Vision Direct lanceert make-up tool voor lens- en brildragers

Amsterdam, 25 januari 2017; Vision Direct, de online retailer van contactlenzen, lanceert een online hulpbron voor make-up liefhebbers die lenzen of een bril dragen. De online tool geeft tips bij het opmaken van de ogen en kwam tot stand in samenwerking met een Nederlandse beautyblogger en -vlogger.

Met de online tool wil Vision Direct als toonaangevende online retailer van contactlenzen mensen inspireren maar tegelijkertijd ook voorlichten in ooghygiëne en -gezondheid. Lensdragers moeten bij het opmaken van hun ogen op een aantal zaken letten om hun lens niet te beschadigen en oog niet te bevuilen. Brildragers daarentegen volgen best aangepaste technieken om hun ogen te benadrukken.

De pagina, gericht op zowel beginnende als ervaren make-up liefhebbers, kwam tot stand in samenwerking met een Nederlandse beautyblogger en -vlogger, Lotte. Lotte blogt en vlogt al sinds 2011 op haar eigen blog LotteLovesBeauty. Haar spontaniteit, ervaring en professionaliteit heeft ervoor gezorgd dat Vision Direct voor Lotte als partner gekozen heeft.

De online tool bestaat uit vier stapsgewijze video tutorials die vier looks tonen om zelf te kopiëren. Daarnaast worden er tips gegeven voor zowel lensdragers als brildragers om hun ogen op een correcte manier op te maken. Ook wordt er de link gelegd tussen oogkleur en make-up kleuren die hierbij matchen.
De pagina werd ontwikkeld voor lensdragers en brildragers, maar kan ook een handig hulpmiddel zijn voor mensen met perfect zicht. De tool kan online bekeken worden via VisionDirect.nl/oogmakeup-tips-en-inspiratie.

Over Vision Direct
Vision Direct is de grootste online contactlenzenwinkel van Europa met ruim 1 miljoen lenzen van wereldwijde topmerken op voorraad waaronder Focus Dailies, Air Optix en Acuvue Moist. Vision Direct wil het online kopen van contactlenzen zo eenvoudig, snel en goedkoop mogelijk te maken. Klanten kunnen hun contactlenzen bestellen via de Nederlandse website VisionDirect.nl of telefonisch via 020-635-2310. Belgische klanten kunnen met Vision Direct in contact komen via VisionDirect.be

Geplaatst in:

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234