Warwick Castle in Engeland introduceert nieuwe Rozenoorlogen als attractie

WARWICK, Engeland, January 5, 2017 /PRNewswire/ --Accommodatie met thema in een echt kasteel nu beschikbaar voor gezinnen  
Warwick Castle [http://www.warwick-castle.com ], een van de best bewaarde kastelen in Engeland, is gelegen aan de oevers van de rivier Avon in het hart van de historische stad Warwick, slechts 15 km van Stratford-upon-Avon. Deze attractie, in de vorm van een voorstelling van de steekspellen in de nieuwe Rozenoorlogen Live, met de echo van trappelende paardenhoeven en splijtende lansen, zal plaatsvinden op 50 vooraf bepaalde datums vanaf 27 mei 2017.
(Logo: http://mma.prnewswire.com/media/453701/Warwick_Castle_Logo.jpg )

(Photo: http://mma.prnewswire.com/media/453700/Warwick_Castle_East_Front.jpg )

Een kort uitstapje op het thema van de Rozenoorlogen, ideaal voor alle leeftijden, met inbegrip van een exclusieve voorstelling van de Rozenoorlogen Live en een overnachting in een Woodland Lodge met middeleeuws thema in het nieuwe Knight's Village, het Ridderdorp, op het terrein van het kasteel. Twee dagen toegang tot Warwick Castle met vele attracties en shows, inclusief ontbijt en parkeergelegenheid. De prijzen zijn vanaf GBP 40 per persoon op basis van een gezin van vier personen dat een Woodland Lodge deelt, slechts een paar stappen verwijderd van de nieuwe showarena.
De Rozenoorlogen hebben Engeland in de vijftiende eeuw verdeeld, toen de huizen Lancaster en York, twee takken van dezelfde verscheurde familie, elkaar in een strijd om de Engelse kroon hebben verraden, belegerd en bestreden. De geschiedenis vertelt ons welke kant overwonnen heeft, maar nu kunnen de bezoekende gezinnen de hitte van de strijd op Warwick Castle, met hevig kloppende harten voor de glorie van Engeland, persoonlijk meemaken. De Rozenoorlogen Live is live actie in de vorm van gevechten te paard met spectaculaire speciale effecten, een show van ridderlijke heldendaden die aan beide zijden vermetele gevechtsstrategieen en onversaagde moed vergen.
Een verblijf op Warwick Castle is te allen tijde een magische belevenis, met het hele jaar door accommodatie in twee luxe torensuites, die elk een prive-etage in een middeleeuwse toren bieden, of de onvergetelijke, door de sterren belichte gezinsovernachting in het in bosgebied gelegen Mediaeval Glamping Village, voor een echt uniek uitstapje.
Reservering via http://www.warwick-castle.com [http://www.warwick-castle.com/war-of-the-roses ]
Noot voor de redactie  
Warwick Castle is 40 minuten verwijderd van het vliegveld van Birmingham en toegankelijk vanaf de kruising 15 van de M40, op ongeveer 40 minuten afstand van Birmingham en 100 minuten van Londen. De reis per trein vanaf Londen Marylebone duurt 86 minuten. Het Riddersdorp is gelegen binnen het grondgebied van de 64 hectare van het kasteel en ontworpen door Capability Brown. 
Over Merlin Entertainments plc  
Merlin Entertainments plc is een wereldleider in locatiegebonden amusement voor het hele gezin. Merlin is nummer 1 in Europa en nummer 2 op wereldniveau als exploitant van bezoekersattracties. Zij exploiteren nu 100 attracties, 13 hotels en 5 vakantiedorpen in 24 landen op 4 continenten. De onderneming heeft als missie de aflevering van onvergetelijke ervaringen aan meer dan 60 miljoen bezoekers wereldwijd via hun iconische plaatselijke en wereldwijde merknamen en de toewijding en passie van de circa 27.000 werknemers (hoogseizoen).
Breng een bezoek aan http://www.merlinentertainments.biz voor meer informatie.


Photo:
http://mma.prnewswire.com/media/453700/Warwick_Castle_East_Front.jpghttp://mma.prnewswire.com/media/453701/Warwick_Castle_Logo.jpg


Warwick Castle


CONTACT: Mediacontacten: Rob Bates - White Tiger PR, Tel.: +44(0)7957316491, E-mail: rob.bates@whitetigerpr.com

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234