KOMPAN A/S neemt REPCON, de serviceorganisatie voor speelplekken, over

Odense, Denemarken, 21 december 2016 - KOMPAN A/S, 's werelds meest toonaangevende fabrikant van speeltoestellen, heeft vandaag de overname van REPCON BV bekendgemaakt, een in Nederland gevestigde serviceorganisatie voor speelplekken in de Benelux en Duitsland. De acquisitie versterkt de end-to-endstrategie van KOMPAN om zijn werkzaamheden uit te breiden, en beter in de behoeften van de klant te kunnen voorzien gedurende de hele levenscyclus van een speelplek. Van ontwerp, via marketing, productie en installatie tot inspectie en onderhoud. Overheidsinstanties, scholen, kinderdagverblijven, winkelcentra, familierestaurants, recreatie en woningbouwbedrijven behoren tot de klantenkring.

Het in 1996 opgerichte REPCON, dat is gevestigd in Heerewaarden en 30 werknemers telt, versterkt het full-serviceaanbod van KOMPAN met zijn specifieke deskundigheid op het vlak van installatie, inspectie en onderhoud van speelplekken. Het partnerschap creëert nieuwe kansen om de lokale aanwezigheid van KOMPAN in de Benelux uit te breiden en het producten- en dienstenpakket te vergroten.

"De afgelopen jaren hebben KOMPAN en REPCON al nauw samengewerkt als partners. Het REPCON-team zal ons aanbod verrijken met zijn kennis van installatie en onderhoud. Dankzij de uitbreiding van onze dienstverlening krijgen klanten van KOMPAN niet alleen de beste speeltoestellen, maar kunnen ze bovendien voor alle services terecht op één adres," aldus Sjoerd van Rossem, Managing Director KOMPAN Benelux.

Herwin Kloosterman, CEO REPCON: 'We zijn er trots op dat we de volgende stap in onze samenwerking met deze toonaangevende fabrikant van speeltoestellen hebben gezet. En we zijn enthousiast dat we, als lid van KOMPAN-familie, onze deskundigheid en diensten nu op een internationaal plan kunnen brengen.' REPCON blijft de service voor zijn bestaande klanten verzorgen en verwacht met de verworven extra kennis en deskundigheid, dankzij dit partnerschap, volledige serviceoplossingen voor speelplekken te kunnen aanbieden.

KOMPAN kent een langetermijn end-to-endstrategie voor speelplekken. Als mede-eigenaar van REPCON zal Herwin Kloosterman leidinggeven aan het service-, installatie- en onderdelenteam.

- EINDE -

OVER KOMPAN
KOMPAN, dat in 1970 werd opgericht, is 's werelds grootste leverancier van speeltoestellen. Ze ontwikkelen, produceren en leveren een uitgebreid aanbod aan speeltoestellen en sport- en fitnessapparatuur, voor alle leeftijden en alle mogelijkheden. De onderneming, waarvan het hoofdkantoor in Denemarken is gevestigd, heeft dochterondernemingen in 20 landen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific en het Midden-Oosten. De belangrijkste productie- en logistieklocatie bevindt zich in Tsjechië. Tot de klanten behoren onder andere overheidsinstanties, scholen, kinderdagverblijven en woningbouwbedrijven in meer dan 60 landen. KOMPAN heeft meer dan 1.000 mensen in dienst en genereerde in 2015 een omzet van ongeveer 190 miljoen euro.

Ga voor meer informatie naar: www.kompan.nl/

OVER REPCON
REPCON is een serviceorganisatie voor speelplekken in Nederland, België en Duitsland. Het bedrijf, dat in 1996 werd opgericht in Nederland, is gespecialiseerd in inspectie, onderhoud en veiligheid van speeltoestellen en speelplekken. Met ondersteuning van REPCON kunnen gemeenten, scholen, dierentuinen, recreatieparken en kinderdagverblijven hun speelplekken veilig houden.
Ga voor meer informatie naar: www.repcon.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Sjoerd van Rossem, 06-53247985

Kompan B.V.

plaats:
Waardenburg
website:
http://www.kompan.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234