cieTrade.net introduceert voorraadbeheer en materiaalverwerking voor de cloud

STAMFORD, Connecticut, 1 februari 2017 /PRNewswire/ -- cieTrade Systems, een internationale leverancier van bedrijfssoftware voor schroot- en papierhandelaren en recyclingbedrijven, heeft aangekondigd dat het extra functionaliteiten - voorraadbeheer, materiaalverwerking en het scannen van de barcodes - heeft toegevoegd aan hun onlangs uitgegeven cloud software.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=cJkh_EP3bkM&t=31s [https://www.youtube.com/watch?v=cJkh_EP3bkM&t=31s]

Hun nieuwe Voorraadmodule biedt een perfecte oplossing voor producten zoals rollen/vellen papiervoorraden of hergebruikt materiaal, en geeft gebruikers de mogelijkheid om zowel bulkmateriaal als afzonderlijke artikelen te traceren, waarbij elk product zijn eigen unieke gewicht en eigenschappen heeft. cieTrade.net gebruikt actuele (all-in) waardering volgens integrale kostprijs voor de accurate rapportage van bruto winst, biedt traceerbaarheid voor kwaliteitsborging, telt schadeafhandeling mee en berekent commissie. Materiaalbewerking en papierconversie worden ondersteund door een nieuwe Conversiemodule met functionaliteiten als het scannen van barcodes, het bijhouden van opbrengstverlies en het afschrijven van de productiekosten naar de verkoopvoorraad of naar afgewerkte producten. Ook biedt de mogelijk om opslagkosten en andere kosten die van toepassing zijn op de bestaande voorraad mee te rekenen voor accurate kostenwaardebepaling.

"Ons aanvankelijke doel met cieTrade.net was het aanbieden van een betaalbare software-oplossing die specifiek is voor deze bedrijfstak, en die handelaren en exporteurs helpt om marges te beheren en het bedrijfsinzicht te vergroten", aldus Udom Motayasiri, vice-president van cieTrade. '"Met dit unieke ontwerp dat aankopen en kosten op intuïtieve wijze direct koppelt aan grondstofprijzen, kunnen handelaren hun actuele kosten, verkoop en marges makkelijk overzien. Met onze nieuwe Voorraadmodule hebben we nu deze cruciale capaciteit nog verder uitgebreid, met functionaliteiten als all-in waardering volgens integrale kostprijs, kostentoerekening en de mogelijkheid afzonderlijke voorraaditems te traceren."

De prijzen beginnen bij $375/maand voor een licentie voor drie gebruikers. Om een demo aan te vragen kunt u (203) 323-0074 bellen of kijken op cieTrade.net [http://info.cietrade.net/SignUp.aspx]. Voor een korte video over deze functies, klikt u hier [https://www.youtube.com/watch?v=cJkh_EP3bkM&t=2s].

Over cieTrade SystemscieTrade is een toonaangevende leverancier van software voor bedrijfs- en voorraadbeheer met klanten over de hele wereld, van recyclebedrijven en schroothandelaren tot papier- en pulphandelaren. De oplossingen die het bedrijf biedt maximaliseren de productiviteit en vergroten de bedrijfsprestatie door betere een organisatie, een ingebouwde werkstroom en analytics voor beter inzicht en betere beslissingen. Hun kracht ligt in het effectieve gebruik van hun uitgebreide ervaring met houtproducten en de recyclingindustrie, zodat ze hun klanten de beste aanpak en bedrijfoplossingen kunnen bieden om mee beter kunnen concurreren.

Kom meer te weten over cieTrade op http://www.cietrade.com [http://www.cietrade.com/]. Volg cieTrade op LinkedIn [https://www.linkedin.com/company/cietrade-systems-inc-/], YouTube [https://www.youtube.com/user/cieTrade], Facebook [https://www.facebook.com/cietrade/?fref=ts],en Google+. [https://plus.google.com/116974097302915230715/posts]

Media Contact: Emily Ott, 1-203-323-0074, emily@cietrade.com [mailto:emily@cietrade.com]

Video: https://www.youtube.com/watch?v=cJkh_EP3bkM&t=31s


cieTrade Systems Inc.


Web site: http://cieTrade.net/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234