Remco Spiering ambassadeur voor resultaatgericht samenwerken (RGS)

Per 1 januari 2017 gaat Remco Spiering aan de slag als ambassadeur van het gedachtengoed van Resultaatgericht Samenwerken (RGS). RGS is een vernieuwende onderhoudsaanpak die steeds meer aan populariteit wint. Spiering zal fungeren als vraagbaak aan zowel de opdrachtgeverskant als aan de opdrachtnemerskant om RGS verder te promoten.

Met RGS onderscheiden onderhoudsbedrijven zich met hun aanpak en hun kennis. Zij zijn vanaf de initiatieffase tot en met de beheerfase nauw betrokken bij een project en nemen de opdrachtgever daarbij veel werk uit handen. Juist omdat de onderhoudsbedrijven hun specifieke kennis en kunde inbrengen, zorgt RGS bij regisserend opdrachtgeverschap aantoonbaar voor 20% minder directe onderhoudskosten en circa 50% minder indirecte onderhoudskosten. Daarnaast staan de onderhoudsbedrijven gedurende de looptijd van een langdurige onderhoudscontract garant voor een vooraf afgesproken kwaliteitsniveau tegen een vaste prijs. Financiële verrassingen, zoals betalen voor meerwerk, zijn hierdoor uitgesloten. Afgezien van deze budgetzekerheid, zorgt RGS ook voor een hogere score qua bewonerstevredenheid.

Promotie
Om RGS verder te promoten, heeft de Stichting RGS - in het leven geroepen om RGS onafhankelijk te positioneren en het gedachtengoed te bewaken - Remco Spiering per 1 januari 2017 aangesteld. Vanaf die datum kunt u via www.rgsnl.nl dooklikken naar één centraal platform met alle tools, opleidingen, publicaties, modelovereenkomsten en initiatieven op het gebied van RGS. Via het platform kan iedereen tegen betaling producten bestellen, zoals het boekwerk 'Leidraad Resultaatgericht Samenwerken bij Investeren en Onderhoud'. Naast deze losse verkoop, kan ook een RGS-abonnement worden afgesloten. Men kan ook lid worden van de Community of Practice. U maakt dan deel uit van een netwerk van opdrachtgevers en opdrachtnemers die allen in de praktijk bezig zijn om RGS in hun bedrijfsvoering in te passen. Door onderling opgedane RGS-kennis te delen en te leren van elkaars ervaringen wordt de toepassing van RGS te versneld en geoptimaliseerd.

Geplaatst in:

OnderhoudNL

plaats:
Waddinxveen

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234