Herman de Jonge completeert Emeritor directieteam

Nieuwkoop, 20170104 -- Deze week start Herman de Jonge in de functie van Managing Director Sales & Marketing bij inkoopspecialist Emeritor. Herman wordt verantwoordelijk voor alle verkoop- en marketingactiviteiten van Emeritor. Emeritor levert met 100 medewerkers een compleet pakket aan diensten ter verbetering van de Inkoop(functie) en iedere gewenste ondersteuning en capaciteit voor de inkoopafdeling.

De Jonge neemt meer dan 25 jaar werkervaring mee in sales & marketing. Door de jaren heen bekleedde hij verschillende executive (sales) functies. De laatste jaren als Executive Sales Director bij Unit4, waar hij leiding gaf aan een afdeling van 60 salesmedewerkers.

De Jonge:" Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en kijk er naar uit om samen met het team van Emeritor te werken. Ik zal de verdere groei van het bedrijf stimuleren en ben er trots op dat ik mijn kennis en ervaring bij dit unieke bedrijf mag inzetten. Ik heb Emeritor ondertussen leren kennen als een zeer klantgericht bedrijf dat door de klanten gezien wordt als een strategische partner die zorgt voor concrete adviezen en oplossingen. Met een team van ervaren en betrokken professionals".

Caroline van den Bosch, oprichter van Emeritor: "Met de komst van Herman gaan we een groter deel van de markt bestrijken en ons bedrijf qua grootte naar een volgende fase brengen. Om de kansen die zich in de markt voordoen te benutten, leggen we de focus en verantwoordelijkheid bij één functie, in de persoon van Herman'.

Het directieteam van Emeritor is met de komst van Herman de Jonge compleet. Een jaar eerder versterkte Karin Brommer-Bloemendaal het bedrijf als Managing Director Operations. Zij is verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoering van alle klantopdrachten en geeft leiding aan de 3 branchedirecteuren Care&Cure, Publiek en Privaat, resp. Jacqueline Bosker, Edwin Bijlsma en Fulco van Esveld. Frans Dagelet zorgt voor een goede interne bedrijfsvoering.

Emeritor Procurement Services BV

plaats:
Nieuwkoop

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234