Sentry PM(TM) van ClearStructure Financial Technology wint prijs voor beste systeem voor portefeuillebeheer van 2016

Sentry PM voor het tweede jaar op rij bekroond bij European Services Awards van Alt. Credit IntelligenceDANBURY, Connecticut, 10 januari 2017 /PRNewswire/ -- ClearStructure Financial Technology heeft vandaag aangekondigd dat het systeem, Sentry PM(TM), een prijs is toegekend als beste systeem voor portefeuillebeheer van 2016 door Alternative Credit Intelligence, een subdivisie van HFMWeek. De prijzen werden uitgereikt op donderdag 1 december 2016 in de Plaisterers Hall in Londen, Engeland.

http://photos.prnewswire.com/prnvar/20151130/291693LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnvar/20151130/291693LOGO]

Dit is het tweede jaar op rij dat Sentry PM van ClearStructure deze erkenning heeft gekregen. De European Services Awards erkennen en belonen serviceleveranciers die het afgelopen jaar hebben uitgeblonken op het gebied van klantenservice en innovatieve productontwikkeling. De winnaars worden gekozen door een deskundige jury die bestaat uit vertegenwoordigers van Alt. Credit Intelligence, leidende institutionele en private investeerders en andere bekende experts uit de sector. Kandidaten moeten groei in het aantal klanten en de omzet aantonen, naast innovatieve en geavanceerde oplossingen.

Sentry PM, de veel bekroonde oplossing voor portefeuillebeheer van ClearStructure, is een multifunctioneel, front-to-back-office-systeem dat de flexibiliteit biedt voor aanpassingen aan werkstromen en bijstellingen op basis van marktwijzigingen, en dat volledige en beveiligde toegang tot gebruikersgegevens biedt. ClearStructure heeft recentelijk geavanceerde Sentry-functionaliteit vrijgegeven bestaande uit een dashboard voor bedrijfsactiviteiten, uitgebreide diagnostiek en een nieuwe dashboardpagina waarin gebruikers de weergave van alle gegevens in één scherm naar wens kunnen aanpassen.

Scott Turley, CEO van ClearStructure, verklaarde: "Dat we deze prijs voor het tweede jaar op rij hebben gewonnen, bewijst duidelijk hoezeer ClearStructure zich toelegt op innovatie. Als wereldwijd actief bedrijf voelen we ons vereerd met de erkenning die we krijgen op meerdere continenten. Met de hulp van werknemers die hun zaakjes kennen en een klantenbasis die respect verdient, blijven we ernaar streven om de nieuwste technologie te leveren en te ontwikkelen voor deze snel wijzigende bedrijfstak".

Over ClearStructure Financial Technology:ClearStructure Financial Technology levert uiterst geavanceerde technologische oplossingen die voldoen aan de uiteenlopende behoeften van investeerders. Sentry is een oplossing die managers voor alle soorten activa volledige front-to-back-office-functionaliteit levert op één enkel platform. De Sentry-productsuite van ClearStructure wordt gebruikt door veel van de grootste en meest gerespecteerde financiële instellingen en investeringsfirma's ter wereld. Voor meer informatie over ClearStructure bezoekt u: www.clearstructure.com [http://www.clearstructure.com/].

Contact:Monica Pepe+1-203-205-2701monica.pepe@clearstructure.com [mailto:monica.pepe@clearstructure.com]

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20151130/291693LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20151130/291693LOGO]
Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20151130/291693LOGO


ClearStructure Financial Technology


Web site: https://clearstructure.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234