Level 3 opent DDoS scrubbing centers in Hongkong, Tokio en Singapore

Extra regionale scrubbing centers vergroten mogelijkheden voor klanten om hun netwerken te beschermen

BROOMFIELD, Colorado, 17 januari 2017 /PRNewswire/ -- Multinationals in de regio Azië/Pacific hebben nu toegang tot Level 3 Communications, Inc. [http://www.level3.com/?cid=L3PRR_DDOS_12016] storingsbeperkende oplossingen voor DDoS-aanvallen (Distributed Denial of Service). De nieuwe scrubbing centers in Hongkong, Tokio en Singapore betekenen een uitbreiding van de beveiligingsservices van het bedrijf. De beveiligingsoplossingen van Level 3 bieden lagen van verdediging door middel van verbeterde netwerkroutering, snelheidslimieten en filtering die kunnen worden gekoppeld aan cloudgebaseerde scrubbing voor een meer alomvattende risicobeperkende oplossing. De regio Azië/Pacific is belangrijk voor zowel Aziatische ondernemingen als multinationals die wereldwijde beveiligingsservices vereisen. Dit maakt de cyberbeveiligingsoplossingen en wereldwijde aanwezigheid van Level3 essentieel.http://mma.prnewswire.com/media/455639/Level_3_Asia_Pacific_Landscape.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/455639/Level_3_Asia_Pacific_Landscape.jpg]Duik dieper in de cijfers achter de bedreigingen in Azië/Pacific
http://news.level3.com/apacthreatlandscape [http://news.level3.com/apacthreatlandscape]

APAC-bedreigingslandschap:-- Australië, China en Hongkong worden genoemd als een paar van de meest
kwetsbare landen voor cyberaanvallen in een rapport door Project Sonar
[http://www.telegraph.co.uk/technology/2016/06/10/mapped-the-countries-m
ost-vulnerable-to-cyber-attacks/].
-- Onderzoek [http://blog.level3.com/security/grinch-stole-iot/]naar
IoT-bedreigende malware door Level 3 Threat Research Labs toont aan dat
veel verbonden apparaten risico lopen en aanvallen van meer dan 600 Gbps
mogelijk maken.

Belangrijke feiten:-- Level 3 heeft de extra scrubbing centers geopend om klanten in de regio
een infrastructuur te bieden waarmee schade door aanvallen snel en met
minder onderbrekingen voor het bedrijf kan worden beperkt.
-- Level 3 heeft een capaciteit 4,5 terabit per seconde om DDoS-aanvallen
te incasseren en levert daarmee grote capaciteit om enorme aanvallen af
te wenden zodat klanten weer normaal verder kunnen werken.
-- De service is carrierneutraal en trekt al het verkeer van klanten naar
de wereldwijde Level 3 scrubbing centers voor opschoning voordat
legitiem verkeer wordt doorgestuurd via een privéverbinding of een
openbare internetverbinding.
-- Level 3 heeft op dit moment elf scrubbing centers op vier continenten.
Locaties zijn onder meer São Paulo, Frankfurt, Londen, Chicago, Dallas,
Los Angeles, New York en Washington, D.C.
-- Security Operations Centers die 24/ actief zijn, detecteren afwijkingen
in algemene NetFlow-sessies, voeren impactanalyses uit, brengen klanten
op de hoogte van bedreigende situaties en helpen ze vervolgens het
risico te beperken.
-- Klanten van Level 3 profiteren van het onderzoek naar wereldwijde
bedreigingen, acties op basis van inlichtingen alsook risicobeperkende
acties. Dit draagt bij aan een veiliger internetecosysteem.

Level 3 in APAC-- Level 3 is in 2004 begonnen in de regio Azië/Pacific.
-- Level 3 heeft veertien on-net markten in de regio Azië/Pacific met een
servicebereik van meer dan vijftig markten in de regio.
-- Level 3 biedt klanten in de regio Virtual Private Networks (VPN), Direct
Internet Access, Ethernet Virtual Private Line, beheerde services,
Unified Communications, Content Delivery Networks (CDN) en
beveiligingsoplossingen.

Belangrijke citaten:

Anthony Christie, Chief Marketing Officer, Level 3
"Onze klanten hebben behoefte aan een adaptieve benadering van het bedreigingsklimaat van vandaag. De gedisciplineerde benadering die wij hanteren ten aanzien van de bewaking van het bedreigingslandschap om ons netwerk te beschermen heeft ons in een unieke positie gebracht bij onze klanten in Azië/Pacific om bedreigingen van de cyberbeveiliging te identificeren en te beperken. Ons brede zicht op bedreigingen in combinatie met onze uitgebreide suite aan hoogwaardige netwerkservices ondersteunt bedrijven van alle formaten en overal op de wereld."

