Dubbele verandering voor Christie tijdens ISE 2017

De Christie-stands 1H-70 en 1-M85 tijdens ISE 2017 presenteren samen AV-innovatie van de toekomstWOKINGHAM, Groot-Brittannië, 9 februari 2017 /PRNewswire/ -- Christie(®) [http://www.christiedigital.com/], een leider op het gebied van het creëren en delen van de beste gedeelde audiovisuele ervaringen ter wereld, presenteert de nieuwste aanvullingen op diens productportfolio tijdens ISE 2017 en breidt uit van het traditionele één-arenaconcept dat al sinds 2010 werd gebruikt, naar twee afzonderlijke stands.

Bij de 1H-70-stand zal het bedrijf een portfolio presenteren dat zich heeft ontwikkeld tot een van de breedste in de industrie wat betreft zowel prestaties als gebruik van basistechnologieën. Dit portfolio omvat oplossingen die het streven van het bedrijf aantonen naar ontwikkeling van speciale producten en integratie van systemen die het beste passen.

Bij de 1-M85-stand tegenover 1H-70 zal Christie haar systeemintegratie-toolkits laten zien voor distributed content, toepassingen voor het grote scherm en voor meerdere schermen. Bij dezelfde stand worden Christie's plannen voor de AV-community gedeeld voor toekomstige productontwikkelingen die het resultaat zijn van het gebruik van de basistechnologieën van het bedrijf.

'The space between' bij stand 1H-70 Naast het portfolio dat wordt gepresenteerd bij stand 1H-70 zal de naastgelegen Christie-stand 1-M85 op de RAI de ruimte onderzoeken tussen het weergegeven beeld en de toeschouwer, en daarmee een deel van Christie's integratie-toolkit laten zien en directe betrokkenheid bij content onderzoeken voor een publiek van 1-naar-veel.

'Future AV' bij stand 1-M85 Deze stand presenteert drie productseries van Christie die op dit moment in ontwikkeling zijn en die elk een andere benadering van laserverlichting hanteren. Het productmanagementteam van Christie is aanwezig om de systemen uit te leggen en toe te lichten hoe en waarom ze worden ontwikkeld.

Meer informatie over deze benadering is te lezen in de persberichten 'The Space Between' en 'Future AV' en in de marketingcommunicaties van Christie. Hieronder volgt een overzicht van de Christie-producten die tijdens ISE 2017 worden geïntroduceerd, besproken en gepresenteerd:

Flatscreens: Het Christie(®) Aspect-portfolio biedt drie series professionele lcd-schermen: Performance, Ultra en Extreme die kleiner zijn wat betreft rand maar groter wat betreft prestaties. Christie-schermen zijn gemaakt voor constant gebruik en variëren in omvang van 46 inch tot 98 inch en van HD tot UHD voor toepassingen van enkele touchscreenschermen tot videowalls voor toepassingen met meerdere schermen.

De modellen die worden getoond, zijn de Christie FHD552-X, FHD492-XV, FHD552-XV en de nieuwste aanwinst van de Christie Extreme-serie, de FHD553-XE-H met een gecombineerde rand van slechts 1,7 mm. Dit zeer heldere model geeft uw content weer met 700 nit en omvat geavanceerde schermmatching- en kalibratiesoftware om installatie en onderhoud van lcd-videowalls te versnellen.

Projectiesystemen: Christie laat modellen zien uit de L-serie, Captiva-serie, GS-serie, HS-serie, Mirage-serie en Boxer-serie en toont daarmee het prestatiescala van Christie's productportfolio, van 3500 lumen tot meer dan 30.000 lumen en van WXGA tot native 4K (4096 x 2160) met lcd-, 1DLP®- en 3DLP- basistechnologieën voor beeldweergave en lasertechnologieën met één lamp, meerdere lampen, laserfosfor en RGB voor verlichting gecombineerd met Christie BoldColor-technologie en Christie TruLife(TM), de krachtigste videoverwerkingselektronica uit de branche met een capaciteit van 1,2 Gpixel per seconde.

