Persuitnodiging: Dag van de Duizend Voorbeelden

Op donderdag 16 februari is de Dag van de Duizend Voorbeelden, een initiatief van VNO-NCW, MKB Nederland en LTO Nederland. Op die dag wordt in 35 arbeidsregio's in Nederland aandacht gevraagd voor werknemers met een arbeidsbeperking en hun werkgevers. Die groep werkgevers groeit met de dag, want zij kennen de voordelen van het werken met werknemers met afstand tot de arbeidsmarkt.

Jetta Klijnsma, staatssecretaris Sociale Zaken en Werkgelegenheid, zal 16 februari in de Malietoren in Den Haag een rondetafelbijeenkomst bijwonen. Bij deze bijeenkomst zullen vijf werkgevers uit de overheidssector en vijf werknemers uit de marktsector ervaringen uitwisselen over aannemen van deze groep werknemers. U bent van harte uitgenodigd bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn. Ook in vrijwel alle arbeidsregio's door heel Nederland zijn deze dag activiteiten, dus wilt u liever naar een initiatief bij u in de buurt, laat het ons weten.

Het programma in de Malietoren is als volgt:
10.30 - Inloop
11.00 - Start programma met staatssecretaris Klijnsma
11.30 - Rondetafelgesprek over de Banenafspraak
11.55 - Reactie staatssecretaris Klijnsma
12.00 - Einde programma

Vertegenwoordigers van de media zijn van harte uitgenodigd om bij de rondetafeldiscussie aanwezig te zijn. U kunt zich aanmelden tot donderdag 16 februari 08:30 uur door een e-mail te sturen aan ondergetekende.

Graag vernemen wij of u van deze uitnodiging gebruik wilt maken.

Voor meer informatie over de Dag van de Duizend Voorbeelden, bovenstaande bijeenkomst en/of interviewverzoeken kunt u contact opnemen met:

PR Dag van de Duizend Voorbeelden
Dick Braakhekke, 06-51124445, dick@braakhekkepr.nl
Gijs Bosman, 06-51313920, gijs@braakhekkepr.nl

100.000 Banen

plaats:
Den Haag

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234