Virtual Press Office geeft Exposantenprofiel vrij voor Integrated Systems Europe 2017

ISE 2017 in Amsterdam van 7 tot en met 10 februariNEW YORK, 3 februari 2017 /PRNewswire/ -- Virtual Press Office heeft een lijst vrijgegeven van de exposanten die zullen deelnemen aan ISE 2017, het grootste evenement rond AV-systeemintegratie ter wereld. Het evenement zal plaatsvinden van 7 tot en met 10 februari in het Amsterdam RAI Exhibition and Convention Centre in Amsterdam, Noord-Holland, Nederland.

De persmappen, persberichten en foto's van Integrated Systems Europe 2017 zijn beschikbaar op de speciaal aan het evenement gewijde nieuwspagina van Virtual Press Office die door Virtual Press Office/PR Newswire wordt beheerd: http://ise.vporoom.com/ [http://ise.vporoom.com/]

Persmappen van ISE 2017 op Virtual Press Office

DVIGear Stand #1-F70 Persmap: ise.vporoom.com/DVIGearVoor meer informatie, zie dvigear.com

HDBaseT-alliantie Persmap: ise.vporoom.com/HDBaseTDe HDBaseT-alliantie bevordert en promoot de aanname van de HDBaseT-technologie als de mondiale standaard voor ultrahogedefinitie digitale connectiviteit. Sinds haar oprichting in 2010 door LG Electronics, Samsung Electronics, Sony Pictures Entertainment en Valens heeft de alliantie de toonaangevende namen op het gebied van de consumentenelektronica, professionele AV, industriële en autofabrikanten samengebracht. Vandaag de dag telt de alliantie meer dan 150 leden en werkt ze rond duizenden producten. De Raad van Bestuur van de alliantie bestaat uit vertegenwoordigers van LG Electronics, Samsung Electronics, Sony Pictures Entertainment, Valens en General Motors.

MuxLab Stand #1-N95 Persmap: ise.vporoom.com/MuxLabMuxLab is een toonaangevende ontwerper van connectiviteitshardware met toegevoegde waarde voor de Pro AV-, Broadcast- en CCTV-markten. Sinds 1984 is het onze centrale missie om aan onze klanten innovatieve en toonaangevende ontwerpen en betrouwbaarheid te bieden. MuxLab heeft een duidelijk begrip van de behoefte aan kwaliteit, rendement en betrouwbaarheid. Wanneer we onze producten ontwerpen en ontwikkelen in Canada houden we deze focus steeds in ons achterhoofd. Al meer dan 30 jaar heeft MuxLab een leidende positie met betrekking tot de vooruitgang in signaaldistributie en connectiviteit. Door gelijke tred te houden met opkomende technologieën willen we gebruiksvriendelijke en betaalbare oplossingen bieden voor de overdracht van alle vormen van AV.

NEAR Persmap: ise.vporoom.com/NEARNEAR (een afdeling van Bogen Communications, Inc.) is gespecialiseerd in ultra-fidelity luidsprekers voor buiten, in mariene milieus en andere problematische omgevingen. Het ontwerp van de NEAR-luidsprekers is bedoeld om te voldoen aan strenge normen inzake luchtvochtigheid, zilte lucht, warmte, koude en bestendigheid tegen onderdompeling of zelfs om deze normen te overtreffen. Dat betekent dat ze niet alleen maar bescherming bieden tegen de weersomstandigheden maar dat ze volledig weerbestendig zijn.

tvONE Persmap: ise.vporoom.com/tvONEtvONE is een ontwikkelaar en fabrikant van wereldklasse van technologie voor videoconversie en AV-signaaldistributie. Met haar kantoren in de VS en haar R&D- en productiefaciliteiten in het VK biedt tvONE een complete serie producten en diensten voor de professionele markten van AV, de uitzending van video's en digital signage. Dankzij de wereldwijde fusie van tvONE en Magenta Research in juli 2013 omvat tvONE nu deze twee superieure merken onder één koepel.

De bovengenoemde persmappen zullen constant worden bijgewerkt tijdens het evenement met het laatste nieuws.

Blijf ons volgen tijdens Integrated Systems Europe voor het laatste nieuws.

Virtual Press Office (http://www.vporoom.com/ [http://www.vporoom.com/]) is een PR Newswire-bedrijf. Volg ons op Twitter @VPOEventZone [http://twitter.com/VPOEventZone] of meld u aan voor onze RSS feed [http://www.vporoom.com/news_releases?pagetemplate=rss] voor meer nieuws over vakbeurzen. Indien u vragen heeft over de diensten die Virtual Press Office levert of indien u feedback wilt geven over dit overzicht van exposanten, kunt u een email sturen naar sales@vpoinc.com [mailto:sales@vpoinc.com].


Virtual Press Office


Web site: http://www.vporoom.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234