Nieuw voor deelnemers tijdens ISE 2017 zijn Christie's DHD599-GS en DHD850-GS, 1DLP-laserfosforprojectors waarbij de laatste wordt getoond met de nieuwe lens met ultrakorte projectieafstand. Daarnaast zal de meermaals bekroonde Christie Boxer 4K30 te zien zijn bij de 'The Space Between'-stand met de nieuwe multi-inputkaart met grote bandbreedte en specifieke optische input en Christie Link-zender. Buiten de beurs blijft Christie zich inzetten voor 3DLP native 4K (meer dan 8,6 miljoen pixels - en dan niet soms, maar ALTIJD) met de introductie van de native 4K Christie Boxer 4K20 met een helderheid van meer dan 20.000 lumen.

Videowallsystemen: De Christie MicroTiles(®) led-verlichte, modulaire en herconfigureerbare videocubes zijn geïnstalleerd in productdisplayzuilen om de aandacht te trekken en bezoekers te informeren over de voordelen van producten van Christie. De led-technologie wordt ook ingezet in een voorvertoning van de nieuwe direct-view led-displayserie - Christie Ultrascape. Ontwikkeld en geproduceerd door Christie en met alleen de meest hoogwaardige componenten overeenkomstig Christie's strenge validatieproces om full HD-, 4K- en 8K-resoluties te bieden.

Christie(®) Ultrascape is ontwikkeld door Christie om de inherente voordelen te introduceren van direct-view led (grote helderheid, weinig onderhoud en lage eigendomskosten) vereist voor 24/7 missiekritieke toepassingen en voor iedereen die graag gebruik wil maken van direct-view led voor onconventioneel en creatief videowalldesign met grotere betrouwbaarheid en de nauwkeurigheid die deze toepassingen vereisen. Dit zal tijdens ISE 2017 worden gedemonstreerd in de Ultrascape 360-kolominstallatie.

De Christie Velvet(®) Apex-serie met 1,2 - 1,6 mm pixel pitch die UHD-resolutie ondersteunt, toegang aan voorzijde, redundante stroomvoorziening en geavanceerde bewakingsmogelijkheden wordt ook getoond.

Integratie - Weergave-, display- en contentbeheersystemen: Christie Pandoras Box 6.0-mediaserver en Widget Designer 6.0 zijn afgelopen oktober tijdens LDI geïntroduceerd en vormen de kern van Christie's 'The Space Between'-presentatie bij stand 1-H70 tijdens ISE 2017. Christie Pandoras Box combineert de nieuwste weergavetechnologie met intuïtieve media- en showbediening. Onder de vele verbeteringen van 6.0, zoals bewerkbare meshes en vervormingen, aanpassingen aan UV mapping en live canvas masking zijn er tevens belangrijke nieuwe functies. De multi-usermodus waarmee gebruikers de werklast van een project kunnen delen en verschillende taken tegelijkertijd kunnen uitvoeren zoals warping, codering en tijdlijnprogrammering.

Ook Widget Designer heeft een nieuw jasje gekregen met een HTML5-gebruikersinterface en geïntegreerde HTML-ondersteuning, inclusief CSS-stijlen. Hierdoor zijn animatie en overgangen nu beschikbaar voor alle pagina's en widgets. Samen stellen Christie Pandoras Box 6.0 en Widget Designer 6.0 showmanagers en integrators in staat een volledig aanpasbare bedieningsinterface te creëren met de flexibiliteit die geen enkel ander systeem op de markt biedt.

Ook alle Christie Pandoras Box-servers en -spelers hebben grote upgrades ondergaan en profiteren van snellere verwerkingskracht, meer geheugen en grotere opslagruimte. Met de introductie van de nieuwe Pandoras Box OCTO-server kunnen gebruikers met volledige bandbreedte 8 outputs gebruiken van één machine zonder dat de prestaties daaronder lijden.

Tijdens ISE 2017 wordt er bij stand 1-H70 van 11.00 tot 17.00 uur elk uur een begeleide presentatie verzorgd van The Space Between en hoe Christie's Boxer-series, Pandoras Box 6.0 en Widget Designer 6.0 samenwerken.

