Booking.com lanceert Accelerator Programma voor Startups in duurzaam toerisme

AMSTERDAM, February 6, 2017 /PRNewswire/ --Via het 3-weekse Booking.com Booster Programma krijgen veelbelovende startups een kans
om te pitchen voor beurzen oplopend tot EUR500k 
Vandaag lanceert Booking.com haar nieuwe accelerator programma, Booking.com Booster. Het is specifiek ontworpen om startups, die als missie hebben een positieve impact te hebben op wereldwijd toerisme, te identificeren, te begeleiden en te financieren. Het 3-weekse programma vindt plaats in juni 2017 in Amsterdam en geeft de mogelijkheid om te pitchen voor beurzen oplopend tot EUR500,000 van Booking.com.  
"Bij Booking.com is het onze missie om anderen sterker te maken en hen meer van de wereld te laten ervaren," zegt Gillian Tans, CEO van Booking.com. "Er zijn duizenden prachtige, unieke bestemmingen om te verkennen in elke hoek van de aardbol die we niet als vanzelfsprekend moeten beschouwen. Met Booking.com Booster willen wij ondernemingen in duurzaam toerisme helpen om te groeien en de impact die zij wereldwijd kunnen hebben te vergroten.
Het volledige bericht kan je lezen op de newsroom van Booking.com: https://news.booking.com/nl
Over Booking.com [http://www.booking.com/?aid=354544&utm_source=PR&utm_medium=email_pr&utm_campaign=22_01_2013 ] :
Booking.com is de wereldleider in het online boeken van hotels en andere accommodaties. Het garandeert de beste prijzen voor elk accommodatietype - van kleine zelfstandige accommodaties tot luxe vijfsterrenketens. Gasten hebben altijd en overal toegang tot de website van Booking.com, via hun PC, smartphone of tablet, en ze hoeven geen reserveringskosten te betalen - nooit. De Booking.com website is beschikbaar in meer dan 40 talen, biedt meer dan 1,1 miljoen hotels en accommodaties, waaronder 579.000 vakantiewoningen en beslaat meer dan 105.000 bestemmingen in 225 landen en territoria wereldwijd. De website heeft ruim 112 miljoen beoordelingen die de gasten na hun verblijf hebben geschreven, en trekt online bezoekers uit de hele wereld, zowel uit de toeristische als de zakelijke markt. Booking.com heeft 20 jaar ervaring en een team van meer dan 13.000 toegewijde medewerkers in 187 kantoren wereldwijd. Booking.com heeft zijn eigen klantenservice, die 24/7 beschikbaar is om de gasten in hun eigen taal te assisteren en te zorgen voor een uitzonderlijke klantervaring.
Booking.com B.V., opgericht in 1996, bezit en beheert Booking.com(TM), en is onderdeel van The Priceline Group . Volg ons op Twitter [http://www.twitter.com/bookingcom ], Google+ [https://plus.google.com/+Bookingcom ] en Pinterest [http://pinterest.com/bookingdotcom ], 'like' ons op Facebook [http://www.facebook.com/bookingcom ], of ontdek meer op Booking.com [http://www.booking.com/?aid=304142&lang=nl; ].

 
CONTACTGEGEVENS:  
Edelman 
Bram van Ginneken 
Bram.vanGinneken@edelman.com 


 Booking.com


CONTACT: Telefoon: 020 301 09 80

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234