Elise Trommelen jongste veilinghouder van Nederland

Afgelopen week heeft Elise Trommelen bij de Federatie TMV met glans het examen veilinghouder gehaald en is, met haar 26 jaar, daarmee tevens de jongste vrouwelijke gecertificeerde veilinghouder in Nederland.

Elk jaar organiseert de Federatie TMV, brancheorganisatie voor veilinghouders, taxateurs en makelaars in roerende goederen, examens waar de kandidaten getest worden op hun theoretische en praktische kennis van zaken, met als doel certificatie te behalen en de kwaliteit van de beroepsgroep op het hoogste niveau te houden.

Elise treedt met haar behaalde certificatie in de voetsporen van haar vader Peter Trommelen, die ook ooit de jongste gecertificeerde veilinghouder van Nederland was en werkt inmiddels bij Amsterdams Venduhuis de Eland & de Zon in Diemen.

Een veilinghouder is natuurlijk niet alleen bezig met het afhameren van objecten, er komt ook een brede kennis bij kijken. "Veilingen zijn nog steeds enorm in trek, meer dan ooit wordt kunst en antiek geveild, zowel in veilingzalen met de hamer als op het internet, vaak zelfs tegelijkertijd, dus als veilinghouder moet je goed op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied, het komt erop neer dat de hele wereld kan meebieden in een veiling met webcast." aldus Elise Trommelen. "Maar niets is en blijft spannender als het afhameren van een bijzonder object met biedingen uit de zaal, aan de telefoon en via het internet", aldus de jongste gecertificeerde veilinghouder van Nederland.

De Federatie TMV is dé beroepsorganisatie voor gecertificeerde RegisterTaxateurs, RegisterMakelaars en RegisterVeilinghouders in roerende zaken. Zij bestaat sinds 1951 en heeft meer dan 300 leden. Al onze leden zijn gecertificeerd op hun vakgebied en als zodanig opgenomen in de registers van de Federatie die u online kunt raadplegen.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

Elise Trommelen, tel. 06-23560515, e-mail elise.trommelen@deeland.nl

John Griep, Algemeen Secretaris van de Federatie TMV, tel. 013-5944140,
tel. 06-23339613 of info@federatie-tmv.nl.

Federatie TMV; Federatie van Taxateurs, Makelaars, Veilinghouders in roerende zaken

plaats:
Tilburg
website:
www.federatie-tmv.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234