"Car-Etch-Set" de innovatieve autodiefstal-beveiliging

BUNDE, 20170126 -- Met een "Car-Etch-Set", kan iedereen het chassisnummer van de auto + een bij de auto behorende "QR-code" graveren in alle autoramen(zichtbaar) en in de lak van de auto(onzichtbaar). Bij diefstal van de auto moet al het glaswerk worden vervangen. Ook dient men de gehele auto te schuren tot op het kale plaatwerk en de auto opnieuw te spuiten en moffelen. Bij diefstal van de auto verschijnt deze, na het intoetsen van de "QR-adres", of het zoeken op chassisnummer, onmiddellijk bovenaan in Google als zijnde "gestolen/stolen". Iedereen kan dit zelf, razendsnel.

CAR-ETCH(r)-SET. Innovatieve WERELDPRIMEUR (2017).

Hiermee kan men nu daadwerkelijk diefstal van een auto voorkomen. De aan te brengen merktekens zijn slechts 6 millimeter hoog. Duidelijk zichtbaar, maar absoluut niet storend.

Het innovatief Car-Etch-systeem is uiterst positief beoordeeld door het LIV, het landelijk informatiecentrum voertuigen-criminaliteit. Het LIV is het belangrijkste adviesorgaan voor Politie, Rijksdienst voor het Wegverkeer en het Verbond van Autoverzekeraars. (Voor het bezoeken van de website van het LIV, ga naar www.liv.nl)

Zo werkt het Car-Etch-Set.

Nationaal en internationaal wordt gewerkt met het chassisnummer van auto's. Het chassisnummer is immers "het paspoort" van de auto. Het graveren van alleen het chassisnummer in alle autoramen blijkt niet voldoende te zijn. Om deze redden zijn wij met een innovatief systeem gekomen: "het Car-Etch-Set". Met een "Car-Etch-Set" kan iedereen het chassisnummer van zijn/haar auto graveren in alle autoramen (aan de buitenzijde-Zichtbaar). Het chassisnummer wordt gegraveerd samen met het bij de auto behorende internet-adres. De kleur van de merktekens is "MAT-GRIJS". Met hetzelfde Car-Etch-Set kunt u deze unieke combinatie-codering eveens aanbrengen in de lak van uw auto(aan de binnenzijde-Onzichtbaar). Alleen maar zichtbaar onder Uv-licht. Mocht de auto (zeer onwaarschijnlijk) toch gestolen worden, dan zal door deze combinatie, uw auto wereldwijd de status "GESTOLEN/STOLEN" krijgen.

De auto is nu een bijzonder riskant object voor dieven en helers. Immers bij diefstal van de auto is men gedwongen om al het glaswerk van de auto te vervangen. En is men gedwongen om de gehele auto te schuren tot op het kale plaatwerk en de auto opnieuw te spuiten en moffelen.

Het innovatief Car-Etch(r)-systeem is een product van: Permanentmark Security Systems Europe, St. Agnesplein 11, 6241 CA, Bunde (ANNO 1984). Telefoon: 043-3649457. E-mail: info@permanentmark.nl .

Permanentmark Security Systems Europe

plaats:
BUNDE

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234