ExaGrid EX40000E wint de onderscheiding Product of the Year - Backup and Recovery/Archive bij de SVC Awards 2016

Diskgebaseerd back-up apparaat 'duidelijke winnaar' in categorieWESTBOROUGH, Massachusetts, 20 december 2016 /PRNewswire/ -- ExaGrid [http://www.exagrid.com/]®, een toonaangevende leverancier van disk-gebaseerde back-up opslag [http://www.exagrid.com/exagrid-products/product-architecture/] met data deduplicatie [http://www.exagrid.com/exagrid-products/data-deduplication/] oplossingen, kondigde vandaag aan dat haar EX40000E-apparaat de onderscheiding Product of the Year in de categorie Backup and Recovery/Archive heeft gewonnen. De winnaars werden bekend gemaakt bij de SVC Awards Gala Ceremonie op 1 december in Londen, VK.

Foto - http://mma.prnewswire.com/media/450934/Exagrid___SVC_Awards.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/450934/Exagrid___SVC_Awards.jpg]

De SVC Awards zijn een erkenning voor producten, projecten en dienstverlening - en ook voor bedrijven en teams - die op een uitstekende manier in de cloud, virtualisering en opslagsectoren opereren. De SVC Awards vormen ook een erkenning van de prestaties van eindgebruikers, kanaalpartners en verkopers.

Het ExaGrid EX40000E-apparaat is een schaalbare, kosteneffectieve disk-gebaseerde back-up met data deduplicatie-oplossing; een revolutie in de manier waarop organisaties data opslaan en beschermen. De back-up opslagapparaten van ExaGrid kunnen data van meer dan 25 toonaangevende back-up software-applicaties dedupliceren en opslaan. Back-up opslagapparaten van ExaGrid zijn volledig ontworpen voor back-up opslag, om zo te voldoen aan de huidige vereisten op het gebied van back-up opslag. De apparaten zijn geoptimaliseerd voor superieure back-up- en herstelprestaties.

"Wij zijn vereerd dat wij deze prestigieuze Product of the Year onderscheiding in de categorie Backup and Recovery/Archive van SVC voor 2016 in ontvangst mogen nemen," zei Bill Andrews, CEO van ExaGrid. "Wij zijn van mening dat dit de positie vertegenwoordigt van ExaGrid als enige verkoper van back-up opslag met een ingebouwde oplossing met datadepublicatie, waarbij rekening wordt gehouden met de uitdagingen voor prestaties van deduplicatie voor back-up, herstel en VM-boot prestaties. De unieke landing zone en scale-out back-up opslag van ExaGrid is drie maal sneller voor opname en meer dan tien maal sneller voor herstellen en VM boots dan de dichtstbijzijnde concurrent. Daarnaast is ExaGrid de enige oplossing die zorgt voor een vast back-up venster bij datagroei. Met ExaGrid heeft IT de snelste back-ups, hersteloperaties en VM-boots; een vast back-upvenster; en het vermogen om hun systemen eenvoudig te schalen, en dus kopen ze gewoon wat ze nodig hebben, wanneer ze het nodig hebben."

ExaGrid is een strategische alliantie-partner van Veeam Software en Veaam is ook door SVC verkozen tot Product of the Year in de categorie Cloud Backup and Recovery/Archive. "Wij zijn blij dat we ons in zulk goed gezelschap bevinden. ExaGrid is een schoolvoorbeeld van strategisch partnerschap - het bedrijf, haar mensen, en vooral haar technologie en product", zei Andy Vandeveld, Vice President of Global Strategic Alliances bij Veeam. "Het is geen verrassing dat ExaGrid is benoemd tot Product of the Year in deze categorie. ExaGrid heeft gezorgd voor een uitgebreide integratie tussen haar apparaat en Veeam Availability-oplossingen. ExaGrid zorgt voor data-depublicatie om op te slaan op diskopslag en behoudt het waardevoorstel van Veeam voor VM-boots en hersteloperaties in seconden tot minuten, waarbij het 'Always On'-datacentrum snel en consistent beschikbaar en responsief blijft. Wij feliciteren ExaGrid met deze indrukwekkende beloning!"

"De nominaties voor de SVC Awards 2016 waren van een zeer hoge kwaliteit, en er was ook een sterke toename in het aantal uitgebrachte stemmen. De SVC Awards erkennen de gebruikers, fabrikanten en leveranciers die actief zijn in de sectoren opslag, virtualisering en cloud, en er wordt voor gestemd door de lezers van ons brede aanbod aan papieren en online publicaties, "zei Jason Holloway, Director of IT Publishing bij Angel Business Communications, uitgevers van de waaier aan titels bij Digitalisation World. "Alle finalisten hebben het goed gedaan door de hoogwaardige shortlist te bereiken, maar ExaGrid was een duidelijke winnaar in deze categorie."

ExaGrid's EX40000E is het grootste product in het aanbod van het bedrijf, en schaalt van een volledige 40TB back-up naar een volledige 1PB back-up door 25 EX40000E's te combineren in een scale-out GRID. De opnamesnelheid van een volledig GRID is 200TB/uur, en dat is 3 keer zo snel als de opnameprestatie van de EMC Data Domain 9800 met DD Boost. De unieke landingzone van ExaGrid zorgt niet alleen voor de snelste back-ups, maar ook voor de snelste hersteloperaties en VM-boots, omdat ExaGrid de meeste recente back-up in volledige, niet-gededupliceerde vorm behoudt. ExaGrid is de enige verkoper die rekenwerk combineert met capaciteit, in plaats van alleen maar disk-shelves toevoegen. Met deze schaalbare aanpak kan het prestatiebereik worden vergroot bij een groei van de capaciteit, waardoor een back-upvenster met vaste omvang wordt bereikt wanneer de data groeit.

Over ExaGrid Organisaties komen bij ons omdat wij het enige bedrijf zijn dat data-deduplicatie zo heeft geïmplementeerd dat alle problemen die verbonden zijn aan backup-opslag worden verholpen. De unieke landing zone en scale-out architectuur van ExaGrid zorgt voor de snelst mogelijke back-up - hetgeen resulteert in het kortst mogelijke vaste back-upvenster, de snelst mogelijke lokale hersteloperaties, de snelste offsite tape-kopieën en directe VM-hersteloperaties, terwijl de lengte van het back-upvenster permanent wordt gerepareerd, en dit alles met lagere initiële en lopende kosten. Kom te weten hoe u zonder stress back-ups verzorgt op www.exagrid.com [http://www.exagrid.com/] of neem contact met ons op via LinkedIn [https://www.linkedin.com/company/exagrid-systems]. Lees hier hoe klanten van ExaGrid [http://www.exagrid.com/Customers/Customer-Case-Studies/] hun back-upoperaties permanent hebben hersteld.

ExaGrid is een geregistreerd handelsmerk van ExaGrid Systems, Inc. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Contactpersoon Media:Christine MurphyExaGridcmurphy@exagrid.com [mailto:cmurphy@exagrid.com]508-898-2872 x248

http://photos.prnewswire.com/prnvar/20151117/288171LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnvar/20151117/288171LOGO]

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20151117/288171LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20151117/288171LOGO]Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20151117/288171LOGOhttp://mma.prnewswire.com/media/450934/Exagrid___SVC_Awards.jpg


ExaGrid


Web site: http://www.exagrid.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234