McKay Brothers distribueert data van Osaka Securities Exchange in Singapore met laagste bekende latentie

TOKIO en SINGAPORE, 16 februari 2017 /PRNewswire/ -- McKay Brothers International (MBI) distribueert nu marktgegevens van de Osaka Securities Exchange (OSE) op haar Quincy Extreme Data (QED)-service. Geselecteerde futures van OSE worden gedistribueerd op het SGX datacentrum in Singapore in minder dan 31,5 milliseconde in één kant richting, de laagste bekende latentie. MBI levert ook persoonlijke bandbreedte met de laagste bekende latentie tussen de datacentra @Tokyo (CC2) en SGX.

"De QED-service zorgt voor een gelijk speelveld voor de snelste marktgegevens," aldus algemeen directeur van MBI Francois Tyc. "Alle abonnees krijgen QED's beste latentie en tegen voorwaarden die het voor ondernemingen van iedere omvang aantrekkelijk maken om deel te nemen."

De QED-service bestaat onder meer uit kortetermijnabonnementen, kortingen voor kleine bedrijven en één enkele API wereldwijd. De data over de geselecteerde OSE-futures is MBIʹs initiële aanbieding van marktgegevens in Azië. Andere data van Aziatische oorsprong worden toegevoegd in 2017. Aziatische handelaren en risicomanagers kunnen nu in het bezit komen van de uitstekende OSE-aandelenfutures in Singapore over onze toonaangevende microgolftechnologie," merkt Tyc op. "We kijken ernaar uit het bereik van de QED-service uit te breiden naar meer markten in Azië."

De QED-service debuteerde in 2012 met de distributie van geselecteerde data vanuit Illinois naar de markten in New Jersey tegen de laagste bekende latentie. In 2014 breidde de service zich uit naar Europa, met het aanbieden van een marktgegevensdienst met de laagste bekende latentie tussen Illinois en Frankfurt en tussen Londen en Frankfurt. Wereldwijd biedt de QED-service geselecteerde marktgegevens van twaalf handelsbeurzen. Het bedrijf heeft achttien PoPʹs die zijn gevestigd in de belangrijkste handelshubs in Japan, Singapore, Frankrijk, Duitsland, Spanje, het VK en de VS.

McKay Brothers' persoonlijke bandbreedte-service levert persoonlijke bandbreedte tussen Tokio en Singapore, Illinois en New Jersey en tussen het VK en het Europese vasteland. Daarnaast biedt het bedrijf millimetergolven-diensten tussen belangrijke datacentra in de grootstedelijke gebieden Chicago, New Jersey en Londen.

Over McKay Brothers International, SA

McKay Brothers International, SA is een gerenommeerde provider van persoonlijke draadloze bandbreedte en microgolf-marktgegevens met een zeer lage latentie. De Quincy Extreme Data-service is een geïntegreerde en genormaliseerde feed van geselecteerde mondiale financiële marktgegevens en wordt aangeboden in beursgerelateerde colocatiecentra over de hele wereld. Diensten van MBI in Japan worden aangeboden door haar dochteronderneming Josada Telecommunications.McKay Brothers International, SA


CONTACT: MBI Media Relations: contact@mckay-brothers.com

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234