Christie verkent de tussenruimte tijdens ISE 2017

WOKINGHAM, Groot-Brittannië, 9 februari 2017 /PRNewswire/ -- Christie komt dit jaar met twee stands naar Integrated Systems Europe (ISE). Het bedrijf laat ook dit jaar weer de nieuwste modellen zien uit diens uitgebreide portfolio van AV- en ProAV-displaysystemen. De hoofdstand van Christie focust vooral op het onderzoeken van de ruimte tussen het weergegeven beeld en de toeschouwer.

Jennifer Smith, EVP Global Market Solutions & Engineering legt uit: "Christie werkt al tientallen jaren aan de ontwikkeling van technologieën en oplossingen die entertainment, kennis alsook de wow-factorervaring delen waar herinneringen mee worden gecreëerd. Er is voor al dit werk één constante te benoemen: de ruimte tussen het weergegeven beeld en de toeschouwer. Deze ruimte vormt op allerlei manieren de motivatie voor onze industrie om betere content, betere beeldweergave en grotere displays te ontwikkelen, een intensere ervaring te verwerkelijken en het publiek te betrekken om de ruimte zo te overbruggen."

De presentatie 'The Space Between' maakt gebruik van een nagenoeg end-to-end-oplossing van Christie met de steun van projectieschermfabrikant Da Lite en de in België gevestigde contentspecialist, New Solid.

Zes van de meervoudig bekroonde Boxer 4K30 ProVenue-projectoren van Christie functioneren met de onlangs geïntroduceerde versie 6 van Pandoras Box-media- en showserver, Pandoras Manager, Widget Designer, gebarenbediening en realtime tracking om een interactieve ruimte te creëren; niet om toeschouwers 1-op-1 te betrekken, maar 1-op-vele. Het systeem biedt niet alleen gebarenbediening, maar ook realtime tracking van de gebruiker als middel om het 16-meter brede scherm en de inhoud te beïnvloeden.

Smith gaat verder: "Mobiele en draagbare displays hebben de directe, fysieke betrokkenheid met weergegeven content omarmd en daarmee worden onze communicatie en onze relatie met technologie gerevolutioneerd. Ons doel voor ISE 2017 is om deelnemers te laten zien dat Christie de tools en de kennis heeft om dit vandaag en in de toekomst weer te doen voor het grote scherm."

Er wordt vanaf 11.00 uur elk uur een begeleide presentatie voor 'The Space Between' gehouden bij stand 1-H70. De laatste presentatie van de dag is om 17.00 uur, m.u.v. vrijdag de 10(e), dan is dit om 15.00 uur plaatselijke tijd.

Dit is niet de eerste keer dat Christie een toolkit wil presenteren met systemen voor AV-integrators die presentaties voor een groot publiek ondersteunen. Tijdens Infocomm 2016 presenteerde het bedrijf Christie Mystique dat design, installatie en activiteiten bij sportlocaties en andere locatiegebaseerde entertainment (LBE) ondersteunt. Mystique omvatte pre-visualisatie VR, 3D print-schaal-en-modelsystemen, tools voor afstemming van camera en bewakingstools op systeemniveau. En diezelfde toolkit is nu te zien tijdens ISE 2017 voor iedereen die deze had gemist, al zij het op een kleinere schaal.

Dale Miller, Executive Vice President, Global Sales bij Christie voegt toe: "Al meer dan 80 jaar, sterker nog, al vanaf het begin streeft Christie ernaar pionier te zijn op het gebied van weergave op groot formaat en de aangeboden gedeelde ervaring te bevorderen. Wat begon met filmprojectie voor bioscopen is de afgelopen dertig jaar uitgegroeid naar andere displaysystemen en -technologieën voor groot formaat. Het doel dat Christie heeft om de gedeelde ervaring te bevorderen, is na entertainment nu uitgebreid naar bedrijven, onderwijs en industrie."

Hij voegt toe: "We zijn er zeker van dat Christie de expertise in huis heeft om gebruik te maken van het beste dat deze technologieën te bieden hebben en we kiezen er dan ook voor meer dan één technologieplatform te gebruiken. Het punt waarop het bedrijf diens capaciteit wil uitbreiden is de lijm die hiertussen zit. Dit maakt het eenvoudig voor integrators om hun toegevoegde waarde met Christie-systemen te leveren. En dus zette Christie in op een reeks acquisities en productinitiatieven die ook vandaag worden voorgezet: Spyder, Phoenix EP, Mystique, Pandoras Box etc..., de toonaangevende supportproducten voor distributed content, toepassingen voor het grote scherm en voor meerdere schermen. Deze presentaties helpen ons onze klanten te laten zien wat mogelijk is als ze iets verder kijken dan de commodificatie van AV-producten."

Over Christie Christie Digital Systems USA, Inc. is een internationale onderneming op het gebied van audiovisuele technologieën en is een volledige dochtermaatschappij van Ushio Inc., Japan (JP:6925). Christie bepaalt steeds weer de standaard door de eerste te zijn die een aantal van de meest geavanceerde projectoren en complete systeemdisplays op de markt brengt. Christie wordt erkend als een van de meest innovatieve bedrijven op het gebied van visuele technologie ter wereld. Van winkeldisplays tot aan Hollywood, missiekritieke commandocentra, klaslokalen en trainingssimulators, de displayoplossingen en projectoren van Christie weten wereldwijd de aandacht van het publiek te pakken met dynamische en adembenemende beelden. Ga naar www.christiedigital.com/EMEA [http://www.christiedigital.com/EMEA] voor meer informatie.

Volg ons: https://twitter.com/christiedigital [https://twitter.com/christiedigital] https://twitter.com/christievive [https://twitter.com/christievive] https://www.facebook.com/christiedigital/ [https://www.facebook.com/christiedigital/] https://www.linkedin.com/company/christie-digital-systems [https://www.linkedin.com/company/christie-digital-systems] https://www.youtube.com/christiedigital [https://www.youtube.com/christiedigital] https://www.instagram.com/christiedigital/ [https://www.instagram.com/christiedigital/] https://vimeo.com/christiedigital [https://vimeo.com/christiedigital] #christiedigital

of ga naar onze website: www.christiedigital.com/EMEA [http://www.christiedigital.com/EMEA]

'Christie' is een handelsmerk van Christie Digital Systems USA, Inc., en is gedeponeerd in de Verenigde Staten en een aantal andere landen.


Christie


CONTACT: Tijdens ISE 2017: Brant Eckett, Christie, +44 (0)7769 677782,brant.eckett@christiedigital.com; David Paolini, Christie, +1 (519)5726848, david.paolini@christiedigital.com; Na ISE 2017: Cindy Symons,Christie, +44 (0)7795 018477, cindy.symons@christiedigital.com; JohnHouston, Wildwood PR, +44 (0)7703 275812, John.houston@wildwoodpr.com


Web site: http://www.christiedigital.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234