OASIS Group eindigt het jaar met overnames

DUBLIN, December 20, 2016 /PRNewswire/ --OASIS Group, het snelst groeiende bedrijf op het vlak van records en informatiemanagement in Europa, heeft in Engeland en Ierland 2 bedrijven overgenomen. Op 9 december heeft OASIS, C21 Data Services Limited, voormalig Recall, onderdeel van Iron Mountain Incorporated overgenomen, gevestigd in Aberdeen en Dundee in Schotland. Op 13 december is de RIM organisatie onderdeel van National Archive Records Management, Ltd in Limerick, Ierland overgenomen.
(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160420/357828LOGO )

Met deze laatste overname beweegt OASIS zich nu ook voor het eerst op de Schotse markt, geheel volgens haar groeistrategie.  
"We zijn heel trots om 2016 af te sluiten met het betreden van een nieuwe markt en het verder verstevigen van onze marktpositie in Ierland. In januari hebben we een solide plan opgesteld om verder uit te breiden, en dat we dit nu waarmaken is een geweldige prestatie", aldus Brian Connolly, Chief Executive Officer of OASIS Group. "We wilden al enige tijd de Schotse markt gaan betreden, dus toen deze mogelijkheid zich aandiende, wisten we dat dit perfect zou passen in onze plannen. Ons team heeft hard gewerkt om dit mogelijk te maken en bewijst hiermee dat we er zijn voor de lange termijn. We zijn van plan het komende jaar deze strategie te continueren."
De integratie van beide bedrijven is in volle gang en dit brengt OASIS Group op een totaal van 25 overnames.
Over OASIS Group. 
OASIS, een van de grootste en meest diverse professionele records en informatie management bedrijven, bestaat al sinds 1999. Met haar hoofdkantoor gevestigd in Dublin, Ierland, heeft OASIS vestigingen binnen heel de EU. OASIS bestaat uit 300 team members en biedt haar diensten aan meer dan 4700 klanten uit verschillende industrieën, en is voornamelijk operationeel binnen de financiële sector, advocatuur, gezondheidszorg, overheid en onderwijs. http://www.OASISGroup.com.

 
Media Contact: 
Barbara Ellis 
+353 1 866 6317 
bellis@oasisgroup.com  


 


Photo:
http://photos.prnewswire.com/prnh/20160420/357828LOGO


OASIS Group

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234