McKay Brothers ontvangt investeringen van Tower Research Capital

OAKLAND, Californië, en GENEVE, Zwitserland, en PARIJS, 9 februari 2017 /PRNewswire/ -- McKay Brothers, een marktleider in netwerken met kortere latentietijden, heeft een investering binnengehaald van partners van Tower Research Capital LLC voor vijf procent van het vermogen van McKay. Samen met de eerder aangekondigde investering van partners van IMC voor twintig procent van het vermogen, heeft McKay haar eerste ronde externe vermogensfinanciering afgerond. Met de investeringen kan McKay haar doorgaande inzet voor het verkorten van netwerklatenties tussen financiële beurzen versnellen.

Stéphane Tyc, medeoprichter McKay: "Met onze sterkere financiële basis kunnen wij meer kapitaal investeren voor het terugdringen van latentie naar de fysieke grens. Aangezien wij onze onafhankelijkheid behouden kunnen we de principes van de kernactiviteiten van McKay, waarbij we al onze afnemers gelijke toegang tot dienstverlening met de kortste latentietijden geven, behouden.

Bob Meade, medeoprichter McKay: "Wij zijn blij dat meerdere brancheleiders interesse hebben getoond in het behouden van de autonomie van McKay en het promoten van onze missie om afnemers gelijke toegang tot dienstverlening met de kortste latentietijden te geven. Wij richten ons op het aanbieden van de best mogelijke infrastructuur voor de branche en blijven hard werken om dit te verbeteren."

Over McKay McKay Brothers, LLC en partners ontwerpen, bouwen en opereren telecomnetwerken en marktdata-dienstverlening voor latentiegevoelige handelaren en risicomanagers van banken, fondsen en handelsmaatschappijen. Sinds McKay de markt voor connectiviteit met lage latentie tussen Chicago en NY in 2012 op zijn kop zette, heeft het bedrijf gezorgd voor eerlijke en gelijke toegang tot haar diensten met de laagste latentie in de VS, Europa en Azië. Het bedrijf heeft haar belangrijkste kantoren in Oakland, Genève en Parijs. Zie www.mckay-brothers.com [http://www.mckay-brothers.com/].

Over Tower Research Capital LLCTower Research Capital LLC is een bedrijf voor financiële dienstverlening dat gespecialiseerd is in kwantitatieve handels- en investeringsstrategieën. Tower werd opgericht in 1998 en is gevestigd in New York City, en samen met haar partners verhandelt het meerdere vermogensklassen in meer dan 150 locaties wereldwijd, en het innoveert en geeft leiding op het gebied van computergebaseerde handel. Zie www.tower-research.com/ [http://www.tower-research.com/]

Over IMC IMC is een technologie-gedreven handelsmaatschappij, actief in meer dan 100 handelslocaties over de hele wereld. IMC werd opgericht in Amsterdam in 1989, en was een van de eerste bedrijven die het belang van technologie en innovatie in de evolutie van marktontwikkeling op waarde schatte. Zie www.imc.nl [http://www.imc.nl/]
McKay Brothers


CONTACT: CONTACTPERSOON: contact@mckay-brothers.com


Web site: http://www.mckay-brothers.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234