Johan Cruyff Foundation verslaat COOP op de Huishoudbeurs

Johan Cruyff Foundation verslaat COOP op de Huishoudbeurs
Op de tandem voor het goede doel

COOP maakt het verschil: ook op de Huishoudbeurs. De supermarktketen heeft dit jaar een extra grote stand in de RAI met daarop een 600 meter lang virtueel fietscircuit. Koppels kunnen daar op een speciale COOP-tandem rondjes fietsen voor mooie prijzen én geld helpen inzamelen voor de Johan Cruyff Foundation. Als start van deze actie voor het goede doel gingen vanmiddag twee bijzondere teams de strijd aan: namens de Johan Cruyff Foundation klommen ambassadeur Sander de Kramer en algemeen directeur Niels Meijer in het zadel voor een feestelijke wedstrijd tegen het COOP team bestaande uit financieel directeur Herco Boer en Marketing & Communicatiemanager Jurjen Worp. 'Team JCF' legde het parkoers het snelste af, waarop COOP de dagopbrengst van 2.275 euro voor de Johan Cruyff Foundation, verdrievoudigde tot maar liefst 6.825 euro.

Bezoekers kunnen nog tot en met 26 februari meefietsen voor het goede doel.
Standnummer 12.510 / 511

Over Coop
Coop is een resultaatgerichte, herkenbare, zelfstandige coöperatie die, bewust van haar maatschappelijke positie, een optimaal pakket van levensmiddelen en gerelateerde producten / diensten levert aan consumenten- en ondernemersleden. Coop heeft landelijk 259 supermarkten, waarvan 43% als eigen filialen en 57% door zelfstandig ondernemers worden gerund. In 2016 behaalde Coop een consumentenomzet van ruim Euro 1,1 miljard.

Over de Johan Cruyff Foundation
De Johan Cruyff Foundation heeft als missie zoveel mogelijk jeugd in beweging te brengen. Door middel van projecten gericht op sport en spel stimuleert de Cruyff Foundation jeugd met of zonder beperking in beweging te komen. Dit doet de Foundation d.m.v. de Cruyff Courts, Schoolplein14 en sportprojecten voor kinderen met een beperking. Door sport en spel worden kinderen fitter, leren ze met elkaar omgaan, verbetert het cognitieve vermogen en blijven zij gedurende de hele levensloop actiever. In samenwerking met partners brengen wij jeugd in beweging op de meer dan 200 Cruyff Courts wereldwijd, op al 300 basisscholen met een Schoolplein14 en middels het ondersteunen van sportprojecten voor kinderen met een beperking. Zo brengen wij elke week ruim 100.000 kinderen in beweging.

Foto's rechtenvrij te gebruiken, fotograaf Wendy van Bree

Voor meer informatie:
Corien Niezing, 06 5341 5346, corien@newinfluence.nl

Coop

plaats:
Amsterdam

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234