Anaplan benoemt Frank Calderoni tot nieuwe CEO

Ervaren topman in de softwarebranche brengt een indrukwekkende staat van dienst bij belangrijke technologische bedrijven met zich meeSAN FRANCISCO, 12 januari 2017 /PRNewswire/ -- Anaplan [http://www.anaplan.com/], een toonaangevend platform voor planning en performance management, kondigde vandaag aan dat het een ervaren topman uit de technologie branche, Frank Calderoni, heeft benoemd tot haar nieuwe President en CEO, met ingang van 23 januari 2017. Calderoni, al sinds lange tijd een ervaren leidinggevende op het gebied van software, zal zich richten op blijvende, snelle groei, om Anaplan zo naar een volgende ontwikkelingsfase te begeleiden.

http://mma.prnewswire.com/media/428852/Anaplan_Logo.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/428852/Anaplan_Logo.jpg]

"Wij kijken ernaar uit Frank Calderoni te verwelkomen als de nieuwe President en CEO van Anaplan. Frank is een leider die heeft bijgedragen aan het succes van een aantal van de meest gerespecteerde bedrijven in de technologiebranche. Gedurende zijn carrière heeft Frank een reputatie opgebouwd als een invloedrijke en strategische leider, en wij hebben er enorm veel vertrouwen in dat Frank een uitstekende leider zal worden voor de klanten, medewerkers en partners van Anaplan", zei Standish O'Grady, lid van de Raad van Bestuur van Anaplan.

Calderoni was voorafgaand aan zijn benoeming bij Anaplan werkzaam bij Red Hat, Inc., waar hij Executive Vice President of Operations and Chief Financial Officer (CFO) was. Eerder werkte hij 11 jaar bij Cisco Systems, Inc., waaronder zeven jaar als Executive Vice President en CFO. Tijdens zijn aanstelling groeide de omzet van Cisco van ongeveer $22 miljard naar $47 miljard, en verdubbelden de jaarlijkse opbrengsten per aandeel. Calderoni's overige aanstellingen in de technologiebranche waren Senior Vice President en CFO bij zowel QLogic als SanDisk, en Vice President bij IBM.

"Het is een eer om President en CEO van Anaplan te worden, omdat wij vooroplopen in een dynamische en snel groeiende branche. Ik geloof dat Anaplan snel een van de bekendste namen in de zakelijke software industrie zal worden, omdat er een enorm groeipotentieel bestaat in platforms voor performance management", zei Calderoni. "Ik kijk ernaar uit samen te werken met onze getalenteerde medewerkers in het ondersteunen van onze klanten, om hen te helpen groeien en innoveren als slimme bedrijven."

Over Anaplan

Anaplan is het toonaangevende planning & performance management platform voor slimme organisaties. Wij combineren een krachtige planning en modelling engine, predictive analytics en samenwerking in de cloud in één eenvoudige interface voor zakelijke gebruikers. Klanten van Anaplan krijgen via de App Hub de beschikking over honderd kant-en-klare planning-apps of kunnen eenvoudig hun eigen apps maken. Anaplan is een niet-beursgenoteerde onderneming die naast het hoofdkantoor in San Francisco (VS), ook internationale vestigingen heeft met kantoren in 16 landen.

Ga voor meer informatie naar anaplan.com [http://www.anaplan.com/] . Volg ons op: [https://twitter.com/search?q=anaplan&src=typd] Twitter [https://twitter.com/anaplan] , [https://www.linkedin.com/company/658814?trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Acompany%2CclickedEntityId%3A658814%2Cidx%3A3-1-4%2CtarId%3A1466205742162%2Ctas%3Aanaplan] LinkedIn [https://www.linkedin.com/company/anaplan] , YouTube [https://www.youtube.com/c/anaplaninc] , en [https://www.facebook.com/anaplan/] Facebook [https://www.facebook.com/anaplan] .

Logo - http://mma.prnewswire.com/media/428852/Anaplan_Logo.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/428852/Anaplan_Logo.jpg]Photo: http://mma.prnewswire.com/media/428852/Anaplan_Logo.jpg


Anaplan


CONTACT: CONTACTPERSOON: Mallory Vasquez, SSPR, (847) 415-9300,mvasquez@sspr.com


Web site: http://anaplan.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234