Betafence Corporate Services wordt hernoemd naar PRÆSIDIAD

GENT, België, December 23, 2016 /PRNewswire/ --

Betafence, wereldmarktleider op het gebied van systemen en oplossingen voor perimeter beveiliging, kondigt een rebranding aan van haar bedrijfsnaam tot PRÆSIDIAD; deze rebranding volgt kort na de acquisitie van Hesco.   

Betafence Corporate Services heeft haar groeistrategie voor hoge veiligheid versterkt door de recente overname van Hesco en Secure USA. De acquisities hebben voordelen voor alle facetten van de onderneming, waaronder een uitbreiding van een deel intellectuele eigendom die nu tot PRÆSIDIAD behoren. Er zijn meer dan 50 wereldwijde patenten in geïntegreerde beveiligingssystemen mee veiliggesteld.

(Logo: http://mma.prnewswire.com/media/451717/HESCO_Logo.jpg )(Photo: http://mma.prnewswire.com/media/451674/PRAESIDIAD.jpg )(Photo: http://mma.prnewswire.com/media/451675/Michele_Volpi.jpg )Met de gecombineerde expertise van drie wereldwijd gerenommeerde specialisten in perimeter beveiliging, die samen 172 jaar ervaring hebben, neemt PRÆSIDIAD onmiddellijk een positie in als wereldmarktleider op het gebied van oplossingen voor troepenbescherming, productie van defensieve systemen en industrieel gaas, en hekwerkproducten die militaire, commerciële en residentiële eindgebruikers verdedigen en beschermen.

PRÆSIDIAD ontleent haar naam aan het Latijnse 'praesidium', wat 'beschermen' betekent. Het in-house marketingteam en de leidinggevenden van de groep zullen het nieuwe merk ontwikkelen. Ze zullen daarbij zorgen voor een minimale verstoring van de activiteiten en een nieuwe bedrijfsidentiteit lanceren die de huidige en toekomstige merken zullen overkoepelen om geïntegreerde oplossingen voor perimeter beveiliging te leveren.

Michele Volpi, Chief Executive Officer van PRÆSIDIAD, verklaart:  "De naam PRÆSIDIAD stelt ons in staat om ons portfolio verder te innoveren en uit te breiden naast onze traditie van hekwerk en draadgaas. Wij zullen de missie van Betafence Corporate Services voortzetten om totaaloplossingen aan te bieden die vertrouwen inboezemen. In een markt gedreven door een groeiende wereldwijde behoefte aan uitgebreide beveiliging, zullen klanten profiteren van grotere expertise en onze passie om kwalitatieve producten en diensten op het gebied van perimeter beveiliging en persoonlijke veiligheid te leveren."

Met de versnelde expansie van de productportfolio's van Hesco en Betafence Corporate Services en de ontwikkeling van nieuwe belangrijke markten, is het voortdurende succes in de toekomst voor alle onderdelen van het bedrijf verzekerd. De naam PRÆSIDIAD is onmiddellijk van kracht, ter vervanging van 'Betafence Corporate Services' in alle bedrijfscommunicatie, en het merk PRÆSIDIAD zal naar verwachting gedurende 2017 worden uitgerold. PRÆSIDIAD-producten zullen residentiële domeinen en gemeenschappen blijven beschermen, kritische infrastructuur beveiligen en hen verdedigen die beschermen en dienen.

Over   

Betafence(R) is wereldwijd marktleider op het gebied van geïntegreerde perimeter beveiliging en beschermt kritische infrastructuur en gevoelige locaties in de publieke, industriële en residentiële markten.

Hesco(R) is wereldleider en innovator op het gebied van troepenbescherming en beveiligingssystemen, waaronder defensieve barrières, waterkeringen, snelle implementatiesystemen, veilige bunkers en kogelvrije vesten.

SecureUSA(R) is een wereldwijde leverancier van intelligente oplossingen voor terreinverdediging, gespecialiseerd in het samenvoegen van fysieke beveiliging met IT om een ​​holistische oplossing voor terreinverdediging te creëren.Photo:
http://mma.prnewswire.com/media/451674/PRAESIDIAD.jpghttp://mma.prnewswire.com/media/451675/Michele_Volpi.jpghttp://mma.prnewswire.com/media/451717/HESCO_Logo.jpg
Betafence


CONTACT: Ross Thompson, marketing@praesidiad.com, +44 (0)113 248 6633

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234