Duidelijke prijsverlagingen bij het drukken van grootformaat reclamemiddelen

AMSTERDAM, February 20, 2017 /PRNewswire/ --Nieuwe producten breiden het aanbod in Large Format Printing (LFP)
Precies op tijd voor de start van het nieuwe beursseizoen verlaagt Onlineprinters de prijzen voor verschillende producten op het gebied van groot formaat drukwerk. Klanten profiteren van prijskortingen tot wel 25 procent. Deze prijsverlagingen werden mogelijk door de productieprocessen verder te optimaliseren. "Tot ons bedrijfsconcept behoort het continu optimaliseren van onze productie. Omdat wij ook willen dat onze klanten van deze procesverbeteringen profiteren, passen wij de prijzen regelmatig in hun voordeel aan", zo vertelt dr. Michael Fries, CEO van Onlineprinters GmbH.
(Photo: http://mma.prnewswire.com/media/469831/Online_printers.jpg )

Een overzicht van alle prijsverlagingen 
De prijzen voor plots werden met 25 procent verlaagd. Kanaalplaten en vlaggen met en zonder banierhouder zijn 20 procent goedkoper verkrijgbaar. De prijzen voor grootformaat reclameborden dalen met ongeveer 20 procent. De prijsverlagingen gelden permanent en gaan in met onmiddellijke ingang.
Nieuw in het assortiment: City-light-poster en pop-up-tower 
Al in 2016 heeft Onlineprinters niet alleen zijn levertijden verkort en de service uitgebreid, maar ook 80 nieuwe producten in het assortiment opgenomen, om one-stop-shopping voor de klanten mogelijk te maken. Deze strategie zal het bedrijf ook in 2017 voortzetten: daarmee werd begonnen met de city-light-posters, die sinds januari nieuw in de shop verkrijgbaar zijn. Klanten kunnen een keuze maken uit drie papierkwaliteiten, namelijk 120 g/msquared affichepapier, 210 microm Backlit folie en 140 g/msquared indoor papier.
Binnenkort zullen bovendien zogenoemde pop-up-towers in de onlineshop verkrijgbaar zijn. Daarbij gaat het om mobiele reclamezuilen, die snel en zonder gereedschap kunnen worden opgezet. Ze zien eruit als ouderwetse aanplakzuilen en zijn geschikt voor het maken van reclame binnenshuis. "Bij de beurssystemen gaat het er in de eerste plaats om de klanten reclamesystemen aan te bieden die snel opgezet en afgebroken kunnen worden en tevens de aandacht trekken. Vanuit deze gezichtspunten zijn zowel de pop-up-tower als de beurswanden met rits, die we eind 2016 in het assortiment hebben opgenomen, heel goede oplossingen voor een presentatie op beurzen en soortgelijke evenementen", licht dr. Michael Fries toe.
Over de onderneming  
Onlineprinters GmbH behoort tot de grootste onlinedrukkerijen van Europa. Onder het motto "Drukwerk gewoon online bestellen" verkoopt de onderneming drukbare producten via 16 webshops aan 600.000 klanten in 30 landen van Europa. Internationaal is het bedrijf bekend onder de merknaam "Onlineprinters", in Duitsland presenteert het zich als "diedruckerei.de". Het productassortiment omvat 1400 soorten drukwerk variërend van visitekaartjes, briefpapier, flyers, catalogi en brochures tot grootformaat reclamesystemen. Het succesrecept van de productie van individueel drukwerk zoals bedoeld in de industrie 4.0 is gebaseerd op drie pijlers: onlineverkoop, een volledig geïntegreerde productie van bestelling tot en met verzending en verzameldruk. In dit laatste onderdeel worden in zogenoemde gecombineerde bewerkingen meerdere drukopdrachten gezamenlijk geproduceerd, waardoor kosten worden verlaagd en het milieu wordt ontzien. Klanten kunnen kiezen uit opties als spoeddruk (productie op dezelfde werkdag), overnight-levering, klimaatneutrale productie en vrije formaatkeuze bij geselecteerde producten. Onlineprinters GmbH heeft 650 medewerkers in dienst en produceert jaarlijks meer dan twee miljard stuks drukwerk.
Videobijdrage " Grootformaat gedrukte producten - vervaardiging van beursbenodigdheden, buitenreclame.": https://www.youtube.com/watch?v=eOejvB8Rvfw&list=PLEriQeICU0ivtEYJj-o_RrMIX5TUH5MuB&index=3

 
Perscontact: 
Onlineprinters GmbH 
Patrick Piecha 
Hoofd Pers en PR 
Rudolf-Diesel-Strasse 10 
91413 Neustadt an der Aisch 
Duitsland 
Tel.: +49 9161 6209807 
      +49 174 3077250 
press@onlineprinters.nl  
http://www.onlineprinters.nl  


 


Photo:
http://mma.prnewswire.com/media/469831/Online_printers.jpg


Onlineprinters GmbH

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234