunen met het oog op de geplande toekomstige groei.

DPS Engineering koos voor Deltek na een uitgebreide evaluatie van mogelijke oplossingen. De ERP-projectoplossing van Deltek zal DPS helpen zijn projecttransparantie en -controle te behouden, dubbele inspanningen te vermijden en verloren kansen tot een minimum te beperken. Voorts zal de Deltek-oplossing het beheer van de middelen verbeteren en DPS helpen om zijn middelen optimaal te plannen. Het zal op voorhand duidelijk worden waar er behoefte is aan nieuw talent wanneer de projectportefeuille groeit.

"We namen contact op met Deltek om een aantal administratieve uitdagingen te bespreken. Vanaf het begin was het duidelijk dat het team onze problemen begreep en de nodige expertise en technologie kon leveren. DPS Engineering was net helemaal geherstructureerd als gevolg van zijn belangrijke groei maar we gebruikten nog steeds vooral oude systemen, Excel-rekenbladen en manuele processen. We hadden behoefte aan een bedrijfsoplossing die al onze activiteiten efficiënt en effectief zou ondersteunen, niet alleen nu maar ook in de toekomst. En dat is precies wat Deltek te bieden had," zei Cathal Farrelly, Group Engineering Director bij DPS Engineering.

"DPS Engineering is fenomenaal gegroeid in de afgelopen vier jaar en het ziet er naar uit dat die groei voorlopig nog niet zal vertragen. We zijn verheugd dat DPS voor Deltek heeft gekozen en we zijn ervan overtuigd dat onze leidinggevende ERP-projectoplossing de verwachte meetbare voordelen zal leveren, zowel op dit moment als wanner het bedrijf verder groeit," zei Fergus Gilmore, VP en Managing Director bij Deltek VK en Midden-Europa.

Over DPS EngineeringVoor meer informatie, bezoek www.dpsgroupglobal.com [http://www.dpsgroupglobal.com/].

Over Deltek Deltek is de toonaangevende wereldwijde leverancier van zakelijke software en informatieoplossingen voor overheidscontractanten, professionele dienstenbedrijven en andere op project gebaseerde ondernemingen. Al vele decennia lang leveren we praktische inzichten waarmee onze klanten hun zakelijk potentieel kunnen ontsluiten. 22.000 organisaties en miljoenen gebruikers in meer dan 80 landen wereldwijd doen een beroep op Deltek om kansen te onderzoeken en identificeren, toegang te krijgen tot nieuwe activiteiten, talent aan te werven en ontwikkelen, het beheer van middelen te optimaliseren, activiteiten te stroomlijnen en rendabelere projecten te leveren. Deltek - Weet meer. Doe meer.® www.deltek.com [http://www.deltek.com/]

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20160406/352355LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20160406/352355LOGO]Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160406/352355LOGO


Deltek


CONTACT: Lauran Cacciatori, Senior Director, Corporate Marketing andCommunications, 703.885.9947, laurancacciatori@deltek.com


Web site: http://www.deltek.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234