Het nationale economiedebat: precies 1 maand voor de verkiezingen

PERSUITNODIGING

Precies één maand voor de landelijke Tweede Kamerverkiezingen organiseren VNO-NCW, MKB-Nederland en LTO Nederland op woensdag 15 februari as. het Nationale Economiedebat.

Welke kijk hebben de grote partijen op de economie? In meerdere debatrondes gaan onder meer Halbe Zijlstra, Carola Schouten, Stientje van Veldhoven, Gijs van Dijk, Mona Keijzer, Tom van der Lee, Roelof Bisschop en Sandra Beckerman daarover met elkaar in debat onder leiding van Jort kelder. We nodigen vertegenwoordigers van de pers uit om het nationale economiedebat bij te wonen.

Onderwerpen
De internationale ontwikkelingen, nieuwe technologie en bijvoorbeeld de druk op onze energievoorziening maken dat onze samenleving en economie een transformatie ondergaat. Hoe spelen we hierop in? Welke investeringen zijn nodig? Hoe houden we Nederland mobiel? En hoe zorgen we dat ook de arbeidsmarkt er klaar voor is? Over deze vragen en meer gaan acht politieke partijen met elkaar in debat. Zie ook: https://vimeo.com/203286918

Locatie: De Glazen Zaal, Prinsessegracht 26, Den Haag.

Programma:
17.00 uur - Inloop bezoekers
17.15-17.30 De Mobiliteitsalliantie biedt de deelnemende politici de mogelijkheid in een full electric auto of in een waterstofauto naar de debatlocatie te reizen. Media kan de aankomst eventueel registeren.
17.45 uur - Opening en welkomstwoord
18.00 uur - Verkiezingsdebat onder leiding van Jort Kelder met: Halbe Zijlstra (VVD), Mona Keijzer (CDA), Stientje van Veldhoven (D66), Gijs van Dijk (PvdA), Carola Schouten (ChristenUnie), Tom van der Lee (GroenLinks), Sandra Beckerman (SP) en Roelof Bisschop (SGP).
19.15 uur - Slotronde en aansluitend gelegenheid tot netwerken
20.30 uur - Einde bijeenkomst

Pers kan zich aanmelden via: bruyn@vnoncw-mkb.nl

Edwin van Scherrenburg, Woordvoerder VNO-NCW en MKB -Nederland, 070-3490173, Scherrenburg@vnoncw-mkb.nl

VNO-NCW, MKB-Nederland, LTO Nederland

plaats:
Den Haag

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234