Guerlain presenteert Angelina Jolie als het nieuwe icoon van Guerlain Parfumeur

PARIJS, January 24, 2017 /PRNewswire/ --Guerlain Parfumeur, het merk dat al sinds 1828 bekend staat als de Franse schoonheidsspecialist, heeft de eer aan te kondigen dat Angelina Jolie het icoon is voor de nieuwe geur voor dames. "We creeren parfums voor de vrouwen die we bewonderen" zegt Jacques Guerlain, de schepper van mythische geuren als Shalimar, L'Heure Bleue en Mitsouko. Thierry Wasser, de Master Perfumer van Guerlain, werd door Angelina Jolie geinspireerd bij het creeren van een geur die uitdrukking geeft aan het idee van de 'tonen van een vrouw': de keuzes, de emoties en de dromen die de moderne vrouwelijkheid belichamen. De samenwerking tussen Angelina en Guerlain werd in december 2015 in Cambodja overeengekomen, waar ze bezig was met het regisseren van haar film First They Killed My Father. De oorsprong ligt echter in een jeugdherinnering van Angelina: haar moeder hield van een poeder van Guerlain. Angelina Jolie maakt films, is de speciale gezant van de Vluchtelingenorganisatie van de VN (UNHCR) en is mede-oprichter van het initiatief Preventing Sexual Violence (ter voorkoming van seksueel geweld). Ze heeft haar volledige salaris van de Guerlain-campagne aan charitatieve doelen gedoneerd.
(Logo: http://mma.prnewswire.com/media/459955/Guerlain_Logo.jpg )

(Photo: http://mma.prnewswire.com/media/459957/Angelina_Jolie.jpg )
Verkrijgbaar vanaf maart 2017 - Contactpersoon voor de pers: Halima Regragui - Guerlain International Press & Public Relations Department - 125 Rue du President Wilson - F-92300 Levallois-Perret (Frankrijk) - Tel. +33(0)1 41-27-31-00 - Fax +33(0)1-41-27-32-29


Photo:
http://mma.prnewswire.com/media/459957/Angelina_Jolie.jpghttp://mma.prnewswire.com/media/459955/Guerlain_Logo.jpg


Guerlain Parfumeur

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234