Hippo, een BloomReach-Onderneming, Debuteert als Sterke Presteerder in de 2017 Web CMS Rating van een Onafhankelijk Onderzoeksbureau

AMSTERDAM en MOUNTAIN VIEW, Californië, 25 januari 2017 /PRNewswire/ -- Hippo, een BloomReach-onderneming, heeft vandaag aangekondigd dat het heeft deelgenomen in The Forrester Wave: Web Content Management Systems, eerste kwartaal 2017. Het onderzoeksbureau heeft een selecte groep leveranciers uitgenodigd om deel te nemen in de Forrester Wave-evaluatie van 2017 voor Web Content Management en heeft Hippo genoemd als een Sterke Presteerder omdat "de API van de Digitale Ervaring (DX) van Hippo en haar cloud-first strategie de startup-status overtreft."

http://mma.prnewswire.com/media/327274/bloomreach_logo.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/327274/bloomreach_logo.jpg]

Forrester heeft Hippo en 14 andere leveranciers geëvalueerd op basis van 25 essentiële criteria in 3 hoofdcategorieën: het huidige aanbod, de strategie en de marktaanwezigheid. Hippo behaalde de hoogste mogelijke score wat betreft vijf criteria, waaronder een responsief en aanpasbaar ontwerp, backend uitbreidingsmogelijkheden en de cloud. Met betrekking tot Hippo onDemand, onze PaaS cloud-oplossing, gaf Forrester aan dat het aanbod de administratie en het onderhoud versnelt en dat "de onDemand-tint zorgt voor een verbreding van de aantrekkingskracht van de digitale architect."

"Hippo onderkende als één van de eersten dat de overgang naar datagestuurde, omnichannel ervaringen een open architectuur en ontwerp vereiste. Wij geloven dat onze beoordeling als een Sterke Presteerder in de 2017 Forrester Wave een weerspiegeling is van onze groei, onze innovatie en ons engagement om een platform te bieden dat het succes van onze klanten constant aandrijft", zei Jeroen Verberg, algemeen manager van de Hippo-bedrijfseenheid. "Deze erkenning voor ons cloud-platform, Hippo onDemand, getuigt van de uitzonderlijke visie van ons ontwikkelingsteam. In het verdere integratieproces met BloomReach kijken we uit naar een monumentaal jaar voor ons gecombineerd platform."

Hippo is als een Sterke Presteerder erkend in de Forrester Wave na een jaar waarin het bedrijf snel is gegroeid [https://www.onehippo.com/en/about/news/2016/hippo-h1-international-growth.html]. In 2016 bracht Hippo haar PaaS cloud platform [https://www.onehippo.com/en/about/news/2016/ondemand.html] op de markt en werd de onderneming erkend voor haar visionaire benadering betreffende Web Content Management [https://www.onehippo.com/en/about/news/2016/hippo-a-visionary-in-gartner-mq.html]. In dat jaar werd de onderneming overgenomen door BloomReach [https://www.onehippo.com/en/about/news/2016/hippo-joins-bloomreach.html], een pionier op het gebied van de datagestuurde personalisatie als aandrijver van de digitale innovatie en de opbrengstversnelling van meer dan 150 mondiale leiders, waaronder Staples, Nordstrom en Neiman Marcus. Forrester maakte in haar rapport de volgende opmerking over de recente overname: "In de nabije toekomst zullen de data en het geautomatiseerd leren van BloomReach vormgeven aan een nieuwe koers met steeds meer geavanceerde marktscenario's."

"Deze onderscheiding voor Hippo als een sterke presteerder in de Forrester Wave voor Web CMS is juist de reden waarom BloomReach haar technologie en haar team heeft geacquireerd," zei Raj De Datta, medeoprichter en algemeen directeur van BloomReach. "In de omnichannel-wereld van vandaag hebben we behoefte aan een flexibel, open en intelligent platform dat een superieure digitale ervaring wat betreft web content aandrijft. We zijn dan ook heel trots op wat Hippo heeft bereikt."

U kunt bij Hippo een exemplaar van het Forrester Wave: Web CMS, Q1 2017 [http://go.bloomreach.com/forrester-wave-2017-en.html] aanvragen.

U kunt deelnemen aan de webinar-discussie met onze gastspreker Mark Grannan, analist bij Forrester, over het veranderende DX-landschap, op 2 februari 2017: De Toekomst van Digital Experience-Platforms [http://www-cmswire.simplermedia.com/cw-wb-170202-bloomreach.html].

Over Hippo (BloomReach)Hippo, een BloomReach-onderneming, is een visionaire denker betreffende software voor content management. BloomReach is een leider in de technologie van de handel met omvangrijke data. Samen zijn we bezig de digitale ervaring te herdefiniëren door het eerste open en intelligente DX-platform te ontwikkelen dat de ondernemingen helpt om gepersonaliseerde content te leveren overeenkomstig de wensen van de klant, in gelijk welke context en op gelijk welk apparaat.

Met ons wereldwijde netwerk van Gecertificeerde Partners leveren we onze diensten aan een toenemend aantal zakelijke klanten zoals Neiman Marcus, Bell Aliant, Staples, 1&1 Internet, Williams-Sonoma, Provinzial, Wayfair, REI, de Universiteit van Maryland en FC Bayern München. BloomReach geniet de steun van beleggingsondernemingen Bain Capital Ventures, Battery Ventures, NEA, Salesforce Ventures en Lightspeed Ventures.

Foto - http://mma.prnewswire.com/media/327274/bloomreach_logo.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/327274/bloomreach_logo.jpg]Photo: http://mma.prnewswire.com/media/327274/bloomreach_logo.jpg


BloomReach


CONTACT: Sam Moore, 1-225-931-4081, sam@bloomreach.com


Web site: http://www.bloomreach.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234