Palo Alto Networks geeft cybersecurity insights tijdens World Economic Forum in Davos

Leiderschap is de sleutel om cyberinbreuken te voorkomen en vertrouwen te handhaven in het digitale tijdperk

LONDEN, 13 januari 2017 /PRNewswire/ -- Palo Alto Networks® , de aanbieder van next-generation security, kondigt vandaag aan dat CEO Mark McLaughlin en William Saito, vice voorzitter en Chief Security Officer (CSO) van Japan, een nieuw perspectief zullen geven over de aanpak van de huidige en toekomstige cyberkwesties over het thema `responsive and responsible leadership´. De 47ste jaarlijkse meeting van het World Economics Forum in Davos vindt plaats van 17 tot en met 20 januari 2017.

http://mma.prnewswire.com/media/325503/palo_alto_networks_logo_2015.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/325503/palo_alto_networks_logo_2015.jpg ]

Gezien de toenemende afhankelijkheid van digitale systemen, die een `connected levenstijl´ mogelijk maken, vormen cyberaanvallen een fundamenteel risico voor onze manier van leven. Het is daarom noodzakelijk dat er een gecoördineerde en gezamenlijke reactie komt vanuit de industrie en de overheid.

Om de risico´s zo effectief mogelijk aan te pakken zullen de verantwoordelijke bestuurders zich moeten richten op geautomatiseerde preventie, voorlichting en procesverbeteringen binnen hun organisatie. Alleen op deze manier is het mogelijk om kosten te verhogen bij cybercriminelen en de kans op een succesvolle aanval te verminderen en vertrouwen te handhaven in het digitale tijdperk.

QUOTE:
-- "Cybersecurity een mondiaal probleem dat ieder individu in elke uithoek
van de wereld raakt. Het is daarom essentieel dat bestuurders
participeren in het cyberdebat en gezamenlijk reageren door met
uitvoerbare ideeën te komen die variëren van mensen en processen tot
technologie. Een holistische benadering is de enige manier om de
transitie van een reactieve naar een preventieve beveiliging mogelijk te
maken en vertrouwen te blijven houden in onze digitale ecosystemen die
bijdragen aan onze economische ontwikkeling."- Mark McLaughlin,
chairman and CEO, Palo Alto Networks

Meer informatie over cybersecurity en het thema `responsive and responsible leadership´, kunt u hier vinden:


-- Blog - "Hoe verantwoord leiderschap vertrouwen behoudt in het digitale
tijdperk: gedachten uit Davos
[http://researchcenter.paloaltonetworks.com/2017/01/wef2017/]."
-- "Navigating the Digital Age: The Definitive Cybersecurity Guide for
Directors and Officers"
[https://get.info.paloaltonetworks.com/webApp/ceos-navigating-the-digita
l-age-global-en-success] - een gids met praktisch en deskundig advies
van directies en bestuurders bij bedrijven, overheden en andere
organisaties.
-- SecurityRoundtable.org [https://www.securityroundtable.org/] - Een
community om praktijkvoorbeelden en case studies te delen inclusief
expertadvies over hoe om te gaan met cybersecurity risico´s.

Over Palo Alto Networks
Palo Alto Networks is de aanbieder van next-generation security. Het bedrijf loopt voorop in het nieuwe tijdperk van cyber security, door op een veilige manier applicaties mogelijk te maken en cyberbreaches te voorkomen voor duizenden organisaties over de hele wereld. Dankzij het baanbrekende beveiligingsplatform dat gebouwd is door middel van een innovatieve aanpak en met zeer gedifferentieerde mogelijkheden voor cyberthreat preventie, zorgt Palo Alto Networks voor een superieure beveiliging van legacy systemen of point producten. Dit maakt een veilige dagelijkse gang van zaken mogelijk waardoor waardevolle eigendommen beschermd worden. Kijk voor meer informatie op www.paloaltonetworks.com [http://www.paloaltonetworks.com/].

Palo Alto Networks en het Palo Alto Networks logo zijn handelsmerken van Palo Alto Networks, Inc. in de Verenigde Staten en in jurisdicties over de hele wereld. Alle andere handelsmerken, handelsnamen of dienstmerken die hierin gebruikt of genoemd worden behoren tot hun respectievelijke eigenaren.

Logo - http://mma.prnewswire.com/media/325503/palo_alto_networks_logo_2015.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/325503/palo_alto_networks_logo_2015.jpg]Photo: http://mma.prnewswire.com/media/325503/palo_alto_networks_logo_2015.jpg


Palo Alto Networks, Inc.


CONTACT: Palo Alto Networks, Katherine James, Senior manager, EMEA publicrelations and analyst relations, E: kjames@paloaltonetworks.com, T: +44(0)7887 522919


Web site: http://www.paloaltonetworks.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234