Airborne Wireless Network kondigt benoeming nieuwe CEO aan

Gerenommeerde seniorexpert op het gebied van veiligheidsoperaties, coördinatie en management gaat het bedrijf naar de volgende fase van groei leidenLOS ANGELES, 17 februari 2017 /PRNewswire/ -- Airborne Wireless Network (OTCQB: ABWN) kondigt vandaag de benoeming aan van Michael (Mike) J. Warren tot Chief Executive Officer.

Mike was recentelijk de directeur voor regionale operaties en veiligheid voor ECC International in Afghanistan. In die hoedanigheid was hij verantwoordelijk voor de beveiliging van 18 grote constructieprojecten van het Amerikaanse ministerie van defensie, met een totale waarde van $1.000.000.000, waaronder een project van $500 miljoen gefinancierd door de Asia Development Bank voor de aanleg van een ringweg van Herat naar Mazer-e-Sharif, en een project van $50 miljoen gefinancierd door USAID Infrastructure Development met het Afghaanse ministerie van mijnen, olie en gas. Daarvoor was Mike de directeur voor operaties, beveiliging en veiligheid voor Checchi & Company Consulting, Inc., in Afghanistan en richtte hij zich op een metings- en evaluatieprogramma uitgevoerd onder contract met USAID. Daarvoor was hij de programmamanager voor Human Terrain Systems onder de International Security Assistance Force van de NAVO en US Army G-2. Hij heeft opgetreden als adviseur voor de Amerikaanse ambassade, voor COMISAF en voor CJ2X vanuit het hoofdkantoor van ISAF in Kabul, Afghanistan.

In 1994 verliet Mike het Amerikaanse marinierskorps met de rang van Luitenant-kolonel. Als infanterieofficier vielen onder zijn taken het optreden als Executive Officer van de 3(de) Surveillance & Reconnaissance Group in Okinawa, als bevelvoerend officier van de grootste beveiligingsbarakken voor mariniers op het Naval Weapons Station in Concord, CA, en in meerdere leidinggevende posities op het exercitieveld van het Marine Corps Recruit Depot in San Diego. Mike is geboren in Illinois en behaalde een graad als Bachelor of Arts in politicologie bij de universiteit van Missouri. Mike is ook afgestudeerd aan het US Marine Corps Command and Staff College. Tevens is hij gecertificeerd als Counter Terrorism Planner, als een COIN-expert (Counterinsurgency) en voor talloze beveiligings- en veiligheidscursussen.

Mike heeft een uitgebreide achtergrond in projectmanagement en heeft gewerkt met vele hardware- en softwarebedrijven, waarbij hij een integrale rol speelde in de groei en expansie van die bedrijven.

J. Edward Daniels, President van Airborne Wireless Network verklaarde: "Mike zal een cruciale rol spelen bij de verdere ontwikkeling van onze technologie in een nieuwe groeifase. Zijn expertise in beveiligingsoperaties en achtergrond in zowel de burgerlijke sector als de overheidssector zullen van onschatbare waarde zijn bij onze pogingen om de Infinitus Super Highway(TM) agressief te marketen. Wij zijn ervan overtuigd dat zijn unieke achtergrond en zijn vermogen om visie te vertalen naar een praktijk van wereldklasse precies zijn wat we nodig hebben nu we het volgende hoofdstuk van het bedrijf gaan schrijven."

Voor meer informatie gaat u naar: www.airbornewirelessnetwork.com [http://www.airbornewirelessnetwork.com/]

Opmerking met betrekking tot uitspraken over verwachtingen voor de toekomst

Dit persbericht bevat "uitspraken over verwachtingen voor de toekomst" in de zin van de "Safe Harbor"-bepalingen van de Amerikaanse Private Securities Litigation Reform Act van 1995. Deze uitspraken zijn gebaseerd op de huidige overtuigingen en verwachtingen van het management van het bedrijf en zijn onderworpen aan significante risico's en onzekerheden. Als onderliggende aannames onnauwkeurig blijken of risico's of onzekerheden werkelijkheid worden, kunnen de werkelijke resultaten substantieel afwijken van de resultaten die worden gepresenteerd in de uitspraken over verwachtingen voor de toekomst.

De risico's en onzekerheden bestaan uit, maar zijn niet beperkt tot, de beschikbaarheid van kapitaal; de inherente onzekerheden die gepaard gaan met de ontwikkeling van nieuwe producten of technologieën en operaties van een bedrijf in de ontwikkelfase; ons vermogen om de extra financiering aan te trekken die we nodig zullen hebben om onze bedrijfsactiviteiten en productontwikkelingsplannen voort te zetten; ons vermogen om producten op basis van ons technologieplatform te ontwikkelen en te commercialiseren; concurrentie in de bedrijfstak en de markt waarin we actief zijn; algemene bedrijfscondities; algemene economische factoren; de impact van regulering van de bedrijfstak; technologische ontwikkelingen; nieuwe producten en patenten die worden gerealiseerd of verkregen door concurrenten; productieproblemen of -vertragingen; afhankelijkheid van de effectiviteit van de patenten van het bedrijf en de blootstelling aan gerechtelijke acties, waaronder acties met betrekking tot patenten, en/of regelgevende handelingen.

Contact:Robert HaagIRTH Communications Telefoon: +1-866-976-4784ABWN@irthcommunications.com [mailto:ABWN@irthcommunications.com]


Airborne Wireless Network


Web site: http://www.airbornewirelessnetwork.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234