Planon sponsort een nieuwe publicatie van de IFMA Foundation

NIJMEGEN, Nederland, February 1, 2017 /PRNewswire/ --'Work on the Move 2' bevat bijdragen van Erik Jaspers, David Karpook en Nancy Johnson
Sanquist 
Planon, wereldwijd leider in IWMS-software (Integrated Workplace Management Systems) [https://planonsoftware.com/nl/actueel/knowledge-center/begrippenlijst/iwms/?utm_source=Press-release&utm_medium=Press-release&utm_campaign=Press_Release_Work_on_the_move_2 ] , en de IFMA Foundation hebben een nieuwe publicatie uitgebracht. In Work on the Move 2 wordt uitgelegd hoe innovatie de werkplek transformeert in het kader van een digitale economie.
Work on the Move 2 [https://planonsoftware.com/nl/blijf-op-de-hoogte/work-on-the-move-2/?utm_source=Press-release&utm_medium=Press-release&utm_campaign=Press_Release_Work_on_the_move_2 ] is het vervolg op de alom gewaardeerde publicatie Work on the Move, uitgebracht door de IFMA Foundation in 2011. Planon was toen de hoofdsponsor van dit project.
Deze tweede publicatie [https://planonsoftware.com/nl/blijf-op-de-hoogte/work-on-the-move-2/?utm_source=Press-release&utm_medium=Press-release&utm_campaign=Press_Release_Work_on_the_move_2 ] bevat toekomstgerichte case studies uit de hele wereld en biedt praktische handvatten voor Facility Management-professionals die nieuwe werkplekconcepten willen implementeren en de resultaten hiervan willen meten. Erik Jaspers, verantwoordelijk voor strategie en innovatie bij Planon, heeft het hoofdstuk 'Technologies Driving Smart Futures' geschreven en David Karpook, Strategic Business Consultant bij Planon, heeft bijgedragen aan het hoofdstuk 'The Real Estate Paradox: Options and Investments'. Nancy Johnson Sanquist, VP Global Strategic Marketing bij Planon, was co-redacteur van het boek en heeft ook bijdragen geleverd aan twee van de hoofdstukken, 'The Building Digital Workplace' en 'Moving Forward with Wendy').
"Het is een grote eer voor Planon om mee te werken aan deze baanbrekende publicatie over een van de belangrijkste onderwerpen in de Real Estate & Facility Management-branche: de werkplek. De werkplek is bij uitstek een onderwerp voor continue discussie en innovatie", aldus Pierre Guelen, CEO van Planon. "Deze publicatie biedt nuttige adviezen voor iedereen die inzicht wil krijgen in de ontwikkelingen rond de werkplek en de achterliggende krachten die deze trends veroorzaken."
Op dinsdag 28 februari 2017 om 16.30 uur, bespreekt Erik Work on the Move 2 gedurende een webinar [http://pages.planonsoftware.com/Webinar-Workonthemove2-theme-NL_3Registration.html?utm_source=Press-release&utm_medium=Press-release&utm_campaign=Press_Release_Work_on_the_move_2 ] .
Over Planon 
Met meer dan dertig jaar ervaring in het IWMS-domein is Planon een internationale, marktleidende softwareleverancier die organisaties ondersteunt die streven naar optimalisatie van werkplekken, vastgoed en bijbehorende dienstverlening. Planon levert innovatieve softwareoplossingen, bewezen best practices en professionele ondersteuning die bijdragen aan het verhogen van productiviteit en kostenefficiency. Planon's geïntegreerde, toekomstbestendige oplossingen leveren betrouwbare managementinformatie. Meer leren over Planon's FMIS-oplossing? Bezoek dan http://planonsoftware.com .Planon


CONTACT: Meer informatie, neem dan contact op met: Marit Rossing,Marit.rossing@Planonsoftware.com, +31 24 6413135

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234