Strape vergroot betaalgemak voor gebruikers naar niet-gebruikers

Strape, de onderlinge betaal app, vergroot betaalgemak voor gebruikers naar niet-gebruikers

DELFT, 20170106 -- Het betaalgemak van Strape, de snelste onderlinge betaal-app op de markt, heeft in de nieuwste update een sprong gemaakt. Het is nu mogelijk voor gebruikers van Strape om geld naar niet-gebruikers te 'strapen'.

Van de voordelen van de onderling betaal app; snelheid en de afwezigheid van IBANS of autorisaties, konden gebruikers tot nu toe alleen onderling profiteren. Zij beschikken over een gemakkelijke online portemonnee waarmee kleine onderlinge betalingen in 5 seconden gebeurd zijn. Met de update is het bereik van Strape uitgebreid. Nu kan iemand die de Strape app heeft, ook geld strapen naar mensen die de app nog niet hebben.

"We verwachten een enorme groei in gebruikers van Strape" aldus Joris Oudejans, co-founder van Strape. "Het feit dat je alleen kon strapen met andere gebruikers, was tot nu toe een limiterende factor in de groei, en dat is nu opgelost". De niet Strape-gebruiker krijgt dan een Whatsapp- of sms-bericht waarin twee opties worden aangeboden. De eerste optie is het downloaden van de app waar het geld in kwestie dan kosteloos opgezet is, en de tweede optie is het invullen van een IBAN waarna het geld op de desbetreffende rekening wordt gestort.

Strape is een product van Vlinderstorm, het bedrijf van Hidde Lycklama en Joris Oudejans die sinds hun dertiende zakenpartners zijn. Hun product Strape is op dit moment vooral populair onder scholieren en studenten omdat het de mogelijkheid creëert om direct onderling kleine bedragen af te rekenen zonder dat de uitwisseling van IBANS nodig is. Het idee is dat je altijd gepast cash op zak hebt.

Strape

plaats:
DELFT

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234