Na de alom verkondigde introductie tijdens InfoComm 2016 komt Christie Mystique(TM) nu voor het eerst naar Europa. Mystique vereenvoudigt het proces voor het maken van spectaculaire en grootschalige visuele ervaringen. De combinatie van software, hardware en services demonstreert de diepgaande expertise en geavanceerde technologie die Christie biedt ter ondersteuning van integrators in hun verschillende projectietoepassingen, of dit nou eenvoudige toepassingen op flatscreens zijn of projectiemapping op sportlocaties, reuzenschermen in bioscopen of zelfs donkere attracties in pretparken. Deelnemers kunnen zien hoe Christie Mystique tijdrovende en complexe handmatige afstemming uit handen neemt, set-up vereenvoudigt en onderhoudstijd drastisch vermindert voor dit type toepassing.

En als laatste zal Christie(®) haar uitbreiding van het contentdistributie- en -beheersysteem uit de Christie Phoenix(®)-serie presenteren als onderdeel van een tweeledige presentatie met de Christie Phoenix EP (Embedded Processor) en Christie Spyder X20, een veelzijdige, hardwaregebaseerde videoverwerker, gecombineerd met de flexibiliteit van een universele routing-switch.

Christie Phoenix EP is een compacte en zeer schaalbare oplossing voor één of meerdere schermen die rechtstreeks op compatibele Christie-displays wordt geïnstalleerd (die tevens voor stroomvoorziening zorgen) en kan met behulp van een CATx-kabel direct worden verbonden met een netwerk. Eén Phoenix EP verwerkt netwerkbronnen en decodeert en beheert audiovisuele en databronnen op maximaal twee Christie-flatscreens. Phoenix EP stroomlijnt systeemdesigns en maakt vereisten voor AV-extensie- en distributie-apparatuur iets uit het verleden.

Spyder X20 biedt een unieke architectuur waarmee een omgeving mogelijk wordt gemaakt die onafhankelijk is van resolutie en video-indeling. De geïntegreerde bronbewaking maakt gelijktijdige, realtime, full-framerate-bewaking van alle invoer mogelijk met een 20-megapixel bandbreedte om elke bronindeling te mengen, weer te geven, mixen en op te schalen en routeert het signaal vervolgens naar een doelapparaat of een combinatie van displayapparaten, snel en eenvoudig.

Over Christie Christie Digital Systems Canada, Inc. is een internationale onderneming op het gebied van audiovisuele technologie en is een volledige dochtermaatschappij van Ushio Inc., Japan (JP:6925). Christie bepaalt steeds weer de standaard door de eerste te zijn die een aantal van de meest geavanceerde projectoren, complete systeemdisplays en oplossingen voor bioscoopaudio op de markt brengt. Christie wordt erkend als een van meest innovatieve bedrijven op het gebied van visuele technologie ter wereld. Van winkeldisplays tot aan Hollywood, missiekritieke commandocentra, klaslokalen en trainingssimulators, de displayoplossingen en projectoren van Christie weten wereldwijd de aandacht van het publiek te pakken met dynamische en adembenemende beelden, vergezeld door indrukwekkend geluid. Ga naar www.christiedigital.com/EMEA [http://www.christiedigital.com/EMEA] voor meer informatie.

Volg ons: https://twitter.com/christiedigital [https://twitter.com/christiedigital] https://twitter.com/christievive [https://twitter.com/christievive] https://www.facebook.com/christiedigital/ [https://www.facebook.com/christiedigital/] https://www.linkedin.com/company/christie-digital-systems [https://www.linkedin.com/company/christie-digital-systems] https://www.youtube.com/christiedigital [https://www.youtube.com/christiedigital] https://www.instagram.com/christiedigital/ [https://www.instagram.com/christiedigital/] https://vimeo.com/christiedigital [https://vimeo.com/christiedigital] #christiedigital

of ga naar onze website: www.christiedigital.com/EMEA [http://www.christiedigital.com/EMEA]

'Christie' is een handelsmerk van Christie Digital Systems USA, Inc., en is gedeponeerd in de Verenigde Staten en een aantal andere landen.
Christie


CONTACT: Tijdens ISE 2017: Brant Eckett, Christie, +44 (0)7769 677782,brant.eckett@christiedigital.com of David Paolini, Christie, +1 (519)5726848, david.paolini@christiedigital.com of na ISE 2017: Cindy Symons,Christie, +44 (0)7795 018477, cindy.symons@christiedigital.com; JohnHouston, Wildwood PR, +44 (0)7703 275812, John.houston@wildwoodpr.com of ganaar onze website: www.christiedigital.com/EMEA


Web site: http://www.christiedigital.com/EMEA/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234