Mindtree door onafhankelijk onderzoeksbureau uitgeroepen tot leider in application outsourcing

BANGALORE en WARREN, New Jersey (Verenigde Staten), December 20, 2016 /PRNewswire/ --

Combinatie van digitale klantervaring, digitale operationele uitmuntendheid en applicatiebeheer valt op     

Mindtree [http://www.mindtree.com ], een internationaal bedrijf in technologische diensten en digitale transformatie, is door Forrester Research Inc., een onafhankelijke adviseur op het gebied van technologie en marktonderzoek, uitgeroepen tot leider in application outsourcing onder middelgrote offshore-leveranciers. Mindtree wordt eervol vermeld in het rapport genaamd 'The Forrester Wave(TM): Application Outsourcing Capabilities Of Midsize Offshore Vendors, Q4 2016.'

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20140416/681203 )Forrester beoordeelde Mindtree en 11 andere leveranciers op basis van 33 criteria betreffende het huidige aanbod, de huidige strategie en de aanwezigheid op de markt. Mindtree kreeg de hoogste score in de categorie huidig aanbod en huidige strategie, evenals voor ontwerp- en analysecapaciteit. De scores in de criteria flexibiliteit, automatisering en productontwikkeling behoorden tot de allerhoogste. Lees hier [http://possible.mindtree.com/forrester-application-outsourcing.html ] het volledige rapport.

In het rapport verklaart Forrester, "Bedrijven zijn verder gegaan dan kosten- en leverefficientie, welke nu cruciaal zijn. Ze zijn nu op zoek naar samenwerkingsverbanden voor advies en ondersteuning, wat verder gaat dan alleen technologie en wat direct leverbaar is." Het rapport stelt, "Mindtree behoort tot de weinige uit India afkomstige leveranciers die de mogelijkheden van digitale klantervaringen combineren met digitale operationele uitmuntendheid en de kracht van applicatiebeheer."

Het rapport gaat verder: "[Mindtree] past goed bij bedrijven waarvan de uitgestippelde route voor digitale transformatie overgaat van loyaliteitssystemen naar opslagsystemen, met name in de sectoren financiele dienstverlening, retail, consumptiegoederen, toerisme, high-tech en consumentenelektronica."

"Veel van 's werelds toonaangevende bedrijven zijn afhankelijk van Mindtree bij het optimaliseren van alle punten in hun ICT-waardeketen," aldus Rostow Ravanan, CEO van Mindtree. "We voelen ons vereerd dat Forrester ons heeft uitgeroepen tot leider in application outsourcing, naast onze kernactiviteit als zijnde specialist in digitale transformatie."  

Over Mindtree 

Mindtree [NSE:MINDTREE] levert digitale transformatie- en IT-diensten, van ideeenvorming tot uitvoering, waarmee Global 2000-klanten hun concurrenten kunnen overtreffen. Mindtree is 'digitaal geboren' en gebruikt een flexibele aanpak gericht op samenwerking om op maat gemaakte oplossingen voor de hele digitale waardeketen te creeren. Tegelijkertijd helpt onze uitgebreide expertise op het gebied van infrastructuur en applicatiebeheer uw IT te optimaliseren tot een strategisch middel. Of u uw bedrijf nu moet differentieren, uw bedrijfsfuncties wilt vernieuwen of de omzetgroei wilt versnellen, wij kunnen u helpen. Ga naar http://www.mindtree.com voor meer informatie.


 
Neem voor meer informatie contact op met: 

 
India 
Debi Senapathi 
Mindtree 
+91-9980556784   
Debi.senapati@mindtree.com  

 
Verenigde Staten 
Andrea Dunbeck 
Matter Communications 
+1-978-518-4555 
adunbeck@matternow.com

 
Europa 
Imogen Nation  
Hotwire 
+44-20-7608-4675  
imogen.nation@hotwirepr.com               Photo:
http://photos.prnewswire.com/prnh/20140416/681203
Mindtree

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234