Recordaantal BN-ers, bloggers en sprekers Nationale GezondheidsBeurs

Recordaantal BN-ers, bloggers en sprekers op 10e Nationale GezondheidsBeurs
- Europa's grootste beurs voor gezonde leefstijl groter dan ooit -

De 10e editie van De Nationale GezondheidsBeurs (van 2 t/m 5 februari in de Jaarbeurs Utrecht) kent een recordaantal van 327 exposanten en dagelijks 123 presentaties en workshops over een gezonde leefstijl met o.m. Fajah Lourens (Killerbody Motivation), Jet van Nieuwkerk (Happy & Healthy), Isa Hoes (over de overgang), Vivian Reijs (VoedingsCoach), Pauline Weuring (Nederlands grootste Food blogger), Isabel Boerdam (De Hippe Vegetariër), Lienke de Jong (Dear Good Morning), Lizzy en Dani (FitGirls), Teni Stepanosian (Fitbeauty), Carola van Bemmelen (Sugar Challenge), Marijke Berkenpas (I'm a foodie), alsook bijvoorbeeld Prof. Dr. Andrea Maier (hoogleraar veroudering), Nienke Tode (Poepdokter), Gerard Kerkhof (hoogleraar slaapstoornis), Ralph Moorman (Hormonen in Balans) en Yolanda Appelman (Interventiecardioloog over het vrouwenhart). Het volledige programma is te vinden op http://www.denationalegezondheidsbeurs.nl/programma/

Vrouwen Paviljoen
De meeste bezoekers zijn vrouw (76%). Daarom is er een speciaal Vrouwen Paviljoen ingericht met een grote verscheidenheid aan zorgprofessionals en ervaringsdeskundigen, zoals gynaecoloog, cardioloog, seksuoloog, chirurg, overgangsconsulente en voedingsdeskundigen. Zij geven antwoord op de vragen rond vrouwenhart, de overgang, seksualiteit, incontinentie, ontlastingsklachten, beroerte en kanker. Daarnaast op de beurs ruim aandacht voor gezond eten en leven, mindfulness en persoonlijke lichaamstraining met elke dag actieve workshops .

AllergieBeurs
Onderdeel van de Nationale GezondheidsBeurs is de AllergieBeurs. Hier ligt de nadruk op lekker leven met allergie. Er wordt getoond wat je wél kunt eten, drinken en doen bij een allergie of overgevoeligheid.

Europa's grootste consumentenbeurs
De Nationale GezondheidsBeurs is met 45.000 bezoekers in 4 dagen Europa's grootste consumentenbeurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl en biedt naast 327 exposanten veel lezingen, workshops, proeverijen, kookdemonstraties, yoga-sessies, behandelingen en gezondheidstesten. Samengebracht in vijf thema's: Health, Food, Body, Mind en Beauty.

U bent van harte welkom bij De Nationale GezondheidsBeurs, in De Jaarbeurs Utrecht van 2 t/m 5 februari, dagelijks open van 10.00 tot 17.30 uur. Vooraf aanmelden wordt op prijs gesteld. Op vertoon van uw perskaart heeft u vrij entree.
Contactpersoon voor aanvullende informatie (vooraf of op de beursvloer):
Drs. Alexander van de Kerkhof, directeur De Nationale GezondheidsBeurs;
0645 292 504 E-mail: alexander@plusproducties.nl

Nationale GezondheidsBeurs

plaats:
Utrecht

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234