DUO selecteert IT-Staffing voor inhuur ICT Professionals

DUO, de uitvoeringsorganisatie van de Rijksoverheid voor het onderwijs, heeft in een recente aanbesteding IT-Staffing geselecteerd als een van de voorkeursleveranciers voor de inhuur van IT-Professionals.

De Raamovereenkomst heeft een looptijd van 4 jaar met een verwachtte omzet van 60 miljoen euro per jaar. Naast IT-Staffing zijn SQL Integrator, Sogeti, Ordina, KPN Consulting, Get There, Cimsolutions, CGI, Centric en Atos geselecteerd.

DUO maakt in opdracht van de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap onder meer kwalitatief goed onderwijs mogelijk door het verstrekken van financiering aan- en het informeren van onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen alsmede het organiseren van examens. Ook voert DUO in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid de Wet inburgering uit.

"Wij zijn ontzettend trots geselecteerd te zijn als leverancier van kwalitatief juist ICT personeel voor DUO locatie Groningen. De samenwerking met DUO Groningen draagt bij aan de ambitie onze positie in de Noordelijke Provincies te verstevigen.
Met de gunning van de raamovereenkomst voor het tijdelijk ter beschikking stellen van tijdelijk ICT personeel voor DUO Groningen, breiden wij onze samenwerking met DUO uit. Naast de samenwerking op het gebied van Inhuur Business bij DUO, voegen wij een toonaangevende organisatie toe aan onze ICT portefeuille van Noordelijke opdrachtgevers (provincies Groningen, Friesland en Drenthe).", aldus Peter Gram, Unitmanager Staffing Services bij IT-Staffing.

Over IT-Staffing
IT-Staffing is onderdeel van De Staffing Groep. De Staffing Groep gelooft in de kracht van de flexibele schil bij organisaties als het gaat om innovatie, slagkracht en flexibiliteit. Zij wil organisaties helpen om deze flexibele schil optimaal in te zetten.
Met haar drie labels is De Staffing Groep een van de grootste leveranciers van flexibele kennis en capaciteit van Nederland. Het grootste label is IT-Staffing, gespecialiseerd in detachering van IT-specialisten op vrijwel ieder vlak. IP-Staffing is expert op flexibel inzetbare professionals op het gebied van Human Resources, Legal, Financials, en Marketing en Communicatie. De consultants van GP-Staffing zijn gespecialiseerd in verschillende management- en beleidsterreinen en weten de weg in politiek-bestuurlijk Nederland.

Voor meer informatie over IT-Staffing en deze samenwerking kunt u contact opnemen met Rogier Lam (Client Manager), te bereiken via ons algemene telefoonnummer: 030-6001500.

De Staffing Groep

plaats:
Nieuwegein
website:
http://www.it-staffing.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234