ExaGrid Breidt Jarenlange Veritas-Certificering van OpenStorage Technology Plug-in Uit

Certificering van Verbeterde Plug-in voor Gebruik met Veritas-applicaties NetBackup 5200 en 5300WESTBOROUGH, Massachusetts, 21 december 2016 /PRNewswire/ -- ExaGrid [http://www.exagrid.com/]®, een toonaangevende leverancier van schijfgebaseerde back-upopslag [http://www.exagrid.com/exagrid-products/product-architecture/] met data deduplicatie [http://www.exagrid.com/exagrid-products/data-deduplication/], heeft vandaag aangekondigd dat het zijn jarenlange ondersteuning van de OpenStorage Technology (OST) van Veritas heeft uitgebreid om de Veritas-applicatielijn NetBackup 5200 en 5300, inclusief 5330 en 5340, toe te voegen.

http://mma.prnewswire.com/media/288171/exagrid_logo.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/288171/exagrid_logo.jpg]

ExaGrid levert tweede generatie back-upopslag met aanpasbare data deduplicatie, een unieke landingszone, en een gedifferentieerde scale-out opslagarchitectuur. Op die manier biedt het bedrijf de snelste back-ups, gegevensherstel en VM-boots. De klanten van Veritas NetBackup die de Veritas-applicaties NetBackup 5200 of 5300 gebruiken voor hun NetBackup hoofd- en mediaservers, maar niet voor back-upopslag, kunnen nu gebruik maken van alle architectuurvoordelen van ExaGrid om back-upgegevens op lange termijn te bewaren.

ExaGrid ondersteunt de OST van Veritas om voor een diepere integratie te zorgen van de back-upapplicaties van Veritas en de target-side back-upapplicaties van ExaGrid met deduplicatie en replicatie. Dankzij deze integratie verbeteren de back-upprestatie en de betrouwbaarheid in vergelijking met CIFS of NAS en komt er een beter evenwicht in het back-upverkeer in de netwerkinterfaces van alle ExaGrid-applicaties in zijn GRID-systeem.

De optimalere duplicatie van back-upbeelden levert informatie aan NetBackup over de gerepliceerde back-ups van ExaGrid, annuleert de nood aan het catalogeren van de back-upkopieën op afstand en garandeert een sneller herstel na rampen. Bovendien zorgen de flexibele retentieopties voor een retentie op langere termijn op de primaire of secundaire locatie(s) zodat beter voldaan wordt aan de specifieke rampherstelvereisten van elke klant.

Met de optimalere synthetische back-ups is het mogelijk om vaker incrementele back-ups te maken (wat voor een lagere werkbelasting zorgt inzake de klanten van back-ups) terwijl dezelfde veiligheid, gebruiksgemak en efficiëntie van de gewone volledige back-ups worden behouden. NetBackup Auto Image Replication (AIR) automatiseert en versnelt het rampherstel van één NetBackup-domein naar een ander NetBackup-hersteldomein. Dat betekent dat wanneer er zich een ramp voordoet, NetBackup op de locatie voor rampherstel reeds alle nodige catalogusinformatie heeft om de gegevens onmiddellijk op te vragen van het offsite ExaGrid-systeem betreffende de verschillende back-updomeinen.

Het OST plug-in pakket van ExaGrid kan worden gedownload van om het even welke ExaGrid-server met behulp van de webgebaseerde GUI van ExaGrid om te worden geüpload op NetBackup-applicaties 5200 en 5300 van Veritas overeenkomstig de gedocumenteerde procedure van Veritas. De Administrative Console van NetBackup wordt dan gebruikt om de NetBackup-middelen te configureren voor de ExaGrid-locaties.

Met de aanpak van ExaGrid zijn de back-ups sneller omdat de deduplicatie plaatsvindt nadat de back-ups op de schijf zijn gezet. ExaGrid bewaart de recentste niet-gededupliceerde back-ups in een landingszone voor een snel herstel en VM-boots en bewaart de gededupliceerde retentiegegevens op langere termijn in haar opslagplaats. Dankzij de scale-out architectuur van ExaGrid, die voor bijkomende capaciteit zorgt, blijft het back-upvenster een vaste lengte hebben, zelfs bij een toename van de gegevens.

Over ExaGrid Vele organisaties komen naar ons omdat wij het enige bedrijf zijn dat de deduplicatie heeft geïmplementeerd op een manier die een oplossing biedt voor alle uitdagingen rond back-upopslag. De unieke landingszone van ExaGrid en haar scale-out architectuur zorgen voor de snelste back-up -- en vandaar het kortste vaste back-upvenster, het snelste lokale herstel, de snelste offsite-kopieën op band en instant VM-herstel terwijl de lengte van het back-upvenster constant blijft, dit alles met een lagere aanloopkost en een lagere kost na verloop van tijd. Lees meer over hoe u zonder stress voor back-ups zorgt op www.exagrid.com [http://www.exagrid.com/] of neem contact op met ons via LinkedIn [https://www.linkedin.com/company/exagrid-systems]. Lees hoe klanten van ExaGrid [http://www.exagrid.com/Customers/Customer-Case-Studies/] hun back-ups definitief hebben opgelost.

ExaGrid is een geregistreerd handelsmerk van ExaGrid Systems, Inc. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Contacten met de Media:Christine MurphyExaGridcmurphy@exagrid.com [mailto:cmurphy@exagrid.com]508-898-2872 x248

Logo - http://mma.prnewswire.com/media/288171/exagrid_logo.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/288171/exagrid_logo.jpg]Photo: http://mma.prnewswire.com/media/288171/exagrid_logo.jpg


ExaGrid


Web site: http://www.exagrid.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234