$29,6 miljoen CAD aan schikkingen goedgekeurd voor verdeling in proces prijsafspraken Canadian Air Cargo

TORONTO, 8 februari 2017 /PRNewswire/ -- De volgende verklaring wordt uitgegeven door Siskinds LLP aangaande het collectieve proces tegen Canadian Air Cargo Shipping Services.

Siskinds (Toronto, Canada), Camp Fiorante Matthews Mogerman (Vancouver, Canada) en Liebman Legal Inc. (Montreal, Canada) kondigden vandaag de goedkeuring door de rechtbank aan van een protocol voor de verdeling van schikkingsbedragen in het collectieve proces tegen Canadian Air Cargo Shipping Services. Dit collectieve proces gaat uit van prijsafspraken in de markt voor luchtvrachtdiensten op verzendingen van/naar Canada (exclusief van/naar de Verenigde Staten) tussen januari 2000 en september 2006.

Bij dit proces zijn schikkingen met een totaalbedrag van $29,6 miljoen CAD overeengekomen. De rechtbanken van Ontario, British Columbia en Québec hebben besloten tot deze schikkingen en een protocol voor de verdeling van schikkingsbedragen. Dit collectieve proces wordt doorgezet tegen Air Canada en British Airways.

"Wij zijn trots op wat wij tot dusverre hebben bereikt uit naam van onze groepsleden. Het door de rechtbank goedgekeurde protocol dat wij vandaag aankondigen is een uitnodiging voor in aanmerking komende bedrijven en consumenten om kosten terug te vorderen die nooit in rekening gebracht hadden mogen worden", zei Linda Visser van Siskinds LLP. "In samenwerking met onze collega's in Vancouver en Montreal blijven wij dit collectieve proces tegen Air Canada en British Airways voortzetten."

Personen die tussen januari 2000 en september 2006 luchtvrachtdiensten hebben aangeschaft op verzendingen van/naar Canada (exclusief van/naar de Verenigde Staten) kunnen tot en met 11 mei 2017 online een verzoek doen voor schikkingsbetalingen via www.aircargosettlement2.com [http://www.aircargosettlement2.com/].

Over Class Counsel

Siskinds LLP is een advocatenkantoor met volledige dienstverlening, met kantoren in Toronto, Canada en London, Canada. Siskinds LLP is het grootste kantoor voor eisende partijen bij collectieve processen in Canada.

CFM is een boutique advocatenkantoor, gevestigd in Vancouver, Canada, dat zich specialiseert in collectieve processen, processen aangaande ongevallen in de luchtvaart en productaansprakelijkheid, uit naam van eisers.

Liebman Legal Inc. is een advocatenkantoor, gevestigd in Montreal, Canada, dat is gespecialiseerd in civiele en commerciële aangelegenheden.

Contactgegevens

Meer informatie over de schikkingen, de verdeling van de schikkingsbetalingen en het claimproces vindt u online op www.aircargosettlement2.com [http://www.aircargosettlement2.com/], per e-mail op administrator@aircargosettlement2.com [mailto:administrator@aircargosettlement2.com] of telefonisch via 1-888-291-9655 (VS en Canada) of 1-614-553-1296 (internationaal).


Siskinds LLP


CONTACT: CONTACTPERSOON: Linda Visser, Siskinds LLP, 519-660-7700

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234