Meer informatiebronnen:-- Ontdek hoe u een DDoS-aanval kunt verijdelen
[http://news.level3.com/twartaddosattack]
-- Lees meer over het product: Productbrochure Level 3 DDoS Mitigation
[http://www.level3.com/~/media/files/brochures/en_secur_br_ddos_mitigati
on.pdf]
-- Ontdek meer statistieken over bedreigingen voor de regio: Bescherming
van internet, Level 3 Botnet Research Report
[http://www.level3.com/~/media/files/white-paper/en_secur_wp_botnetresea
rchreport.pdf]

Over Level 3 Communications
Level 3 Communications, Inc. is een Fortune 500-onderneming die lokale, nationale en internationale communicatieservices biedt aan ondernemingen, overheidsinstanties en serviceproviders. Het uitgebreide portfolio dat Level 3 biedt met veilige, beheerde oplossingen omvat vezel- en infrastructuuroplossingen, IP-gebaseerde voice- en datacommunicatie, grootschalige Ethernet-services; video- en contentdistributie, datacenter- en cloudgebaseerde oplossingen. Level 3 bedient klanten in meer dan 500 markten in meer dan 60 landen in een wereldwijd servicesplatform op basis van privévezelnetwerken op drie continenten, verbonden door uitgebreide onderzeese faciliteiten. Ga voor meer informatie naar www.level3.com [http://www.level3.com/] of leer ons kennen op Twitter [https://twitter.com/Level3], Facebook [https://www.facebook.com/#!/level3] en LinkedIn [http://www.linkedin.com/company/level-3-communications].

© Level 3 Communications, LLC. Alle rechten voorbehouden. Level 3, Level 3 Communications, Level (3) en het Level 3-logo zijn ofwel gedeponeerde servicemerken of servicemerken van Level 3 Communications, LLC en/of een van diens gelieerde ondernemingen in de Verenigde Staten en elders. Andere servicenamen, productnamen, bedrijfsnamen of logos in dit bericht zijn de handels- of servicemerken van hun respectieve eigenaars. Level 3-services worden geleverd door dochterondernemingen van Level 3 Communications, Inc.

Toekomstgerichte uitspraken
Een aantal uitspraken in dit persbericht is van een toekomstgerichte aard en is gebaseerd op de huidige verwachtingen of meningen van het management. Deze toekomstgerichte uitspraken zijn geen garantie voor prestaties en zijn onderhevig aan diverse onzekerheden en andere factoren die buiten de controle van Level 3 liggen en die ertoe kunnen leiden dat daadwerkelijke gebeurtenissen sterk afwijken van die die worden besproken in of geïmpliceerd door de uitspraken. Belangrijke factoren die Level 3 zouden kunnen verhinderen om de vermelde doelstellingen te realiseren zijn onder andere, maar niet beperkt tot, het vermogen van het bedrijf om: omzet uit haar services te verhogen om doelstellingen voor financiële en operationele prestaties te realiseren; effectieve ondersteunende systemen te ontwikkelen en bij te houden; systeem- en netwerkstoringen of -onderbrekingen te beheren; schending van de beveiligingsmaatregels voor het netwerk- en computersysteem af te wenden; nieuwe services te ontwikkelen die voldoen aan de vereisten van klanten en acceptabele marges genereren; de toekomstige uitbreiding of aanpassing van het netwerk te beheren om concurrerend te blijven; intellectuele-eigendoms- en eigendomsrechten te verdedigen; risico's te beheren die te maken hebben met de onzekerheid van de wereldwijde economie; voortdurende of versnelde afname in marktprijzen voor communicatieservices te beheren; capaciteit te verwerven voor haar netwerk bij andere providers en haar netwerk met voordelige voorwaarden te koppelen aan andere netwerken; nieuwe acquisities met succes te integreren; op effectieve wijze om te gaan met risico's op politiek of juridisch vlak, in de regelgeving, op het gebied van buitenlandse valuta of andere risico's waaraan de onderneming wordt blootgesteld door aanzienlijke internationale activiteiten; kwetsbaarheid voor voorwaardelijke verplichtingen te verkleinen; en om aan alle voorwaarden van haar schuldverplichtingen te voldoen. Extra informatie over deze en andere belangrijke factoren zijn te vinden in de deponeringen van Level 3 bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (Commissie van Toezicht op het effecten- en beurswezen). Uitspraken in dit persbericht dienen in het licht van deze belangrijke factoren te worden geëvalueerd. Level 3 is niet verplicht en doet nadrukkelijk afstand van een dergelijke verplichting om de toekomstgerichte uitspraken bij te werken of te wijzigen, ofwel op basis van nieuwe informatie, gebeurtenissen in de toekomst of anderszins.


Contactgegevens


Investeerders:

Mark Stoutenberg

+1 720 888 2518

mark.stoutenberg@level3.com


Media:

Beatrice Martin-Vignerte

+44 (0) 788 418 7763

Beatrice.Martin-Vignerte@Level3.com
http://photos.prnewswire.com/prnvar/20140908/144115 [http://photos.prnewswire.com/prnvar/20140908/144115]

Foto - http://mma.prnewswire.com/media/455639/Level_3_Asia_Pacific_Landscape.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/455639/Level_3_Asia_Pacific_Landscape.jpg]
Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20140908/144115 [http://photos.prnewswire.com/prnh/20140908/144115]

Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20140908/144115http://mma.prnewswire.com/media/455639/Level_3_Asia_Pacific_Landscape.jpg


Level 3 Communications, Inc.


Web site: http://www.level3.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234