Noordhoff Health lanceert ZorgPad combi-opleiding VZ (IG)/MZ

Noordhoff Health introduceert een nieuwe digitale lesmethode voor de combi-opleiding Verzorgende IG en medewerker Maatschappelijke Zorg voor het mbo. Daarmee komt Noordhoff Health tegemoet aan de vraag van mbo-scholen naar een lesmethode voor deze combi-opleiding nu de opleiding Maatschappelijke Zorg dreigt te verdwijnen. De methode volgt het leerobjectenconcept dat Noordhoff Health eerder ontwikkelde voor de mbo-opleidingen Verzorgende IG en Verpleegkunde.

ZorgPad combi-opleiding VZ (IG)/MZ is modulair opgebouwd rondom thema's. Elk thema bevat een aantal onderwerpen, door Noordhoff leerpaden genoemd. Elk leerpad bestaat op zijn beurt uit leerobjecten. Dit zijn kleine eenheden die kunnen bestaan uit tekst, casuïstiek, video's, praktijkgerichte opdrachten, e-lectures en kennis- en vaardigheidstoetsen. Docenten kunnen gemakkelijk eigen lesmateriaal toevoegen en zo de lesinhoud aanpassen aan specifieke wensen van leerlingen. Studenten kunnen een jaarlicentie nemen op het lesmateriaal, dat telkens op basis van actuele ontwikkelingen wordt aangepast.

ZorgPad combi-opleiding VZ (IG)/MZ sluit aan bij de kwalificatiestructuur en kwalificatiedossiers 2016 en bij de werkprocessen VZ (IG)/MZ volgens de analyse van Calibris.

Geplaatst in:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Paul Kemper, tel. 06-11889475, e-mail p.kemper@noordhoff.nl. Meer informatie over Noordhoff Health vindt u op www.noordhoff-health.nl.

Over Noordhoff Health
Noordhoff Health levert producten en diensten gericht op het ontwikkelen en bijhouden van kennis en competenties, zodat studenten en medewerkers in de zorg aantoonbaar bekwaam worden én blijven. Om aan deze missie te voldoen geeft Noordhoff Health niet alleen antwoord op de directe educatieve vraagstukken van vandaag, maar denken de medewerkers actief en betrokken mee hoe scholing en onderwijs in de organisatie ingebed en op de lange termijn ontwikkeld kan worden.

Noordhoff Health

plaats:
Houten

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234