Mindtree in het Zinnov-rapport 'Zones 2016 Product Engineering Services' genoemd als uitgebreide en gevestigde speler in productengineering en geïntegreerde systemen

BANGALORE en WARREN, New Jersey, December 21, 2016 /PRNewswire/ --

In een uitgebreide analyse werden deelnemers beoordeeld op verticale aanwezigheid, oplossingen en schaal  

Mindtree [http://www.mindtree.com ], een wereldwijd bedrijf in ICT-diensten en digitale transformatie, is opgenomen in het deel 'Uitgebreid en gevestigd' van het wereldwijde onderzoek 'Zinnov Zones 2016 - PES' van Zinnov naar diensten op het gebied van productengineering. De beoordeling evalueert deelnemers op een serie parameters, inclusief volwassenheid van R&D-werkwijzen, schaal, verticale aanwezigheid en innovatie. Het onderzoek wees uit dat Mindtree bij de leiders hoort voor elk van deze afzonderlijke verticale elementen: consumentenelektronica, bedrijfssoftware, halfgeleiders, telecommunicatie en consumentensoftware. Klik voor meer details hier [http://www.slideshare.net/zinnov/zinnov-zones-2016-pes-executive-summary ].

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20140416/681203)"In een dynamische bedrijfsomgeving rekenen onze cliënten op ons om producten efficiënt te helpen bouwen. Onze positionering bij de leiders, voor het vijfde opeenvolgende jaar, vormt het bewijs van onze sterke bekwaamheid op het gebied van productengineering. We richten ons erop deze bekwaamheden voortdurend te versterken om aan de top te blijven meedraaien," aldus Rostow Ravanan, CEO van Mindtree.

"Mindtree is erkend als gevestigde en uitgebreide serviceprovider op het gebied van technische diensten met een innovatieve cultuur, een enorm assortiment aan volwassen aanbiedingen en specialisatie in de sector. De sterke portfolio aan intellectueel eigendom op het vlak van draadloze technologie met kort bereik, sectorspecifieke kaders en oplossingen verhoogt het bereik en de waarde voor R&D-besluitvormers. Cliënten van Mindtree hebben het ecosysteem op het gebied van innovatie en investeringen in brede, verticale laboratoriums voor engineeringontwikkeling op verschillende geografische plekken een onderscheidende factor genoemd. Gedeelde investeringen met haar cliënten via uitdagende bedrijfsmodellen is een uniek kenmerk van Mindtree, waardoor het samen met een aantal van de grootste besluitvormers op het gebied van R&D, zaken kan creëren," aldus Sidhant Rastogi, Partner en Practice Head van Zinnov.

Over Zinnov 

Zinnov is opgericht in 2002 en het hoofdkwartier bevindt zich in Silicon Valley (Verenigde Staten) en Bangalore (India). In meer dan tien jaar heeft het bedrijf diepgaande expertise opgebouwd in engineering en digitale werkgebieden. Het bedrijf helpt zijn klanten bij effectief gebruik van wereldwijde ecosystemen op het gebied van innovatie en technologie om innovatie en digitale transformatie te versnellen.

Het team van ervaren professionals van Zinnov bedient cliënten in de sectoren software, automotive, telecom en netwerken, halfgeleiders, consumentenelektronica, opslag, gezondheidszorg, banken, financiële dienstverlening en detailhandel in de VS, Europa, Japan en India.

Neem voor meer media-inlichtingen a.u.b. contact op met Jaya Shukla via media@zinnov.com

Over Mindtree 

Mindtree [NSE:MINDTREE] levert digitale transformatie- en IT-diensten, van ideeënvorming tot uitvoering, waarmee Global 2000-klanten hun concurrenten kunnen overtreffen. Mindtree is 'digitaal geboren' en gebruikt een flexibele aanpak gericht op samenwerking om op maat gemaakte oplossingen voor de hele digitale waardeketen te creëren. Tegelijkertijd helpt onze uitgebreide expertise op het gebied van infrastructuur en applicatiebeheer uw IT te optimaliseren tot een strategisch bedrijfsmiddel. Of u uw bedrijf nu moet differentiëren, uw bedrijfsfuncties wilt vernieuwen of de omzetgroei wilt versnellen, wij kunnen u helpen. Ga naar http://www.mindtree.com voor meer informatie.


 
Neem voor meer informatie contact op via: 
India 
Debi Senapati                 
Mindtree                     
+91-9980556784                 
debi.senapati@mindtree.com          

Verenigde Staten 
Andrea Dunbeck 
Matter Communications 
+1-978-518-4555 
adunbeck@matternow.com 

Europa 
Kiran Farooque                         
PPR Wereldwijd                     
+44-0-207-300-6181         
Kiran.Farooque@pprww.com  Photo:
http://photos.prnewswire.com/prnh/20140416/681203
Mindtree

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234