Dankzij Pi kunnen zakenreizigers hun reiskosten met Airbnb voorspellen

LONDEN, January 12, 2017 /PRNewswire/ --Pi, de marktleider in data-analyse en machine learning, heeft een nieuwe API ontwikkeld voor integratie de grootste accommodatie-aanbieder ter wereld, Airbnb.
Dankzij deze integratie hebben reismanagers via het Pi-platform toegang tot de Airbnb-gegevens van hun werknemers. Hierdoor kunnen ze de uitgaven voor Airbnb-locaties bekijken, volledig geintegreerd in rapporten over aantallen en marktaandeel voor traditionele hotels.
Simon Carmouche, product director bij Pi Travel zegt: "Dit lost verschillende dilemma's op waar reismanagers in de 'sharing economy' mee te kampen hadden. Managers kunnen deze activiteit nu naadloos geintegreerd in hun coredataset bekijken en Airbnb nu benutten in onderhandelingen met leveranciers. Hierdoor kunnen ze alle resterende zorgplichtproblemen door het toegenomen aantal reizigers in deze sector oplossen.
Met behulp van het reisplatform van Pi kunnen bedrijven het meeste uit hun reisgegevens halen, of ze zich nu op inkoop, de reiservaring of meer nauwkeurige rapportage richten. Door geintegreerde rapportage mogelijk te maken op het gebied van opkomende sharing economy-diensten, stelt Pi bedrijven in staat om hun restrictieve beleid uit te breiden en te zorgen dat ze bijblijven qua klantvraag. Daarnaast kan Pi duidelijkheid verstrekken ten opzichte van traditionele kosten en zo toekomstig beleid vormgeven.
Tyler Christie, VP Product zegt hierover: "We zijn blij onze technologie te integreren met Airbnb, zodat CFO's toegang krijgen tot enorme besparingen als ze naast hotels shared economy-alternatieven gaan gebruiken. Pi zet zich hiermee wederom in om geavanceerde analyses te bieden die een tastbaar effect hebben op het bedrijfsresultaat van CFO's.
Over Pi 
Pi stelt bedrijven in staat om hun gegevensbronnen naadloos in een platform te integreren.  Hun technologie vermindert de complexiteit van gegevens, verhoogt de kwaliteit van deze gegevens en geeft zakelijke gebruikers in de hele organisatie toegang tot geavanceerde data, waarmee zij sneller en betrouwbaarder zakelijke beslissingen kunnen nemen.
Over Airbnb 
Airbnb is in augustus 2008 opgericht en gevestigd in San Francisco, Californie. Het bedrijf is een betrouwbare community-marktplaats waar mensen via een mobiele telefoon of tablet unieke accommodatie over de hele wereld kunnen aanbieden, ontdekken en online kunnen boeken.  Of het nu om een appartement voor een nacht, een kasteel voor een week, of een villa voor een maand gaat, Airbnb brengt mensen samen om unieke reiservaringen te beleven in meer dan 34.000 steden en 191 landen, tegen elke prijs. En met een klantenservice van wereldklasse en een groeiende community van gebruikers, is Airbnb de makkelijkste manier voor mensen om geld te verdienen met hun extra ruimte en om het aan een miljoenenpubliek te laten zien.Pi


CONTACT: Angela O'Connell, Marketing Director, Pi,angela.oconnell@p-i.net, +44 7815 770792

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234