Calypso brengt nieuwe Cloud Services Division uit die uitgebreid dienstenpakket cloudoplossingen aanbiedt

SAN FRANCISCO, 12 januari 2017 /PRNewswire/ -- Calypso Technology, Inc. [http://www2.calypso.com/], een toonaangevende leverancier van kapitaalmarkt- en managementsoftware, kondigde vandaag aan dat het een nieuwe Cloud Services Division [http://www2.calypso.com/calypso-cloud-services/] heeft uitgebracht die een uitgebreid assortiment cloudoplossingen aanbiedt.

Bovenop hun verbeterde aanbod van flagship Software-as-a-Service (SaaS), dat Calypso's prijswinnende cross-asset, front-to-back handelsplatform in de cloud aanlevert, heeft Calypso cloudgebaseerde ondernemersapps die de regelnaleving vereenvoudigen met een minimale IT-footprint. Ze leveren ook een cloudgebaseerde gebruikersoplossing die grote derden-serviceproviders in staat stelt de ondersteunende diensten van meerdere klanten tegelijkertijd te managen.

"Wij willen klanten voorzien van oplossingen die in hun unieke behoeften voorzien, en hen in staat stelt zich te concentreren op hun klanten in plaats van hun IT-infrastructuur," aldus Corinne Grillet, Chief Customer Officer en hoofd van de Calypso Cloud Services Division. "Financiële organisaties gebruiken steeds vaker cloudstrategieën voor meer flexibiliteit, lagere kosten, en snellere naleving van de regelgeving, en daarbij hebben zij een betrouwbare partner nodig."

"Dit is voor onze klanten en onze firma een belangrijk keerpunt," voegt Calypso CEO Pascal Xatart hieraan toe. "Het leidt geen twijfel dat de cloud een steeds grotere rol gaat spreken in de kapitaalmarkttechnologie, en we verwachten dat onze nieuwe Cloud Services Division die transformatie in de branche gaat leiden. We hebben ervoor gezorgd dat ons assortiment clouddiensten flexibel genoeg is om samen te vallen met de IT-routekaarten van organisaties van allerlei maten, en we denken ons daarmee te onderscheiden van andere leveranciers in deze branche."

Alle applicaties van Calypso draaien op de Oracle Cloud, maar het bedrijf ondersteunt ook een doe-het-zelf mogelijkheid voor klanten die het platform liever met andere cloudprovider gebruiken. "We zijn erg blij om een partnerschap aan te gaan met Oracle als de ruggengraat van onze cloudoplossing," aldus Jean-Marie Gatty, directeur van Calypso Cloud Services. "Het is een van de reuzen van Silicon Valley, die een complete, geïntegreerde, flexibele, veiligheidsgerichte cloudoplossing heeft voor elke laag van de technologiestapel. Ze leveren ook de schaalbaarheid die nodig is om het hele spectrum aan Calypsoklanten te ondersteunen, van de grootste energieleveranciers tot de kleinere regionale banken. De samenwerking met Oracle stelt ons in staat de kwaliteit, productiviteit en betrouwbaarheid van onze diensten te vergroten"

"De cloud biedt nieuwe kansen voor onze partnergemeenschap," zegt Dan Miller, senior vice-president, ISV, OEM en Java Sales, Oracle. "Calypso's betrokkenheid bij de innovatie met Oracle Cloud en diens solide staat van dienst in de uitvoer, kunnen eraan bijdragen dat onze gezamenlijke klanten toegang krijgen tot door de cloud mogelijk gemaakte gestelde softwareoplossingen, die aan cruciale zakeneisen tegemoet komen."

Calypso stelt een brede reeks verkoop-, aankoop-, en vereffeningfirma's in staat uiteenlopende zaken te consolideren op één platform, werkstromen te standaardiseren, schaalvoordelen te behalen en ondernemingsbrede transparantie in handel en risico te verwezenlijken.

Recentelijk ontving Calypso de prijs van Asia Risk Magazine voor Technology Provider of the Year voor 2016. In 2016 was Calypso ook, voor het zevende achtereenvolgende jaar, de best verkochte treasury- en kapitaalmarktenoplossing in de Sales League Table van International Banking Systems (IBS).

Over Calypso Technology, Inc.

Calypso Technology, Inc. is een toonaangevende leverancier van cross-asset front-to-back technologische oplossingen voor financiële markten. Met 20 jaar ervaring in het leveren van software en diensten voor handel, risicobeheer, verwerking en boekhouding, helpt de Calypso-oplossing om complexe zakelijke en technologische uitdagingen eenvoudiger te maken. Calypso biedt oplossingen voor behoeften in kapitaalmarkten en voor beleggingsbeheer, vereffening, zekerheden, kasbeheer en liquiditeit.

Calypso wordt gebruikt door meer dan 34.000 marktspecialisten in meer dan 60 landen die meer dan 200 financiële instellingen vertegenwoordigen in Azië, Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Calypso Technology heeft meer dan 700 personeelsleden in 21 kantoren wereldwijd. Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in San Francisco, Californië. "Calypso" is een geregistreerd handelsmerk van Calypso Technology, Inc. in de Verenigde Staten, de Europese Unie en andere rechtsgebieden. De handelsmerken of dienstmerken van andere partijen zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars en dienen als zodanig te worden behandeld. www.calypso.com [http://www.calypso.com/]

Over Oracle PartnerNetwork

Het Oracle PartnerNetwork (OPN) is een partnerprogramma van Oracle dat partners een onderscheidend voordeel aanbiedt bij het ontwikkelen, verkopen en implementeren van Oracle-oplossingen. Het OPN levert hulpmiddelen voor het trainen in en het ondersteunen van gespecialiseerde kennis van de producten en oplossingen van Oracle, en werd ontwikkeld in antwoord op de groei in productportfolio, partnerbestand en zakelijke perspectieven van Oracle. Een essentieel aspect van de meest recente verbeteringen aan het OPN is dat partners erkend en beloond kunnen worden voor hun investering in Oracle Cloud. Partners die in zee gaan met Oracle kunnen nu onderscheid aanbrengen in hun Oracle Cloud-expertise en hun succes met klanten door middel van het OPN cloudprogramma - een innovatief programma dat het bestaande OPN programma aanvult door middel van niveaus van erkenning en progressieve voordelen voor partners die met Oracle Cloud werken. Zie voor meer informatie: http://www.oracle.com/partners [http://www.oracle.com/partners].

HandelsmerkenOracle and Java zijn geregistreerde handelsmerken van Oracle en/of hieraan gelieerde ondernemingen.

Mediacontact:

Calypso TechnologyChris Shaynechris_shayne@calypso.com [mailto:chris_shayne@calypso.com] +1-415-530-4147


Calypso Technology


Web site: http://www.calypso.com//

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234