WHIMZEES natuurlijke dental chews worden toegevoegd aan WellPet-merken voor frisse, leuke start van 2017

TEWKSBURY, Massachusetts, 7 februari 2017 /PRNewswire/ -- WellPet LLC, het toonaangevende, onafhankelijke familiebedrijf voor huisdiervoer, heeft vandaag de nieuwste aanvulling op diens merkassortiment bekend gemaakt: WHIMZEES, een Nederlandse maker van natuurlijke dental chews voor honden. Leuk vanaf de eerste beet: WHIMZEES werkt al sinds 2013 aan de innovatie van dental chews met natuurlijke, gezonde ingrediënten en unieke, gepatenteerde ontwerpen die gezondheid van tanden en tandvlees bevorderen.

http://mma.prnewswire.com/media/462827/wellpet_llc_wellness_natural_pet_food_logo.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/462827/wellpet_llc_wellness_natural_pet_food_logo.jpg]

"We bewonderen het werk van WHIMZEES al geruime tijd vanwege de inzet voor innovatie en de passie om alleen de allerbeste, hoogwaardige en natuurlijke producten voor huisdieren wereldwijd op de markt te brengen. En het is geen geheim dat de honden van onze teamleden er helemaal weg van zijn", aldus WellPet Chief Executive Officer, Camelle Kent. "Dit is een belangrijke en uitstekende kans voor WellPet om te groeien. Natuurlijke dental chews zijn tegenwoordig een groot en snel groeiend segment van de traktatiemarkt en WHIMZEES is een bewezen leider op dit gebied. Maar wat nog belangrijker is, is dat we dezelfde visie en cultuur delen en streven naar de beste, gezondste en leukste producten voor honden die op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier worden geproduceerd."

Samen bieden WellPet en WHIMZEES meer dan 100 jaar ervaring in de ontwikkeling en levering van voedingsrijke en uitstekende producten voor huisdieren. Dat wordt mogelijk gemaakt door enthousiaste medewerkers, ultramoderne faciliteiten die in eigen beheer zijn en hoogwaardige producten. WHIMZEES voegt zich bij Wellness®, Old Mother Hubbard®, Eagle Pack®, Holistic Select® enb Sojos® in het WellPet-assortiment van hoogwaardige, natuurlijke voedings- en traktatiemerken voor huisdieren.

"WellPet biedt ons meer resources op internationaal vlak en dat betekent nog meer plezier voor huisdieren. We zijn erg verheugd over onze nieuwe samenwerking en voorzien dat WellPet WHIMZEES zal helpen groeien zodat ze nog meer gezinnen met huisdieren kunnen bedienen en nog meer gezondheid, geluk en plezier voor honden wereldwijd kunnen bieden", aldus Wim Pater, oprichter en CEO van WHIMZEES.

WHIMZEES blijft gevestigd in Nederland. Hier staat een ultramoderne faciliteit die de hoogst mogelijke beoordeling, AA, heeft mogen ontvangen van het British Retail Consortium (BRC), beschikbaar via de Global Standard for Food Safety. Het bedrijf houdt het patent voor ontwerpen voor verschillende leuke vormen, waaronder een egel, hondenbot, krokodil en gekruiste botten, die allemaal unieke ondersteuning bieden voor de gezondheid van tanden en tandvlees. WHIMZEES tandsnoepjes zijn op dit moment in de VS verkrijgbaar bij PetSmart, Petco, Pet Supplies Plus, Pet Valu en bij onafhankelijke dierenwinkels en webwinkels.

Over WHIMZEES: WHIMZEES, geproduceerd door Paragon Pet Products in Veendam, zijn natuurlijke dental chews voor honden met slechts zes primaire ingrediënten en zonder kunstmatige ingrediënten, kleurstoffen, smaakstoffen, conserveringsmiddelen, gluten of vlees. WHIMZEES worden gemaakt middels een gepatenteerd ontwerpproces in een ultramoderne productiefaciliteit in Nederland. Het streven is om de hoogst mogelijke kwaliteit producten voor dieren te leveren. http://www.whimzees.com [http://www.whimzees.com/]

Over WellPet, LLC: Tot WellPet, het vooraanstaande, onafhankelijke familiebedrijf voor huisdiervoer behoren de premium merken voor huisdiervoer Wellness(®), Old Mother Hubbard(®), Eagle Pack(®), Holistic Select(® )en Sojos(®). Al meer dan 100 jaar maakt WellPet de belofte waar dat het alles zal doen om de gezondste natuurlijke producten te leveren voor huisdieren die van ons afhankelijk zijn. Tegenwoordig werkt ons team van dierenliefhebbers, voedingsdeskundigen en dierenartsen bij WellPet hard aan het voortzetten van ons rijke nalatenschap, het steeds weer vinden van nieuwe manieren om innovatie, uitstekende voedingsstoffen en productkwaliteit toe te voegen aan ons assortiment natuurlijke merken. De gezondheid van het huisdier staat daarbij altijd voorop. Ga voor meer informatie naar www.wellpet.com [http://www.wellpet.com/].

Wellness®, Holistic Select®, Eagle Pack®, Old Mother Hubbard® en Sojos® zijn handelsmerken van WellPet, LLC. Alle rechten voorbehouden. ©2017

Foto- http://mma.prnewswire.com/media/464644/WHIMZEES_Logo.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/464644/WHIMZEES_Logo.jpg]Foto - http://mma.prnewswire.com/media/464645/WHIMZEES_Bo_hedgehog.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/464645/WHIMZEES_Bo_hedgehog.jpg]Logo - http://mma.prnewswire.com/media/462827/wellpet_llc_wellness_natural_pet_food_logo.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/462827/wellpet_llc_wellness_natural_pet_food_logo.jpg]

Photo: http://mma.prnewswire.com/media/462827/wellpet_llc_wellness_natural_pet_food_logo.jpghttp://mma.prnewswire.com/media/464644/WHIMZEES_Logo.jpghttp://mma.prnewswire.com/media/464645/WHIMZEES_Bo_hedgehog.jpg


WellPet LLC


CONTACT: Mediacontact, Chanda Leary-Coutu, 978-289-5510,cleary@wellpet.com


Web site: http://www.wellpet.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234